Studio

Konzole i kontroleri

 • C300 HD

  Od nezavisnih objekata do glavnih filmskih zvučnih efekata, C300 HD Master Studio sistem Solid State Logica pruža nenadmašnu kombinaciju poboljšane produktivnosti, sigurne performanse i dizajn koji je prilagodljiv korisniku.

   

  C300 HD savršen je centar za komercijalno presnimavanje i postavljanje zvučnih efekata. Kombinuje besprijekornu audio vjernost i obradu SSL digitalne audio konzole, sveobuhvatno praćenje više formata, kontrolu za više sistema i visoko razvijenu površinu hardvera koja neprimjetno integriše hands-on kontrolu nad unutrašnjom audio stazom konzole i više digitalnih audio radnih stanica.

   

  Sa neusporedivom fleksibilnošću DSP-a, C300 HD nudi više od 500 ulaza za miksanje, 80 miksera i mogućnost za više operatera iz jedne jezgre obrade. C300 HD je zaista integrisano rješenje za upravljanje i obradu koje će vaš objekt učiniti učinkovitijim.

 • Duality

  Duality je čvrsto uspostavljena kao industrijski standard za veliku profesionalnu audio produkciju širom svijeta. S obzirom na prethodne generacije klasičnih SSL konzola, Duality postiže uspjeh, omogućujući inženjerima i producentima brz i ergonomski rad, kao i pružanje vrhunskih rezultata zvuka. Duality-ov inovativni hibridni pristup pronašao je mnoge obožavatelje, kombinujući tradicionalni analogni put i obradu signala uz izuzetnom DAW kontrolom i integracijom, sve unutar jedne hardverske površine.

   

  U proljeće 2015. SSL je objavio Duality δelta, sljedeći evolucioni korak za Duality. Nova konzola označava uvođenje δelta-Control, potpuno novu platformu automatizacije analogne konzole za SSL studio tehnologiju koja ujedinjuje najbolje automatizacije u domenu analogne konzole sa radnim procesom baziranim na DAW-u.

 • AWS

  AWS (Analogue Workstation System) je profesionalna konzola za produkciju koja kombinuje klasične tehnologije SSL SuperAnalogue ™ konzole sa opsežnim DAW kontrolnim hardverom na jednoj radnoj površini. AWS danas koriste vodeći međunarodni umjetnici, producenti i inženjeri za video, a uređaj je opravdao očekivanja za rad sesija današnjih i sutrašnjih produkcijskih okruženja.

   

  AWS je dostupan sa 16 ulaza (AWS 916), 24 ulaza (AWS 924) ili 48 ulaza (AWS 948) u sklopu kompaktnog 24 fader okvira. AWS 916 ima 16 mikrofonskih uređaja, AWS 924 i 948 imaju 24-kanalne mikrofone. AWS 916 i 924 imaju mono-kanalne trakove, a 948 ima stereo/dvojno mono-kanalne trake koje nude ulaz drugog nivoa linija po kanalu kako bi se omogućio 48 sesija.

   

  AWS takođe ima Ethernet mrežu za jednostavnu hardversku kontrolu nad čitavom digitalnom audio radnom stanicom.

 • Matrix2

  Matrix2 je idealna konzola/kontroler za vaš hibridni studio za proizvodnju. To je najelegantnije rješenje koje je danas dostupno onima koji žele imati zvučne prednosti SSL-a i kolekciju modernih analognih mikroprocesora i procesora u svom  DAW centru. Analogna strana Matrix2 kombinuje: 40 ulaznih SuperAnalogue ™ miksera, potpuno opremljenog monitora Switching & Talkback i ugrađenog ‘Insert Router’ koji omogućuje jednostavno ubacivanje pojedinačnih ili analognih lanaca vanjskih procesora. Kontrola hardvera 16 + 1 fadera zamjenjuje se jednim pritiskom preko kontrole nad analognom konzolnom stazom signala kako bi funkcionisala kao sveobuhvatna višeslojna upravljačka DAW površina.

