Static wash lights

 • Ovation F-265WW

  Ovation F-265WW je snažan Fresnelov staklokeramički sistem, sa bijelim LED sistemom za projektovanje svijetle, lijepo meke, visoko CRI (95+)  svjetlosti, koja je idealna za pozorišta i televizijske studije.

   

  Posjeduje motorizovani zum sa ugao od 27 ° – 68 °, a izlaz svetlosti se može kontrolisati pomoću DMX kontrolera, brojeva na bordovima, RDM-a, podesivim PWM-om i jednostavnim navigacijom.

 • Ovation F-55FC

  Ovation F-55FC je RGBAL LED uređaj (3 inča) u Fresnel stilu, idealan za korištenje u televizijskim studijama i pozorištima.

   

  Ovation F-55FC ima mogućnost ručnog zumiranja sa uglom od 32 ° do 87 ° koji omogućava dodavanje lijepog mekog polja svetla tamo gde je to potrebno.

 • Ovation F-55WW

  Ovation F-55WW daje efikasnu toplinsku bijelu svjetlost putem LED (3 inča) Fresnel stila koja je idealna za namjenu kratkog dometa u televizijskim studijama i pozorištima. Projektuje svetlo, lijepo mekano polje svjetlosti u uglu područja od 30 ° do 70 °, sa kontrolirasanim ručnim zumom.

 • Ovation F-95WW

  Ovation F-95WW daje predivno meko ravno svjetlo sa visokokvalitetnom staklenom optikom. Ovation F-95WW je napravljen da radi samostalno ili zajedno sa Ovation F-165WW uređajem.

   

  Ovation F-95WW ima veliki opseg zumiranja od 21 do 83 ° i prijatno meko, toplo bijelo svjetlo sa velikim CRI što ga čini svestranom zamjenom za starije fresnele. Tihi rad i glatka 16-bitna kontrola zatvaranja čine ga savršenim izborom za pozorišne i / ili studijske namjene.

   

  Ručno podešavanje zuma omogućavaju vam dodavanje lijepog mekog svjetla tamo gdje je to potrebno.

 • Ovation F-165WW

  Ovation F-165WW pruža glatko osvjetljenje sa toplom temperaturom boje, sa visokim CRI.  Napaja se sa 16 10-vatnih LED-ova,

   

  Takođe poseduje lako podesivi, motorizovani zum sa opsegom od 25 ° do 76 ° i može se ugraditi zaštita za  stakla za smanjenje odsjaja i oblikovanje snopa. Fokusiranje je moguće bez dodira sa kontrolnom tablom, zahvaljujući ručnim kontrolama za zumiranje i zatamnjevanje na zadnjoj strani uređaja.

   

  Ovation F-165WW se savršeno uklapa u pozorišta, studije ili druga okruženja koja zahtevaju glatka i fino oblikovana osvjetljenja.

 • Ovation FD-165WW

  Ovation FD-165WW je Fresnel uređaj sa senzorima i snagom koja mu omogućava da se koristi i da se pokreće na sistemima za dimenzionisanje.

   

  Ovation FD-165WW ima fenomenalno glatko zatamnjivanje i polje svetlosti.

 • Ovation B-1965FC

  Ovation B-1965FC koristi proširene mogućnosti rendisanja boja RGBA-Lime sistema za mešanje boja kako bi ponudila idealno osvjetljenje za binu ili pozorište. Kontrola se vrši putem RDM, Art-Net ™ i sACN, pored standardne DMX kontrole. Sadrži do sedam sekcija, koje se mogu kontrolisati pojedinačno radi maksimalne fleksibilnosti.

   

  Uz uređaj se isporučuje holografski filter koji se lako zakači na mjesto za poboljšanu sposobnost osvjetljenja.

 • COLORado 1 Solo

  Colorado 1 Solo radi sa naprednom optikom i vrhunskim performansama. Ovaj moćni IP65 RGBW LED-a uređaj na otvorenom projektuje ravnomjerno, potpuno homogenizovan snop osvjetljenja kroz brz i lagan zum i preciznu optiku.

   

  Uređaj koristi IP protokol i data konektore za prenos podataka, te koristi tihi ventilator za hlađenje koji daje pouzdan i tih rad uređaja.

 • COLORado 2 Solo

  Colorado 2 Solo je opremljen sa tri 40 W RGBW LED lampe za projektovanje lijepog i potpuno homogenizovanog osvjetljenja sa brzim i glatkim zumom i preciznom optikom.

