Novosti

NOVO: MADRIX Lighting Control

uBrendovi, Korporativne novosti

Predstavljamo vam novi brend MADRIX Lighting Control. MADRIX je kompanija (brend) koja proizvodi kontrole za kreativnu LED rasvjetu. Sjedište kompanije je u Njemačkoj. MADRIX kontroleri rasvjete su poznate širom svijeta po tome što daju nevjerovatne LED svjetlosne efekte i to zahvaljujući visokokvalitetnim hardverom i sotverom koji se proizvode u Njemačkoj.

Stigao nam je novi Bluemagic DaVinci Resolve 15

uBlackmagic, Korporativne novosti

DaVinci Resolve 15 je novi softver, koji u potpunosti integriše Fusion vizuelne efekte i pokretnu grafiku, te dodaje još više audio alata plus stotine novih funkcija i poboljšanja koje su zahtevali montažeri i direktori fotografije! DaVinci Resolve 15 ima potpuno novi Fusion softver za stvaranje vizuelnih efekata visokog kvaliteta i pokretne grafičke animacije.

Novi superiorniji Blackmagic MultiView 4 HD

uBlackmagic, Korporativne novosti

Kompanija Blackmagic najavljuje novi HiperDeck Studio Mini! HiperDeck Studio Mini je minijaturni profesionalni uređaj koja snima i reprodukuje kvalitetan 10-bitni video snimak korišćenjem najčešće dostupnih SD i UHS-II kartica. Sada, pored ProRes, HiperDeck Studio Mini će moći snimati video u popularnom formatu H.264.

Novi ATEM Television Studio Pro 4K

uBlackmagic, Korporativne novosti

Novi ATEM Television Studio Pro 4K je profesionalni televizijski studio sa Ultra HD izlazom za live snimanje sa integrisanom hardverskom kontrolnom pločom. Sadrži 8 standarda konvertovanih 12G-SDI ulaza i to znači da možete priključiti bilo koji HD ili Ultra HD izvor i pretvoriti ga u standardni izvor. Svaki ulaz takođe ima 12G-SDI programski izlaz za slanje na…

Kompanija SD SISTEMI je ekskluzivni distributer Martin Audio proizvoda za BiH

uKorporativne novosti, Martin Audio

SD SISTEMI se prvi put obratio kompaniji Martin Audio radi saradnje na ISE u Amsterdamu. „Tokom tog sajma prisustvovali smo prezentaciji novih proizvoda kompanije Martin Audio, koji su bili zaista neverovatni, te smo ih željeli uvrstiti u svoju ponudu proizvoda“, izjavio je izvršni direktor kompanije SD SISTEMI, Dragan Šukalo.

  sdsistemi

  Zmaj Ognjenog Vuka 241
  78000 Banja Luka, BiH

  Tel.: +387 51 492 860
  Fax: +387 51 492 861

  office@sdsistemi.ba
  www.sdsistemi.ba

  www.damax.ba
  www.damaxshop.ba
  Cart