LE serija

LE serija

 • LE100

  LE100 je izuzetno kompaktan, dvosmjerni pasivni monitor. Ima 12″(300mm) LF / 1″ (25mm) izlazni HF koaksijalni diferencijalni dispersion drajver za ravnomjerno raspoređivanje zvuka preko ravnine slušanja. LF drajver sekcija ima 2,5″ (65mm) glasovni kalem i učinkovit motor sa aluminijskim demodulacijskim prstenom kako bi se smanjili izobličenja. Koaksijalni HF drajver koristi 1.75 „(44mm) polimidnu kupolu i ima faznu utičnicu niske kompresije kako bi se smanjila nelinearnost povezana sa pretjerano visokim omjerima kompresije.

   

  Kućište LE100 izrađeno je od trajne šperploče i presvučeno je sa trajnom crnom teksturom. Ergonomski ručni nosači olakšavaju rukovanje i snažna, čelična rešetka sa akustično prozirnom tkaninom pruža zaštitu drajvera. Oblikovane noge spriječavaju kretanje na pozornici i štite bazu monitora od ogrebotina.

  Osim korištenja kao monitora, LE100 nudi niz fleksibilnih mogućnosti postavljanja. Može se preokrenuti i iskoristiti kao poluproizvodni sistem ili sistem zvučne armature bez potrebe za zakretanjem pogonske jedinice ili u kombinaciji sa Martin Audio subwooferom kao bubanj.

   

  Korištenje:

  • Binski monitori
  • Fill/PA sistem montiran na stub
 • LE200

  Kombinujući vrlo visoku izlaznu snagu sa Martin Audio zvučnim performansama i dosljednom pokrivenošću, LE200 je krajnji, svakodnevni profesionalni monitor. Njegova koaksijalna diferencijalna disperzijska pogonska jedinica sadrži snažan LF glasovni kalem od 15″ (380mm) / 3″ (75mm) i izlazni HF kompresijski drajver (35mm) sa 3″ (75mm) čistom titanijumskom dijafragmom.

   

  Kućište LE200 izrađeno je od trajne šperploče i presvučeno je sa trajnom crnom teksturom. Ergonomski ručni nosači olakšavaju rukovanje i snažna, čelična rešetka sa akustično prozirnom tkaninom pruža zaštitu drajvera. Oblikovane noge spriječavaju kretanje na pozornici i štite bazu monitora od ogrebotina.

   

  Kompaktan i lagan za manevriranje, sa iznimnim performansama, visokom izlaznom snagom i velikom pokrivenošću  čine LE200 ultimativnim, pristupačnim profesionalnim monitorom za širok raspon primjena.

   

  Korištenje:

  • Binski monitori