   

  Ovo unutrašnje i spoljašnje svjetlo ima IP podršku i data konektore za prenos podataka, te konvencionalno hlađenje, kako bi se osigurao pouzdan i tihi rad u širokom spektru prijeme, od pozorišnih do produkcija festivala na otvorenom.

 • COLORado 3 Solo

  Colorado 3 Solo koristi napredni brzi i glatki zum sa tri 60 W RGBW LED lampe, koje projektuju intenzivan i potpuno homogenizovan snop osvjetljenja kroz preciznu optiku.

   

  Ovo unutrašnje i spoljašnje svjetlo ima IP podršku i data konektore za prenos podataka, te konvencionalno hlađenje, kako bi se osigurao pouzdan i tihi rad u širokom spektru prijeme, od pozorišnih do produkcija festivala na otvorenom.

 • COLORado 1-Quad Zoom Tour

  COLORado 1-Quad Zoom Tour je fenomenalan uređaj za osvjetljenje sa sedam visoko izlaznih RGBW LED sijalica koje donose veliku količinu osvjetljenja u vrlo kratkom vremenu.

   

  COLORado 1-Quad Zoom Tour je moćan i fleksibilan uređaj za osvjetljenje čitave scene zahvaljujući švom širokom opsjegu zuma od 16 ° do 48 ° i pet dimenzionh svjetlosnih efekata. Uređaj  dolazi  sa mogućnošću 16-bitnog zatamnjenja pojedinačnih boja plus glavno zatamnjenje.

   

  Secure Neutrik powerCON i direktni 3-pinski i 5-pinski DMX konektori olakšavaju instalaciju na putovanjima i na stalnim lokacijama. COLORado 1-Quad Zoom Tour takođe sadrži držač za držač gel za pričvršćivanje.

 • COLORado 1-Tri Tour

  Colorado 1-Tri Tour je uređaj ja osvjetljenje koji je urađen na istoj tehnološkoj arhitekturi kao Colorado 1-Tri IP, ali je napravljen samo za unutrašnju upotrebu, što omogućava ugradnju Neutrik® powerCON® konektora za brzu i lakšu postavu.

   

  Posebno dizajnirana optika čini da se svjetlost od LED-a konvergira pre nego što napusti uređaj, obezbeđuje još bolje mešanje boja. Opcioni filtri za mešanje boja još više obogaćuju performanse ovog izvrsnog uređaja. Colorado 1-Tri Tour takođe sadrži držač za pričvršćivanje.

 • COLORado 1-Tri IP

  Colorado 1-Tri IP je IP66-orijentisano LED osvjetljenje sa 14 intenzivnih, RGB kalibriranih LED sijalica.

   

  Colorado 1-Tri IP je uređaj za primjenu na otvorenom.  Colorado 1-Tri IP posjeduje visoko efikasnu optika i tri boje LED-a, koje eliminišu višebojne senke, a selektivne dimne krivulje obezbeđuju kompatibilnost sa starijim ne-LED-uređajima.

   

  Opcionalni (20 ° i 60 ° x 1 °) filteri za mešanje boje dodatno poboljšavaju izvrsne performanse ovog uređaja. Colorado 1-Tri IP takođe sadrži i držač za pričvršćivanje.

 • COLORado Batten 72 Tour

  Colorado Batten 72 Tour je superioran uređaj sa 72 kalibrisane crvene, zelene, plave, bele i žute LED diode. Uključivanje bijele i žute LED diode pruža izvrsan rendering u boji i pruža veliku paletu boja od mekih pastelnih do zasićenih nijansi.

   

  Njegova 16-bitna mogućnost zatamnjivosti, kao i pet izbornih opcija zatamnjenja, omogućavaju glatke blede boje.

 • COLORado 1-Quad Zoom VW

  Colorado 1-Quad Zoom VW je uređaj koji daje svijetlu varijabilnu  bijelu boju sa sedam 15 W osram quad-LED-ova, koje imaju mogućnost podešavanja temperature boje, od 2800 K do 9010 K, u skladu sa osvjetljenjem u prostoriji i izvan prostorije.

   

  Opsjeg zuma je od 15 ° do 49 ° sa pet dimenzionih krivina omogućavaju kreativno korišćenje uređaja.

 • COLORado 2 Quad Zoom

  Colorado 2-Quad Zoom je impresivan uređaj za osvjetljenje unutrašnjosti scene i za spoljašnju primjenu koji sadrži 14 četvrtastih osram (RGBW) LED sijalica sa mogućnošću zumiranja od 14 ° do 44 °.