   

  Dizajniran da bude u središtu vašeg svakodnevnog kreativnog procesa, Matrix je izgrađen na pedantnim SSL hardverskim standardima, kako bi izdržao čak i najintenzivniju upotrebu u studiju. Potpuno opremljen za partnera vaših monitora, radnih stanica i ostale opreme, Matrix vam omogućuje oblikovanje projektnog studija na način koji želite.

 • XL-Desk

  XL-Desk je moderan twist za klasičnu analognu konzolu. Dizajniran je za praćenje ili miksanje, za profesionalce koji zahtijevaju analognu konzolu unutar DAW centric studija, ali ne žele ili ne trebaju integrisano DAW upravljanje i automatizaciju analognog nivoa drugih SSL konzola.

   

  XL-Desk je na mnoge načine tradicionalna 24 u 8 analogna konzola, ali dolazi sa nevjerojatnim zbirom mogućnosti. Ima 20 kanalnih traka: 16 dvostrukih ulaznih mono (prebacivanje između glavnog ulaza ili DAW) i 4 stereo kanala. Prvih osam kanala ima VHD mikrofon. Uređaj ima svoje zasebno visokokvalitetno napajanje.

   

  Tu je i potpuno opremljen monitorski dio sa bass upravljanjem (3 kompleta zvučnika + subwoofera), Foldback A i B sa individualnim talkbackovima za mixer slušalice i izgrađim Listen Mic ulazom + klasični kompresorski krug sa svojim direktnim izlazom.

 • Nucleus2

  Nucleus2 je jedinstveni prijedlog za profesionalni projektni studio sa savršenom kombinacijom napredne DAW kontrole, SuperAnalogueTM praćenja sa talkbackom, SSL konzolom mikrofonskog zvuka, Dante audio interfejsa i profesionalnim dodacima u paketu SSL Duende Native. Nema drugog proizvoda koji profesionalnom producentu nudi sve te elemente, sa vrhunskim performansama zvuka i elegantnom ergonomijom. Ne samo da je jedinstven, već je Nucleus2 takođe izvanredan uređaj; ti elementi kupljeni zasebno će koštati dosta više i biće isporučeno kao manje elegantano rješenje.

   

  Nucleus2 je kompaktna prenosna stolna jedinica koja stvara udobne, učinkovite efekte na operativnom okruženju za produkciju muzičkih i filmskih/TV sadržaja temeljenih na DAW-u. On pruža sve što vam je potrebno za snimanje i praćenje zvuka i kontrolu DAW-a brzo i učinkovito, bez pribjegavanja za mišem. Nucleus2 pojednostavljuje tok rada i pomaže vam da se usredotočite na zvuk, a ne na ekran.

 • X-Desk

  X-Desk donosi vrhunske performanse zvuka u kompaktnom mikserskom formatu, ispunjavajući zahtjev za svjetskom klasičnom kompaktnom SSL mixing desk-om. X-Desk kombinuje 16-kanalni SSL SuperAnalogue™ summing mikser sa kompaktnim analognim nadgledajućim čvorištem za vaš studio. Dovoljno malen da se lako prenosi, X-Desk ispunjava bitne elemente audio mixing procesa, sa tipičnom SSL pažnjom na detalje, uključujući glatke 100mm reglere, opsežan artist & studio praćenjem sa dugmadima Dim & Cut, Stereo i Mono Aux, kanal  i Master Bus inserti.

   

  Za jednostavnu integraciju u vaš postojeći studio, X-Desk se može koristiti kao elegantna i ergonomski profinjena mikser radna površina sa uklonivim rack dodacima za standardni 19″ rack veličinu.

Analogni procesori

 • Sigma

  Dizajniran za DAW korisnike koji traži legendarni veliki zvuk SSL konzole uz zadržavanje praktičnosti rada u kutiji, Sigma δelta je jedinstvena SuperAnalogueTM mikseta i potpuno sinkronizovana kontrola putem Sigma daljinskog upravljača i Delta-Control DAW plugin-ova.

