Strobe blinderi

 • COLORdash Par H7IP

  Colordash Par H7IP je ultra kompaktno, RGBWAUV LED osvjeteljenje u svim vremenskim uslovima. Pruža prelijepo mešano, meko polje sa mnogo duboko zasićenih boja.  Colordash Par H7IP sadrži IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • COLORdash PAR H12IP

  COLORdash Par-H12 IP je kompaktan, ali moćan IP uređaj za osjetljenje sa RGBWAUV LED osvjetljenjem, koje donosi lijepo mešano, meko polje bogato zasićenim bojama. Uređaj sadrži IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • COLORdash Par-Hex 7

  COLORdash Par-Hex 7 daje jaku osvjetljenost i intenzitet sa ultraljubičastim svjetlom za bilo koju priliku bez potrebe za posebnim UV filterom. Sa sedam RGBWA + UV LED čipova, proizvodi duboko zasićene boje, plus svaku varijaciju bijelih boja i UV zraka bez ometajućih višebojnih sjenki. Idealan za turneje i produkcije uživo, ovaj lagani uređaj ima ugao snopa od 21°. Nudi jednostavne i složene profile DMX kanala, povezivanja jedinica, Neutrik® powerCON® konekcije, kao i 3-i 5-pinske DMX konektore.

 • STRIKE 4

  Strike 4 je blinder i strobe uređaj sa četiri snažne 100 W COB LED diode smještene u zasebnim kućištima. Dobar je izbor za automatizovane strobe i fade efekte. Njegov podesivi PWM je idealan za filmske i studijske primjene. Strike 4 dolazi sa osnovnim i naprednim osobinama kontrole za fleksibilnost u programiranju i jednostavan je za korištenje putem kontrola na OLED ekranu.

 • STRIKE 1

  Strike 1 je blinder uređaj za spoljašnju upotrebu koji se napaja intenzivnim toplo bijelim LED izvorom od 230 W, a ima i zapanjujuće strobe efekte. Njegov ventilator održava ga dovoljno hladnim za upotrebu kao wash uređaj, dok direktno napajanje IP-a i DMX konekcije eliminišu neželjene smetnje.

 • Nexus 4×4

  Nexus 4×4 je visoko nagrađivani LED wash panel koji kombinuje raspršivanje mapiranih piksela i robusnu izlaznu snagu koju pružaju šesnaest 27 W COB trobojnih LED-ova. Kombinacija COB emitera i pametnog dizajna reflektora donosi upečatljivo, difuzno svjetlo bogato preplavljeno u zasićenim nijansama. Nexus 4×4 se može kontrolisati preko Art-Net, Kling-Net i DMX protokola i donosti mogućnosti za izgradnju velikih nizova svjetla.