   

  Opcione krivulje zatamnjenja olakšavaju njegovu integraciju u postojeću opremu. Ovo izvrsno LED osvetljenje ima podršku za IP65 protokol sa IP-oznakama i DMX kablovima, ali i za standardni 5-pinski XLR priključak preko kojeg DMX kablovi rade savršeno. IP-utičnica i data konektori omogućavaju jednostavno povezivanje.

 • COLORado 1 Quad Zoom

  Colorado 1-Quad Zoom je impresivan uređaj za osvjetljenje unutrašnjosti scene i za spoljašnju primjenu sa sedam Osram RGBW LED-ova koji pružaju veliku količinu svjetlosti.

   

  Ovo izvrsno LED osvetljenje ima podršku za IP65 protokol sa DMX kablovima nazvanim IP, ali i za standardni 5-pinski XLR DMX kablovi rade savršeno za unutrašnju upotrebu. Zumiranje od 13 ° do 45 ° daje vam puno kontrole nad uređajem a opcione krivulje zatamnjenja olakšavaju integraciju uređaja u postojeću opremu.

   

  Spoljni priključci za napajanje i data podatke omogućavaju jednostavno povezivanje.

   

   

 • COLORdash Par H7IP

  Colordash Par H7IP je ultra kompaktno, RGBWAUV LED osvjeteljenje u svim vremenskim uslovima. Pruža prelijepo mešano, meko polje sa mnogo duboko zasićenih boja.  Colordash Par H7IP sadrži IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • COLORdash PAR H12IP

  COLORdash Par-H12 IP je kompaktan, ali moćan IP uređaj za osjetljenje sa RGBWAUV LED osvjetljenjem, koje donosi lijepo mešano, meko polje bogato zasićenim bojama. Uređaj sadrži IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • COLORdash Par Q12 IP

  COLORdash Par-Q12IP isporučuje intenzivnu i lijepu RGBA LED boju u bilo kom vremenu. OLED ekran omogućava laku navigaciju, a uređaj takođe ima IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • COLORdash S-Par 1

  COLORdash S-Par 1 koristi RGBA LED sijalice visokog kapaciteta i homogenizujuće sočivo kako bi se napravila prelijepo mješana paleta boja sa suptilnom mekom ivicom.

   

  Sadrži IP priključke za napajanje i DMX kablove. Osim toga uređaj posjeduje inovativni dodirni ekran i robustno kućište deljivim što ga čini idealnim uređaje za svaku namjenu.

 • COLORdash Accent Quad

  Colordash Accent Quad isporučuje izvanredno miješanu svjetlost. Pokreće se sa 10W quad-color (RGBA) LED sijalicom, koja daje zasićen boje. Integrisani OLED displej bez problema kontroliše i adresira uređaje pomoću DMX-a ili u samostalnom režimu.

 • COLORdash Batten-Quad 12

  Colordash Batten-Quad 12 je linearno wash rasvjetno tijelo sa 12 individualno kontrolisanih četvorobojnih RGBA LED svjetala koje proizvode svaku varijaciju bijele i bogatih zasićenih boja. Postavljanje je jednostavno sa konzolom za podešavanje, podnim oblogama, sigurnim Neutrik® powerCON® ulazom i izlazom i 3- i 5-pinskim DMX konektorom.

 • COLORdash Par-Hex 7

  COLORdash Par-Hex 7 daje jaku osvjetljenost i intenzitet sa ultraljubičastim svjetlom za bilo koju priliku bez potrebe za posebnim UV filterom. Sa sedam RGBWA + UV LED čipova, proizvodi duboko zasićene boje, plus svaku varijaciju bijelih boja i UV zraka bez ometajućih višebojnih sjenki. Idealan za turneje i produkcije uživo, ovaj lagani uređaj ima ugao snopa od 21°. Nudi jednostavne i složene profile DMX kanala, povezivanja jedinica, Neutrik® powerCON® konekcije, kao i 3-i 5-pinske DMX konektore.

 • COLORdash Par-Hex 12

  COLORdash Par-Hex 12 je intenzivno RGBAW + UV LED wash rasvjetno tijelo koje zadovoljava potrebu za wash efekte u boji, bijele i UV wash efekte. Projektuje duboko zasićene boje, raznovrsne bijele i brilijantne ultra-ljubičaste boje, bez treperenja i bez višebojnih sjenki. Nudi 4 različite dimmer krive i mnoge DMX funkcije za svestranost pri programiranju. Lagano, ali čvrsto kućište i Neutrik® powerCON konekcije čine COLORdash Par-Hex 12 odličnom opremom za osvjetljavanje uživo produkcija i događaja.