   

  Sigma δelta besprijekorno donosi radost miksanja na SSL konzoli u vašem DAW toku rada. Koristeći MDAC tehnologiju jedinstvenu za SSL, Sigma preuzima SuperAnalogueTM mix buss iz SSL-ovih Duality i AWS konzola i isporučuje ga u 2U rack jedinicu sa daljinskim upravljačem analognog signala, koristeći bilo hardversku kontrolnu površinu i/ili jednostavnu Remote Control aplikaciju i/ili direktno sa DAW-a pomoću inovativnog dodatka SSL δelta-Control (δ-Ctrl). Sigma δelta takođe ima dvostruki izlaz studio monitora i slušalica, te talkback sistem kojim je moguće potpuno daljinski upravljati.

 • X-Rack

  Koristeći identičan dizajn i proizvodnju na našim Duality i AWS konzolama, X-Rack je modularni rack sistem sa Total Recall™ koji donosi klasični SSL zvuk u jedinstvenom svestranom obliku. Svaka X-Rack ima do osam modula u bilo kojoj konfiguraciji i u ponudi je širok izbor modula. X-Rack pruža najvišu kvalitetu analognog snimanja, te je savršeno prilagodljivo rješenje za studio ili live aplikacije.

   

  X-Rack je 4U rack 19″ stalak sa nosačem vrhunske kvalitete, MIDI IN/OUT priključcima i priključkom Mix Bus Link koji omogućava da se dva X-Racka kaskadiraju. U kućištu se nalazi i Total Recall ™ sistem sa Onboard kapacitetom za smještanje 32 snimaka (snimke se takođe mogu smještati kao MIDI SysEX).

 • X-Rack moduli

  • Stereo Bus kompresor modul
  • SuperAnalogueTM EQ modul
  • SuperAnalogueTM dinamički modul
  • E-Serije EQ modul
  • E-Serije dinamički modul
  • Stereo SuperAnalogueTM EQ modul
  • Stereo SuperAnalogueTM dinamički modul
  • VHD ulazni modul
  • Mic Amp modul
  • Četvorokanalni ulazni modul
  • Osmokanalni ulazni modul
  • Master Bus modul
 • Mynx

  Mynx je jednostavan, elegantan i jeftin djelotvoran način za dobijanje dubine, jasnoće i karakterističnog zvuka SSL-a u vašim snimcima. Mynx je cool desktop mini X-Rack koji vam omogućava učitavanje vašeg izbora iz modela X-Rack modula u jednostavnu dvostruku kutiju za dva modela.

   

  Koristeći identičan dizajn i proizvodnju sklopova na našim Duality i AWS konzolama, X-Rack je modularni sistem koji donosi legendarni SSL SuperAnalogue™ zvuk u jedinstvenom svestranom obliku. Postoji dvanaest različitih modula koji su oblikovani tako da nadopunjuju DAW i poboljšavaju rezultate dobijene iz procesa snimanja. Napajanje modula je vanjsko i audio veze ugrađene su direktno na zadnjoj strani odabranih modula.

 • 500 Format moduli

  SSL veliki konzulni zvuk je dostupan u 12 različitih modula za vlastiti modularni X-Rack sistem za dugi niz godina. Sistem uživa veliku i entuzijastičnu bazu kupaca sa više od 15.000 prodanih modula. Korisnici X-Racka mogu iskoristiti prednosti vrlo visoke kvalitete napajanja i na TotalRecallTM koji nudi X-Rack sistem. Oslobađanje modula za modularnu reck platformu od 500 oblika čini mali dio SSL zvuka dostupnim široj grupi korisnika.

