O brendu

Robe rasvjeta se nalazi u Češkoj Republici i proizvodi inovativna, visoko kvalitetna pokretna rasvjetna tijela i proizvode za digitalnu rasvjetu.

Centralna filozofija kompanije je praksa da blisko sarađujemo sa našim poslovnim partnerima i krajnjim korisnicima, slušajući njihove potrebe, misli i želje i razumjevanje njihovih tržišta. Brend Robe i dalje doživljava rekordni rast u svim sektorima i naši proizvodi se mogu naći na scenama, u koncertnim dvoranama i televizijskim studijama širom svijeta.

Preko 500 zaposlenih radi u Robe-ovom primarnom objektu površine 48 000 kvadratnih metara u Valašské Meziříčí, a proizvodi se izvoze preko svjetske distributivne mreže u više od 100 zemalja na svim kontinentima. Administracija kompanije se stalno širi kako bi držala korak sa povećanjem proizvodnje. Naša budućnost je puna ambicioznih planova i ideja. Robe nastavlja da se fokusira na dizajniranje i proizvodnju dobro osmišljenih i fukcionalnih proizvoda koristeći najnoviju dostupnu tehnologiju kako bi zadovoljili kreativni, tehnički i praktični zahtjeve širokog spektra korisnika i investitora.