PROCAB kablovi 
Kablovi na koje se možete pouzdati.

 • PRA504

  PRA504 je visokokvalitetni zvučni kabl izrađen korišćenjem PLS425 kabla i opremljen sa dva Neutrik 4-pin speakon (NL4FX) konektora za zvučnike. Kabl se sastoji od četiri provodnika od 2,5 mm² (13 AWG) sastavljenih od 224 bakarne žice debljine 0,12 mm. Kombinacija tankih i gustih pramenova sa bakrom visoke čistoće i fleksibilnom i čvrstom PVC vanjskom oblogom čini ga savršenim kablom za različite vrste primjena. Kabl dolazi u različitim dužinama od 1,5 do 20 metara.

 • PRA502

  PRA502 je visokokvalitetni zvučnik izrađen korišćenjem PLS225 kabla i opremljen sa dva Neutrik 2-pin speakon (NL2FX) konektora za zvučnike. Kabl se sastoji od dva provodnika od 2,5 mm² (13 AWG) sastavljenih od 224 bakarne žice debljine 0,12 mm. Kombinacija tankih i gustih pramenova sa bakrom visoke čistoće i fleksibilnom i čvrstom PVC vanjskom oblogom čini ga savršenim kablom za različite vrste primjena. Kabl dolazi u različitim dužinama od 1,5 do 20 metara.

 • PRA901

  PRA901 je visokokvalitetni mikrofonski kabl napravljen korišćenjem ultra-fleksibilnog PMC224 kabla i opremljen sa NC3MXX-BAG i NC3FXX-BAG (srebrni kontakti, crno metalno XLR kućište). 24 AWG (0.22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštinom spirale visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj. Dolazi u različitim dužinama od 0,5 do 20 metara, pružajući rješenja za sve primjene.

 • PRA600

  PRA600 je visokokvalitetni mikrofonski kabl napravljen korišćenjem ultra-fleksibilnog PMC224 kabla i opremljen sa Neutrik NP2X-B (zlatnim kontaktima, crnim priključkom). 24 AWG (0.22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštitnom spiralom visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj. Dolazi u dve dužine od 1,5 i 3 metra, pružajući rješenja za sve primjene.

 • PRA610

  PRA610 je visokokvalitetni mikrofonski kabl napravljen korišćenjem ultra-fleksibilnog PMC224 kabla i opremljen sa Neutrik NP3X-B (zlatnim kontaktima, crnim priključkom). 24 AWG (0.22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštitnom spiralom visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj. Dolazi u dve dužine od 1,5 i 3 metra, pružajući rješenja za sve primjene.

 • PRA723

  PRA723 je visokokvalitetni mikrofonski kabl napravljen korišćenjem ultra fleksibilnog PMC224 kabla i opremljen Neutrik NC3FXX-BAG (srebrnim kontaktima, XLR kućištem od crnog metala) i Neutrik NP3X-B (zlatni kontakti, crni priključci). 24 AWG (0,22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštitnom spiralom visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj. Dolazi u dužini od 1,5 metra, pružajući rješenja za sve primjene.

 • PRA724

  PRA724 je visokokvalitetni mikrofonski kabl napravljen korišćenjem ultra fleksibilnog PMC224 kabla i opremljen Neutrik NC3MXX-BAG (srebrnim kontaktima, XLR kućištem od crnog metala) i Neutrik NP3X-B (zlatni kontakti, crni priključci). 24 AWG (0,22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštitnom spiralom visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj.Dolazi u dvije dužine od 1,5 i 3 metra, pružajući rješenja za sve primjene.

 • PRA735

  PRA735 je visokokvalitetni mikrofonski kabl napravljen korišćenjem ultra-fleksibilnog PMC224 kabla koji se isporučuje sa Neutrik NC3FXX-BAG i 2 puta sa Neutrik NC3MXX-BAG (srebrni kontakti, XLR kućište od crnog metala. 24 AWG (0,22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštitnom spiralom visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj. Dolazi u dužini od 1,5 metra, pružajući rješenja za sve primjene.

 • PRA736

  PRA736 je visokokvalitetni kabl mikrofona napravljen korišćenjem ultra-fleksibilnog PMC224 kabla i ugrađenim Neutrik NC3MXX-BAG i 2 puta Neutrik NC3FXX-BAG (srebrni kontakti, XLR kućište od crnog metala). 24 AWG (0,22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštitnom spiralom visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj. Dolazi u dužini od 1,5 metra, pružajući rješenja za sve primjene.

 • PRA900

  PRA900 je visokokvalitetni mikrofonski kabl napravljen korišćenjem kabla UltraFlex™ PMC224 kablom i opremljen sa Neutrik 6.3 mm džekom (zlatnim kontaktima, crnom školjkom) i ženskim XLR konektorima (srebrni kontakti, XLR kućište od crnog metala). 24 AWG (0,22 mm²) tanki i gusti bakarni provodnici okruženi su zaštitnom spiralom visoke pokrivenosti. U kombinaciji sa gustom i mekom PVC vanjskom oblogom, pruža fleksibilan ali čvrst osjećaj. Dolazi u različitim dužinama od 3 i 5 metara, pružajući rješenja za sve primjene.

 • CRX12.0

  Produžni naponski kabl sa uravnoteženom signalnom kablovskom šasijom:

  12 NC3FDLX XLR ženskih kablova
  12 NC3MXX XLR muških kablova

 • CRX10.4

  Produžni naponski kabl sa uravnoteženom signalnom kablovskom šasijom:

  10 NC3FDLX XLR ženskih kablova
  4 NC3MDLX XLR muška kabla
  10 NC3MXX XLR muških kablova
  4 NC3FXX XLR ženskih kablova

 • CRX08.2

  Produžni naponski kabl sa uravnoteženom signalnom kablovskom šasijom:

  8 NC3FDLX XLR ženskih kablova
  2 NC3MDLX XLR muška kabla
  8 NC3MXX XLR muških kablova
  2 NC3FXX XLR ženska kabla

 • CRX08.0

  Produžni naponski kabl sa uravnoteženom signalnom kablovskom šasijom:

  8 NC3FDLX XLR ženskih kablova
  8 NC3MXX XLR muških kablova

 • CRX402

  CRX402 je čvrsto konstruirani produžni naponski kabl od izuzetno fleksibilnog 4-jezgarnog balansiranog signalnog kabla (MCX104). Kablovska strana je opremljena sa 4 originala Neutrik muška XLR konektora koji obezbeđuju najbolju mogućnost povezivanja. Na strani šasije su obezbeđena četiri ženska XLR konektora. Za veću jednostavnost upotrebe, produžni kabl je opremljena ručicom i kočnicom na bubnjem kako bi se spriječilo neželjeno odmotavanje.

   

  Šasija:

  4 NC3FDLX XLR ženska kabla
  4 NC3MXX XLR muška kabla

 • PRX222

  PRKS222 je HighFlex balansirani stereo kabl (MCX102) koji se nalazi na laganom, izuzetno snažnom, plastičnom kolutu otpornom na udarce (CDM310). Kabl je konstruisan kao multi-jezgro sa dva pojedinačna kanala za balansirani stereo audio prenos. Svaki kanal je konstruisan korišćenjem dva 24 AWG žica koje su okruženi dvostrukom zaštitom koji se sastoji od spirale i aluminijumske folije, pružajući visoki imunitet od buke i smetnji izazvanih spoljašnjim uređajima, dok ima veliku fleksibilnost i pouzdanost za mobilne primjene.