   

  Širok raspon modula SSL-a za rack 500 serije trenutno se sastoji od pet različitih modula; Klasični Stereo Bus kompresor koji je sadržan na svakom modelu analogne SSL konzole velike formata, E-serije EQ i E-serije dinamički moduli koji donose legendarni zvuk prerade kanala iz SSL-ovog 1980-ih serije E konzole i nevjerojatno svestran VHD Pre ulazni modul koji može isporučiti ultra čiste snimke ili niz zasićenih tonskih mogućnosti i LMC+ modul.

 • 1U Compressor G serije

  Ovo je verzija za montažu na 1 rack veličinu, SSL master bus compressor konzola G serije. Upotrebljava klasične elemente dizajna središnjeg kompresora SSL G serije unutar SuperAnalogue dizajnerske topologije. To donosi dvostruke prednosti spektakularnih audio izvođenja sa univerzalno priznatom karakteristikom kompresora. Solid State Logic SL 4000 G serije je najuspješnija svjetska konzola za produkciju u studiju. Njegov ugled izgrađen je na SSL-ovoj izvrsnosti dizajna, naprednom elektronskom inženjerstvu i kvaliteti zvuka koji je proizveo stotine najprodavanijih snimaka. Ključni element u zvuku mnogih tih snimaka je punch & drive miksanja koje je stvorio klasični kompresor srednjeg dijela G-serije.

 • Alpha VHD-Pre

  Alpha VHD-Pre nudi četiri SSL-ova široko priznata VHD Pre sklopa u kompaktnom 1U formatu. Prvo izdanje na našoj vodećoj Duality konzoli, sada se koristi u krugu za vodeće inženjere širom svijeta. VHD Pre je patentirani SSL dizajn koji može isporučiti ultra-čiste SSL snimke, ali takođe ima patentirani krug “Variable Harmonic Drive” koji se može prebaciti u signalni put. Variable Harmonic Drive krug koristi 100% analogni put signala za generisanje bogatog harmonijskog izobličenja. VHD pre daje korisniku vrhunsku svestranost i pruža jedinstvenu svestranu paletu bogatog analognog karaktera koji se može primijeniti kao mikrofon, instrument DI ili uređaj za obradu.

 • Alpha Channel

  S klasičnom kombinacijom mic predpojačala, filtera, EQ i dinamike, XLogic Alpha Channel donosi SSL-ovu zvučnu snagu, dizajniran da osigura savršeni zvuk vašoj digitalnoj audio radnoj stanici. Sa svim mogućnostima koje su potrebne za snimanje vrhunskih vokalnih ili instrumentnih zapisa, Alpha Channel nudi klasičnu mikrofon obradu i obradu na temelju višegodišnjeg iskustva SSL-a u osmišljavanju vodećih analognih sistema za snimanje na svijetu. Veliki dio muzike koju poznajete i volite zabilježen je na SSL-u, poznat po vrhunskim audio kvalitetama koje ste čuli na bezbroj muzičkih hitova. Taj nedostižan zvučni sastojak ovdje je u Alfa Channel uređaju.

DAW I/O

 • Alpha-Link MADI AX, SX & Live-R

  Alpha-Link MADI AX, Alpha-Link MADI SX i Alpha-Link Live-R su uspostavljeni kao pouzdan visokokvalitetni višekanalni audio konverteri za profesionalne studio uređaje širom svijeta. Oba modela imaju 64-kanalni MADI do 24-kanalnog digitalnog i 24-kanalnog SSL A-D/D-A pretvarača. Svaka jedinica ima bežične optičke MADI In/Out veze bez gubitaka koji se mogu povezati sa SSL-ovim vlastitim MadiXtreme, MX4 ili Delta-Link računarskim interfejsima, MADI opremljenim konzolama i usmjerivačima ili kaskadom višestrukih Alpha-Link jedinica za stvaranje snažnih sistema koji nude izuzetnu vrijednost. Postoje tri različita dostupna modela, od kojih svaki ima 24 kanala visoke kvalitete SSL A-D/D-A konverzije koja može raditi do 96 kHz. Alpha-Link Live-R potiče iz SSL-ovog programa emitovanja tako da nudi dodatne mogućnosti, uključujući redundantne PSU-ove, redundantne MADI veze. Sve jedinice imaju kontrolni interfejs na sklopke prednje ploči sa LED indikatorom statusa, a namjenske tri boje nude signalizaciju aktivnosti signala.

 • Network I/O

  SSL mrežni I/O je raspon I/O uređaja koji donose poznatu kvalitetu i inovativnost SSL-a na Dante baziranim IP audio mrežama. IP audio mreža pruža izuzetno svestrano rješenje za okruženja u kojima audio materijal dijele više korisnika u više područja snimanja i kontrolnih soba. Dante je komercijalno razvijen protokol IP Audio mreža. Koristi standardnu IT infrastrukturu (Ethernet kablovi, veze i mrežni ruteri i svičevi) za audio prenos, usmjeravanje, otkrivanje i kontrolu uređaja. Sa više od 350 Dante omogućenih proizvoda od više od 150 različitih proizvođača već izdatih, Dante smatraju mnogi već osnovanom industrijom za izbor korištenje IP mreže za audio distribuciju. IP audio mreža pruža svježi pristup audio usmjeravanju i dijeljenju imovine za audio produkciju sa širokim rasponom prednosti.

 • MADI Opti-Coax

  MADI (višekanalni audio digitalnI interfejs) je standardizovani audio format koji može nositi do 64 kanala zvuka u jednom kablovskom spoju. MADI je dostupan u dva različita kablovska/spojna formata; MADI optički (kabl sa optičkim vlaknima sa priključcima SC tipa) ili MADI koaksijalni (koaksijalni kabl sa BNC priključcima).
  SSL ‘MADI Opti-Coax’ je praktičan pretvarač koji je dizajniran za pretvaranje do 64 audio kanala dvosmjerno (64 IN & 64 OUT) između MADI Optical i MADI koaksijalnih formata. Njegova prednja ploča opremljena je sa jednim setom optičkih ulaznih i izlaznog priključka tipa MADI SC i jednim setom MADI BNC koaksijalnih ulaznih i izlaznih priključka.

Duende Native dodaci

 • Channel

  EQ & Dynamics Channel pruža klasični ton i mogućnosti channel strip SSL konzole. EQ je klasičan dizajn plugina sa 4-pojasa sa parametarskim sekcijama LMF i HMF, te položaje LF i HF dijelova (LF i HF prekidač u Bellu). Cijeli EQ se može prebacivati između karakteristika serije E & G i može se primijeniti na dinamički bočni lanac. Odjeljenje Dynamics nudi odvojene Compressor i Gate/Expanders. Compressor se može prebacivati između mekog i čvrstog koljena. Oba dijela Compressor i Gate/Expander imaju brze/usporene prekidače napajanja i nezavisne bočne lance. U pluginu se takođe nalaze visoki i niskopropusni filtri koji se takođe mogu primijeniti na bočni lanac.

 • Bus Compressor

  Kompresor središnjeg dijela iz analogne konzole S serije SSL iz 1980. godine je legenda audio produkcije. To je tajna iza bezbrojnih klasičnih snimaka. Jednostavna jedinica sa jednostavnom svrhom; čini zvuk mikseva većim, sa više snage. Donosi koheziju i snagu na vaše mikseve i bez ugrožavanja jasnoće.

