Novosti

Robe uređaji osvjetljavaju Lip Sync Battle Africa 2017

Event Lighting bili su glavni tehnički dobavljači koji su pružali 12 x Pointe, 24 x Spikie i 100 x LED PAR uređaja, a opremu je ugradila Urban Brew sa 10 x Robe ColorSpot 1200E AT i 10 x ColorVash 1200E AT uređaja, svi montirani na krov. Dvadeset četiri fresnel-a od 2K su korišćena za opšte osvetljenje. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

Robe na Ostrava festivalu

Robe pokretna rasvjetna tijela napravila su veliki doprinos na festivalu Colors Of Ostrava (COO) 2017. godine, sa skoro 100 uređaja korišćenih za osvetljenje ArcelorMittal scene u elegantnoj i fleksibilnoj produkciji koji je napravio Kamil Kruzik. Svjetla su obezbjeđena od oneAVteam, najveće grupe za iznajmljivanje audio-vizuelnih efekata u Centralnoj Evropi. Tri kompanije su sarađivale na ovom projektu – AV MEDIA, RentalPRO i Iventech. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

Robe uređaji na PLASA 2017 izložbi

Robe kompanije je oduševljena što se vraća u London za PLASA izložbu  za 2017. godinu. Robe se fokusirao na skoro lansirano MegaPointe višenamjensko pokretno rasvjetno tijelo… globalno lansirano samo 10 dana pred PLASE izložbu… što je njegov prvi međunarodni sajam. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

Premijera MegaPointe uređaja na prvom izdanju New Horizons

ROBE je lansirao svoje novo rasvjetno tijelo MegaPointe 5. septembra 2017. godine. Međutim, 55.000 ljudi već je videlo ovaj moćni uređaj u akciji dvije sedmice unaprijed. Art of Light je prvi koji je koristio MegaPointe i izabrao je da koristi dvanaest ovih uređaja za prvo izdanje New Horizons-a u Njemačkoj. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

Trey Anastasio i Robe na Red Rocks koncertnom događaju

Red Rocks u Koloradu jedan je od najatraktivnijih koncerata na svijetu. Trey Anastasio Band (TAB), LD Marc Janovitz je koristio Robe BMFL Spots uređaje kako bi istakao veličanstvenu formaciju svjetala na zadnjem dijelu scene. Marc je već dugi niz godina radio sa različitim Robe uređajima na različitim projektima i zna da su „dostojni i puni dobrih osobina“. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0