Audio kablovi

 • CAB304

  CAB304 je kabl opremljen XLR u banana konektorom koji je idealan za rješavanje povezivanja sa starim sistemima zvučnika i pojačalima. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB305

  CAB305 je kabl opremljen ženskim XLR u banana konektor koji je idealan za rješavanje veza sa starim zvučnicima i sistemima pojačavača. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB400

  CAB400 je kabl koji kombinuje napajanje i balansirane audio signale u jednoj žici kako bi maksimizovao vezu zvučnika i napajanja. Kabl je sa jedne strane ima Schuko muško napajanje i XLR ženski konektor na jednoj strani i Euro konektor za napajanje i XLR muški konektor sa druge strane. Unutrašnji naponski kabl sadrži 3 provodnika sa sekcijom od 1,0 mm².

 • CAB502

  CAB502 je kabl za zvučnike konstruisan pomoću LS25 kabla i opremljen sa dva VCL4FC 4-pin konektora ženska kabla za zvučnike. Kabl se sastoji od dva provodnika od 2,5 mm² (13 AVG). Ovaj kabl je pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Svaki provodnik je opremljen visoko fleksibilnom oblogom od PVC-a. Oba provodnika su uvijana sa dva kabla, što osigurava veliku snagu i fleksibilnost kabla.

 • CAB504

  CAB504 je kabl za zvučnike izrađen korišćenjem LS425 kabla i opremljen sa dva VCL4FC 4-pin ženska konektora za zvučnike. Kabl se sastoji od četiri provodnika od 2,5 mm² (13 AWG). Ovaj kabl je pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Svaki provodnik je opremljen visoko fleksibilnom oblogom od PVC-a. Četiri provodnika su uvijene sa dva pamučna kabla, što osigurava veliku snagu i fleksibilnost kabla.

 • CAB505

  CAB505 je kabl za zvučnike konstruisan pomoću LS425 kabla i opremljen sa četiri Neutrik 4-pin speakON konektora (NL4FKS). Kabl se sastoji od četiri provodnika od 2,5 mm² (13 AWG). Ovaj kabl je pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Svaki provodnik je opremljen visoko fleksibilnom oblogom od PVC-a. Četiri provodnika su uvijene sa dva pamučna kabla, što osigurava veliku snagu i fleksibilnost kabla.

 • CAB590

  CAB590 je mono u mono džek konektor koji je idealan za rješavanje povezivanja sa starim sistemima zvučnika i pojačavačem. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB591

  CAB591 je XLR ženski u mono konektorski kabl koji je idealan za rješavanje konekcija sa starim zvučnicima i sistemima pojačavača. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB592

  CAB592 je ženski SpeakON u mono konektor koji je idealan za rješavanje povezivanja sa starim zvučnicima i sistemima pojačavača. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB595

  CAB595 je XLR muški u XLR ženski konektorski kabl koji je idealan za rješavanje veza sa starim zvučnicima i sistemima pojačala. Ovaj kabl za zvučnike sadrži 2 provodnika sa sekcijom od 1,5 mm².

 • CAB600

  CAB600 je instrument kabl napravljen pomoću MC305 kabla i opremljen je sa dva mono konektora. 24 AWG (0,23 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su velikim zaštitnim bakarnim poklopcem. Ima izvrsnu zaštitu od smetnji svih vrsta, kao što su elektromagnetna polja uzrokovana dimerima, motorima ili kablovima za napajanje. Fleksibilna obloga od PVC-a i jednostavan je za rukovanje. Dolazi u dužinama od 1,5 do 10 metara, pružajući rješenja za sve primjene.

 • CAB601

  CAB601 je mono kabl napravljen pomoću MC305 kabla i opremljen je sa dva mono konektora. 24 AWG (0,23 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su velikim bakarnim zaštitnim poklopcem. Fleksibilna obloga je od PVC-a i jednostavan je za rukovanje.