 • COLORdash Par-Quad 7

  Colordash Par-Quad 7 je izuzetno kompaktno i izdržljivo wash rasvjetno tijelo koje se uklapa u mjesta gdje drugi uređaji ne mogu. Sedam četvorobojnih RGBA LED-ova projektuju duboko zasićene boje i varijacije bijelih pri različitim temperaturama boja i bez višebojnih sjenki. Povezivanje jedinica sa zaključavajućim Neutrik® powerCON® ulazom i izlazom za napajanje i 3- i 5-pinskim DMX konektorima olakšavaju povezivanje i podešavanje uređaja. Colordash Par-Quad 7 takođe sadrži gel okvir i držač za gel okvir.

 • COLORdash Par-Quad 18

  Colordash Par-Quad 18 se napaja sa 18 četvorobojnih RGBA LED-ova u kompaktnom i izdržljivom kućištu. Amber LED diode pomažu u isporuci bilo kakvih varijacija bijelih i zapanjujućih zasićenih boja bez višebojnih sjenki. Povezivanje jedinica sa zaključavajućim Neutrik® powerCON® ulazom i izlazom za napajanje i 3- i 5-pinskin DMX konektorima pojednostavljuju konekciju i podešavanje. Colordash Par-Quad 18 takođe sadrži gel okvir i držač za gel okvir.

 • STRIKE 4

  Strike 4 je blinder i strobe uređaj sa četiri snažne 100 W COB LED diode smještene u zasebnim kućištima. Dobar je izbor za automatizovane strobe i fade efekte. Njegov podesivi PWM je idealan za filmske i studijske primjene. Strike 4 dolazi sa osnovnim i naprednim osobinama kontrole za fleksibilnost u programiranju i jednostavan je za korištenje putem kontrola na OLED ekranu.

 • STRIKE 1

  Strike 1 je blinder uređaj za spoljašnju upotrebu koji se napaja intenzivnim toplo bijelim LED izvorom od 230 W, a ima i zapanjujuće strobe efekte. Njegov ventilator održava ga dovoljno hladnim za upotrebu kao wash uređaj, dok direktno napajanje IP-a i DMX konekcije eliminišu neželjene smetnje.

 • Nexus 4×4

  Nexus 4×4 je visoko nagrađivani LED wash panel koji kombinuje raspršivanje mapiranih piksela i robusnu izlaznu snagu koju pružaju šesnaest 27 W COB trobojnih LED-ova. Kombinacija COB emitera i pametnog dizajna reflektora donosi upečatljivo, difuzno svjetlo bogato preplavljeno u zasićenim nijansama. Nexus 4×4 se može kontrolisati preko Art-Net, Kling-Net i DMX protokola i donosti mogućnosti za izgradnju velikih nizova svjetla.

   

 • Ovation B-2805FC

  Ovation B-2805FC je prvi uređaj u obliku letvice koji koristi prednosti proširenih mogućnosti RGBAL sistema za miksanje boja. Kontrola je lakša nego ikada zahvaljujući inkorporaciji RDM, Art-Net™ i sACN-a, uz standardnu DMX kontrolu. Za maksimalnu fleksibilnost, do 10 sekcija može se kontrolisati pojedinačno, dok lako pristupačna podešavanja Virtual Color Wheel-a i presetima temperature boja čine programiranje lakim.

 • Ovation B-565FC

  Ovation B-565FC ima revolucionarne funckije kao što su RGBA-Lime sistem boja i RDM, Art-Net™ i sACN plus standardne DMX opcije programiranja i umrežavanja. Ovaj mali uređaj ne samo što pruža izvanredno svjetlo, već ima mogućnosti i za standardne wash efekte. Hologramski filter je uključen tako da se uređaj može koristiti u bilo kojoj orijentaciji bez brige da će filter ispasti.

   

 • Ovation C-805FC

  Ovation C-805FC koristi RGBA-Lime paletu boja da renderuje gotovo bilo koju boju sa ogromnim realizmom i zasićenosti. Njegova vrhunska optika osigurava ravnomjeran izlaz svjetlosti. Postavljanje je lakše nego ikad sa RDM, podesivim PWM-om i jednostavnom navigacijom preko OLED ekrana.

 • WELL Fit

  WELL Fit je neophodan uređaj za osvjetljenje događaja. Diskretno, baterijski napajajuće LED wash svjetlo dolazi u reflektujućem hrom kućištu koje je dizajnirano za uklapanje u bilo koji dekor. WELL Fit se može bežično kontrolisati pomoću W-DMX-a ili preko uključenog IR daljinskog upravljača; alternativno, može se ručno upravljati preko OLED ekrana na uređaju.