Proizvodi

 • BSD550U

  BSD550U je CAT5E U/UTP mrežni kabl, koji nudi pouzdane međusobne veze u širokom spektru primjena, u rasponu od opštih namjenskih računarskih sistema do digitalnih AV mrežnih sistema. Oba kraja imaju muške RJ45 konektore sa pozlaćenim kontaktima. Presjek provodnika sastoji se od 4 para čvrstih 26 AWG provodnika koji garantuju optimalan prenos signala dok zaštita od aluminijumske folije nudi visok imunitet od buke i smetnji izazvanih spoljnim uređajima. Podržava 10Base-T, 100Base-TX i 1000Base-T gigabitne mreže. Podržava Dante, Cobranet, Ethersound, HdbaseT i druge AV mrežne protokole.

 • BSD550UX

  BSD550UKS je CAT5E U/UTP mrežni unakrsni kabl, koji nudi pouzdane međusobne veze između dva mrežna uređaja. Oba kraja imaju crveni muški RJ45 konektor sa pozlaćenim kontaktima. Odeljak provodnika sastoji se od 4 para 26 AWG provodnika koji garantuju optimalan prenos signala. Podržava 10Base-T, 100Base-TX i 1000Base-T gigabitne mreže. Podržava Dante, Cobranet, Ethersound, HdbaseT i druge AV mrežne protokole.

 • BSD560F

  BSD560F je CAT6 F/UTP mrežni kabl, koji nudi pouzdane međusobne veze u širokom spektru primjena, u rasponu od opštih namjenskih računarskih sistema do digitalnih AV mrežnih sistema. Oba kraja imaju muške RJ45 konektore sa pozlaćenim kontaktima. Presjek provodnika sastoji se od 4 para čvrstih 26 AWG provodnika koji garantuju optimalan prenos signala dok zaštita od aluminijumske folije nudi visok imunitet od buke i smetnji izazvanih spoljnim uređajima. Podržava 10Base-T, 100Base-TX, 1000Base-T i 10GBase-T gigabitne mreže. Podržava Dante, Cobranet, Ethersound, HdbaseT i druge AV mrežne protokole.

 • BSV101

  BSV101 je visokokvalitetni HDMI interkonekcijski kabl sa trostrukom zaštitom koji zadovoljava visoke brzine HDMI-a sa Ethernet standardom i podržava rezolucije do 1080p. Savršeno je pogodna za povezivanje bilo kog HDMI izvornog uređaja sa HDMI prikaznim uređajima kao što su monitori, televizori, beameri itd. Stopostotna trostruka zaštita ostvaruje najbolje performanse pod uticajem EMI-a, a pozlaćeni kontakti osiguravaju najbolji mogući kontakt.

 • BSV103

  BSV103 je visokokvalitetni HDMI interkonekcijski kabl sa trostrukom zaštitom koji zadovoljava visoke brzine HDMI-a sa Ethernet standardom i podržava rezolucije do 1080p. Savršeno je pogodna za povezivanje bilo kog HDMI izvornog uređaja sa HDMI prikaznim uređajima kao što su monitori, televizori, beameri itd. Stopostotna trostruka zaštita ostvaruje najbolje performanse pod uticajem EMI-a, a pozlaćeni kontakti osiguravaju najbolji mogući kontakt.

 • BSV104

  BSV104 je visokokvalitetni HDMI interkonekcijski kabl sa trostrukom zaštitom koji zadovoljava visoke brzine HDMI-a sa Ethernet standardom i podržava rezolucije do 1080p. Savršeno je pogodna za povezivanje bilo kog HDMI izvornog uređaja sa HDMI prikaznim uređajima kao što su monitori, televizori, beameri itd. Stopostotna trostruka zaštita ostvaruje najbolje performanse pod uticajem EMI-a, a pozlaćeni kontakti osiguravaju najbolji mogući kontakt.

 • BSV110

  BSV110 je kvalitetni HDMI kabl koji nudi pouzdano rješenje za HDMI interkonekciju u audiovizuelnim sistemima. Ovaj kabl je usklađen sa najvišim dostupnim standardima sertifikacije u HDMI-u, podržavajući specifične funkcije kao što su ethernet i audio return kanal. Kombinacija pozlaćenih kontakata sa bakarnim provodnicima bez kiseonika i trostrukim zaštitom garantuje optimalne performanse.

 • BSV150

  BSV150 je DisplayPort kabl koji nudi pouzdano rješenje za interne veze DisplayPort-a u audio-vizuelnim sistemima. Ovaj kabal u skladu je sa najvišim standardima u DisplayPort-u, podržavajući visoke rezolucije do 4K x 2K (3840 x 2160 @ 60 Hz) sa maksimalnim HBR2 opsegom od 21,6 Gbps, kao i opcionom audio podrškom. Kombinacija pozlaćenih kontakata sa bakarnim provodnicima bez kiseonika i trostrukim zaštitom garantuju optimalne performanse. Kablovi su sertifikovani da podržavaju DP specifikacije 1.2 i obezbeđuju visokokvalitetnu i pouzdanu vezu za sve DisplayPort uređaje.

 • BXD602

  BKSD602 je aktivni USB produžni kabl koji omogućava produženje udaljenosti između računara i USB uređaja do 12 metara. Kabl je izrađen korišćenjem visokokvalitetnih sirovina sa bakrom visoke čistoće i bez kiseonika i fleksibilnom PVC-om. Jedna strana ima muški konektor tipa A, dok je drugi kraj opremljen aktivnim malim plastičnim kućištem za proširenje sa ženskim USB tipom A konektora. Oba kraja imaju jedinstveni mehanički dizajn koji se može zaključati i koji sigurno povezuju muške i ženske krajeve.

 • CAB304

  CAB304 je kabl opremljen XLR u banana konektorom koji je idealan za rješavanje povezivanja sa starim sistemima zvučnika i pojačalima. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB305

  CAB305 je kabl opremljen ženskim XLR u banana konektor koji je idealan za rješavanje veza sa starim zvučnicima i sistemima pojačavača. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB400

  CAB400 je kabl koji kombinuje napajanje i balansirane audio signale u jednoj žici kako bi maksimizovao vezu zvučnika i napajanja. Kabl je sa jedne strane ima Schuko muško napajanje i XLR ženski konektor na jednoj strani i Euro konektor za napajanje i XLR muški konektor sa druge strane. Unutrašnji naponski kabl sadrži 3 provodnika sa sekcijom od 1,0 mm².