audio-video sistemi

U saradnji s renomiranim svjetskim kompanijama, s kojima imamo partnerski odnos, te uz podršku najkvalitetnijeg tehničkog osoblja, nudimo i profesionalnu opremu za multimedijalne sadržaje, konferencijske sisteme, te razglasne sisteme velikih i manjih snaga.


Profesionalni audio sistemi
su jedan od najznačajnijih segmenata
našeg okruženja

Profesionalni audio sistemi su neophodan element svih multimedijalnih sistema i rješenja koja se nalaze u našoj ponudi. Sva oprema od koje se sastoje profesionalni audio sistemi je specijalno dizajnirana za fizičku, vizuelnu i akustičku integraciju u postojeće sisteme klijenta.

Profesionalni audio-sistemi se sastoje od pojačala, raznih vrsta zvučnika, mikseta, žičanih mikrofona, bežičnih mikrofonskih sistema i digitalnih procesora zvuka.

Mi obezbjeđujemo i mrežnu audio opremu, kabliranje unutar objekta mrežom električnih i optičkih kablova, instalaciju opreme i testiranje audio sistema, kao i integraciju sa multimedijalnim i drugim sistemima klijenta.

naši brendovi

sistemska integracija

Srbački put 6,
78250 Laktaši, BiH

Tel: +387 51 492 860

Email: office@sdsistemi.ba
www.sdsistemi.ba

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram