Konzole

  • L500

    SSL Live konzole dizajnirane su tako da pomažu visoko kvalifikovanim operaterima da isporučuju izvanredne performanse za najzahtjevnijim primjene na turnejama, instalacijama, pozorištima. Kao i sve SSL konzole, tajna uspjeha L500 Plus konzole je SSL-ova predanost izvrsnom zvuku. Dio uspjeha može se pripisati egzemplarnoj izvedbi hardvera u cijelom signalnom lancu: privlačenje SSL Studio mikrofona na scenu, izvanredna audio konverzija, operacija od 96 kHz i veličanstveni summing. Postoji uzvišena transparentnost, definicija i detalji u osnovnom zvuku L500 Plus konzole koji je teško opisati, ali je odmah prepoznatljiva kao SSL potpis. Možda čak i veći dio tajne moći L500 Plus konzole je način na koji omogućava operaterima da imaju sačuvane presete. Besprijekorno jednostavna ergonomska izvrsnost kombinacije upravljanja višestrukim ekranima pomoću dodijeljenih hardverskih kontrola, otvorene arhitekture inženjerima omogućava konfigurisanje izgleda konzole tako da odgovara njihovu vlastitom načinu rada.

  • L300

    L300 je fizički manja od L500 Plus, pa je kompaktnija opcija sa nižom cijenom … bez skrivenih kompromisa izvedbe. Kompaktna je, ali pruža snagu i povezanost za obradu velikih produkcija sa do 568 ulaznih/izlaznih signala (600 sa Danteom), 192 mix kanala (144 potpuno obrađena, 48 flet), 32 x 36 matrice, 36 VCA i 48 FX slota. Super svijetli, visoke rezolucijske 19″ središnji ekran osjetljiv na dodir središte je konzole, pružajući konstantnu vizuelnu povratnu informaciju i pristup menijima konfiguracije sistema i stalka za efekte. To je jedini ekran osjetljiv na dodir dostupan na produkcijskoj konzoli sa istinskom kontrolom pokreta, pružajući dosad neviđen stepen manipulacije parametrima na ekranu. Jedinstveni “Focus Fader” omogućuje inženjeru da zadrži svoju ruku na jednom mjestu i ima trenutnu kontrolu fadera za trenutno odabrane kanale ili korisnički dodijeljenog i zaključanog kanala. Focus Fader kombinuje se sa kontrolnim pločama kanala kako bi se stvorio kanal za izoštravanje.

  • L200

    Na ProLight+ Sound 2017, SSL objavio je L200, novu centralnu konzolu koja donosi vrhunski zvuk, ubrzani tok rada i napredni skup mogućnosti koji dovodi SSL Live na novi nivo. Kao i sve SSL konzole, tajna uspjeha L200 je SSL-ova predanost izvrsnom zvuku. Dio uspjeha može se pripisati egzemplarnoj izvedbi hardvera u cijelom signalnom lancu: privlačenje SSL Studio mikrofona na sceni, izvanredna audio konverzija, operaciju od 96 kHz i veličanstveni summing. Postoji uzvišena transparentnost, definicija i detalji u osnovnom zvuku L200 konzole koji je teško opisati, ali je odmah prepoznatljiv kao SSL-ov potpis. Veći dio tajne L200 je ipak način na koji omogućava operaterima da izvode projekte u svom najboljem izdanju. Besprijekorno jednostavna ergonomska izvrsnost kombinacije upravljanja višestrukim ekranima pomoću dodijeljenih hardverskih kontrola, otvorene arhitekture, inženjerima omogućava, konfigurisanje izgleda konzole tako da odgovara njihovu vlastitom načinu rada.