Novosti

MARTIN AUDIO i linijska tehnologija

Godine 2002. Martin Audio je predstavio prvi svjetski trosmjerni niz veoma velike snage; Wavefront W8L. U toj tački u vremenu i u velikoj mjeri do današnjeg dana, linijski sistemi bili su pokrenuti sa istim ulaznim signalom za svaki ormarić, a usmjerenost je bila podesiva sa uglovima. Do današnjeg dana, prepoznali smo da su MLA i njegova manja braća vodeći sistemi. Kao takav željeli smo donijeti mnoge aspekte njihovih performansi na šire tržište i tako je rođena Wavefront Precision linijska serija. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

BlackLineX serija se sada isporučuje širom svijeta

Martin Audioov BlacklineX serija – klasični paket pasivnih zvučnika – sada se isporučuje iz svoje američke lokacije. Izvorno objavljen u oktobru prošle godine, BlacklineX se isporučuje širom svijeta, stekavši brzu primjenu u noćnim klubovima, barovima, poslovnim prostorima i kućama, ali i kao prenosna rješenja za pojačanje zvuka i bine za live bendove, DJ i korporativne događaje. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

MHA Audio sa Jason Mraz-om na Naval akademiji

Anapolis, MD – Jason Mraz nedavno je nastupio na proljetnom koncertu Naval Academy za Midshipman sa Martin Audio MLA sistemom koji je isporučio MHA Audio iz Hagerstown, MD. Show je održan u Akademiji Alumni Hall sa novim country umjetnikom Cassadee Pope. Sistem je morao uhvatiti vokalne i instrumentalne nijanse svakog umjetnika sa preciznošću, ravnotežom i dovoljno niske nivoe reakcije za teže oštre pjesme u svakom setu. Da bi to učinili, Dave i njegov tim postavili su devet MLA i jedan MLAD (downfill) [...]


Posted By Category: NovostiComments: 0

US promocija i pokretanje nove MARTIN AUDIO proizvodne linije na Infocomm, Orlando

Martin Audio najavio je pokretanje linije u SAD-a i demonstraciju novih linijskih sistema, binskih monitora i pojačala na InfoComm 2017 u Orlandu. Wavefront Precision Series je nova generacija višenamjenskih linija namijenjenih za dovođenje Martin Audio zvuka, dosljednosti i kontrole pokrivenosti u širokom rasponu događaja uživo, stalnih fiksnih instalacija. U kombinaciji sa najnovijim najnovijim iKON višekanalnim pojačalima, iK42 i iK81, Wavefront Precision je dizajniran da bude jedinstveno fleksibilan, nadogradiv i financijski dostupan. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

MARTIN AUDIO CDD je i više nego dovoljan za Solan

Solan Fitness otvorio je svoj najnoviji fitness centar nakon 1,2 milijuna funti razvoja u East Grinsteadu, Sussexu. Volimo izlaz i performanse cijelog dometa serije CDD-a, a posebno CDD6, koji je zapravo nadmašuje performanse za svoju veličini“, kaže Neil Kavanagh. I njegova ukupna procjena? „Zvučni sistem je fenomenalan, a klijent je sretan ne samo sa visokim SPL i jasnošću sistema zvučnika, nego sa stepenom kontrole koju smo mu dali“. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

MARTIN AUDIO pokriva sve kladionice u River City kazinu

St. Louis, MO – TSI Global odabrao je Martin Audio MLA Compact za izvedbu plesnih igara na River City Casino Event Centeru, jer je njihov klijent trebao višenamjenski sistem zvuka koji će se baviti turnejama, mješovitim borilačkim vještinama i raznim drugim live događanja. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

MARTIN AUDIO objavljuje novu liniju proizvoda

Na ovogodišnjem Prolight + Sound Showu u Frankfurtu Martin Audio predstavio je ambicioznu liniju od deset novih proizvoda u više kategorija, uključujući linijske sisteme, monitore i pojačala. Wavefront Precision linija XE serija LE serija (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0