 • X-Verb

  X-Verb pruža gustinu, toplinu, dubinu i zapanjujuće detalje koji se obično nalaze samo u najsavremenijim hardverskim reverb procesorima. X-Verb koristi revolucionarnu obradu kako bi omogućio pun, bogat, dinamičan zvuk reverba koji nikada niste čuli od nekog plug-ina. X-Verb je profesionalni, režijski studijski reverb koji vaš DAW čeka. X-Verb se razlikuje od većine ostalih dodataka za reverb. Korištenje novog, inovativnog difuznog motora i dizajna obrade pruža vrhunske performanse, umjetničku slobodu, dubinu zvuka i kvalitet zvuka. Ovaj dodatak može pružiti sve različite reverb opcije koje ćete ikada trebati. Snaga iza vrhunske kvalitete X-Verba je značajna i složena; pravi je Reverberation Generator temeljen na jedinstvenim SSL HiD algoritmima, osmišljen kako bi stvorio dinamičke suptilnosti kretanja i dubine.

 • X-Phase

  X-Phase je All-pass filter plugin koji nudi korisničku kontrolu i visok kvalitet odziva. Omogućava korisniku primjenu faze pomaka (ponekad se naziva fazni pomak) na određenoj frekvenciji unutar signala. Za razliku od ostalih vrsta filtera gdje se dobijaju odabrane frekvencije, sa All-pass filterom dobitak ostaje nepromijenjen tokom signala. To je korisno za fiksiranje faza problema sa mikrofonom prilikom snimanja: npr. glave koje uzrokuju probleme faze kada se miješaju sa mikrofonima. X-Phase se takođe može koristiti za stvaranje comb filter primjenom filtriranog signala na nefiltriranu verziju istog signala. Sa X-Phaseom kontrole su jednostavne: regulacija frekvencije odabire željenu frekvenciju u kojoj treba primijeniti fazni pomak, Q upravljač postavlja nagib krive korekcije koji se primjenjuje preko signala, a fazno okretno dugme omogućava fazu filtera koji se treba okrenuti za 180 stepeni.

 • X-EQ

  X-EQ je otvoren i transparentan parametrički EQ koji daje korisnicima istinski sveobuhvatan raspon EQ alata unutar intuitivnog korisničkog interfejsa. X-EQ izuzetno je fleksibilan, hirurški preciznan za upravljanje zadacima za svakodnevnu audio produkciju i posebno je prilagođeno stvarnom vremenu manipulacije za dramatične efekte filtriranja. X-EQ je na prvi pogled parametarski EQ od 10 opsega, ali svaka od 10 EQ opsega može se odabrati tako da omogući drugačiji tip EQ, čineći X-EQ širokim rasponom različitih EQ procesora u jednom paketu. Opsezi 1 i 10 su visoki i niski filteri, od kojih se svaki može postaviti za upotrebu jedne od pet različitih topologija filtera sa pet vrlo različitih tonalnih znakova. Opsezi dva i devet su police EQ-a sa Q-om koji se protežu sve do 10,3 na višim Q postavkama koje daju jedinstveni tonalni znak. Preostalih šest opsega su svi Bell EQ sa izborom od devet različitih tipova EQ koji pružaju sveobuhvatan raspon reakcija.

   

   

 • X-Comp

  X-Comp je sofisticirani i izuzetno svestrani stereo kompresor koji podržava masu freeware i uključenih dodataka dostupnih sa istinski profesionalnim mogućnostima, rezultatima i interfejsom. Primjeri su audio performanse, specifikacije, alati za analizu i dubina kontrole koju nudi X-Comp. Omogućava svladavanje glasovne kvalitete zvuka sa izrazitim analognim osjećajem i može se koristiti za sve, od “nevidljive” suptilne dinamičke kontrole za svladavanje, do dramatičnih efekata “brick wall” koji ubrizgavaju sirovu energiju i snagu koja se takmiči sa legendarnim SSL Listen Mic Compressorom. Između ove dvije krajnosti X-Comp može reprodukovati obilježja širokog raspona modernih i klasičnih vintage kompresora. U X-Compu smo ne samo modelovali određeni kompresor, već smo dobili niz mogućnosti i kontrola koji omogućuju emulaciju širokog raspona dizajna kompresora.

 • X-ValveComp

  X-ValveComp je potpuno opremljen, mono ili stereo kanalni kompresor sa kompletom komandi klasičnih kompresora kanala i dodatnom fazom emulacije ‘ventila’. Faza emulacije ventila se nalazi nakon kompresora u putanji signala i dodaje promjenjivi stepen prvenstveno harmonične zasićenosti i distorzije 2. reda koji daje  boji zvuk. Kompresor se može prebacivati ​​između Peak ili RMS modova i ima čitav niz standardnih kontrola, uključujući; Threshold, Ratio, Knee, Attack, Release i Hold. Postoje ulazni i izlazni mjerači sa odvojenim indikatorom smanjenja kompresije i kontrole nivoa ulaza i izlaza. Postoji kontrola dobijanja make up-a i uključen način automatskog dobijanja make up-a. Namjenska wet/dry kontrola miksanja olakšava paralelnu kompresiju. Pomoću filtera visokog i niskopropusnog ulaza za bočni lanac može se koristiti za pokretanje kompresije. X-ValveComp se može automatizovati putem standardnih podataka DAW automatizacije i ima A & B preset “slot” sa A/B  prekidačem za jednostavno poređenje dvije različite kombinacije postavki.

 • X-Saturator

  X-Saturator pruža nevjerojatan raspon analognih efekata distorzije. To je emulacija analognog kruga koji uvodi ventile drugog reda ili distorziju tranzistora trećeg reda ili miksanje oba. Kod postavke niskih frekvencija, izobličenje je blago i može se dodati lagano zagrijavanje kako bi se instrumenti dobro sjedinili u miksu. Kontrole su jednostavne: Kontrola “Harmonika” odabir izobličenje 2. ili 3. reda ili mješavina dviju, kontrola pogona određuje pogonski nivo, kontrola dubine izobličenja i kontrola oblika prilagođava je li distorzija ima glatki ili tvrdi kraj. Dugme za glavu pruža dodatnih 6 dB prostora za stvaranje snažnih potisnutih/iskrivljenih signala bez digitalnog rezanja. Namjenska kontrola wet/dry miksanja olakšava paralelnu obradu. Postoje Input i Output Meters i Input i Output Level kontrole. X-Saturator se može automatizovati putem standardnih DAW Automation podataka i ima A & B Preset ‘slotove’ sa A/B prekidačem za jednostavno poređenje dvije različite kombinacije postavki.

 • Drumstrip

  Tajna za izvođenje zvuka snimanja bubnja može biti nevjerojatna. Potrebna je odgovarajuća kombinacija procesora, sa savršenim zvučnim znakom, u ispravnoj konfiguraciji i u pravilnom podešavanju. Drumstrip dobija zvukove bubanja od običnih i prosječnih do živahnih i uzbudljivih zvukova u nekoliko brzih, jednostavnih koraka. Priključite, uključite i eksperimentišite. Drumstrip obrađuje tvrdi dio; Stavljajući pravi izbor fantastičnih alata za obradu zvuka u vaše ruke u trenutku. Sa Drumstripom, DAW korisnici mogu postići veću prisutnost, jasnoću i detalje u svojim pjesmama; Smanjiti prosipanje zvuka u pojedinačnim stazama; Vratiti prirodnu svjetlinu; Postići veću percipiranu glasnoću; Skratiti ili produžiti atak i održavanje udarnih signala.

 • Vocalstrip

  Vocalstrip je aplikacijski specifični plugin koji se oslanja na decenijama SSL stručnog inženjerskog znanja kako bi se kombinovali deset elemenata za obradu kako bi se stvorio jednostavan put profesionalnim snimcima vokala.

   

  Kombinujući EQ sekvence i dinamiku sa bitnim vokalnim procesorima, Vocalstrip nastoji donijeti snagu, karakter i jasnoću vokalnim pjesmama iz jednog interfejsa. Vocalstrip rješava izazove produkcije muzičkih snimaka sa četiri alata za obradu pažljivo odabranih i kalibrisanih kako bi svaki put donijeli sjajne rezultate.