Reflektori

 • Ovation E-160WW

  Ovation E-160WW je moćan reflektor koji štedi energiju. Reflektor daje snagu od 575 W, dok je ulazna snaga svega 100W.  Ovation E-160WW ima glatko zatamnjenje. Ovaj tihi elipsoidni reflektor projektuje ravno polje svjetlosti za superiornu gobo projekciju.

 • Ovation E-260WW IP

  Ovation E-260WW IP posjeduje sjajan koncept predstavljanja svjetla. Ovation E-260WW IP posjeduje sočiva, koja omogućavaju upoznavanje i jednostavnost korišćenja ovog inovativnog uređaja ERS u skladu sa IP65 sa izlazom većim od 750 W HPL-a.

   

  Ovaj revolucionarni elipsoidalni reflektor, takođe se može pohvaliti ekstremno glatkim zatamljenjem koje daje superiornu gobo projekciju.

 • Ovation E-260WW / E-260CW

  Ovation E-260WW je moćan reflektor, koji se napaja preko jedinstvenog LED izvora koji daje izlaznu snagu od 750 W.

   

  Ova topla ili hladna bela ERS-stilska armatura može se pohvaliti ekstremno glatkim zatamljenjem, kao i ravnim i ravnomernim svjetlom za superiornu gobo projekciju.

   

  Ovation E-260WW je takođe dostupan u bijelom kućištu.

 • Ovation ED-190WW

  Ovation ED-190WW elipsoidni reflektor je prvi visokokvalitetni LED reflektor, koji omogućava zamjenu elipsoidala zasnovanih na sijalicama sa LED-uređajima, koji odgovaraju tradicionalnim sistemima. Ovation ED-190WW je podjednako efikasan i radi na konstantnoj snazi sa DMX-om.

   

  Sada svi mogu da uživaju u prednostima LED osvetljenja.

 • Ovation E-910FC

  Ovation E-910FC je visokokvalitetni ERS-stilski uređaj sa punim miksom boja RGBA-Lime i temperaturama boje od 2800 do 6500 K koji daje savršene efekte.

   

  Opcije kontrole uključuju mnogo opcija, i to puno 16-bitno zatamnjivanje (po boji i glavnoj), izbor PWM, RDM i izbor blende na ploči.

   

  Ovation E-910FC je takođe dostupan u belom kućištu.

 • Ovation Min-E-10CW

  Ovation Min-E-10CW dopunjuje Ovation Min-E-10WW u hladnoj bijeloj LED verziji sa mogućnošću zumiranjem. Ovaj ultra-diskretni elipsoidni uređaj je savršen za gobo projekcije za mnoge namjene.

   

  Ovation Min-E-10C ima sistem sa četvrtastom oštricom za efikasno i čisto osvetljenje. Optička zumiranja od 19 ° do 36 ° pruža fleksibilnost da precizno prilagodite veličinu projekcije. Ovation Min-E-10CW se lako zatamljuje koristeći tradicionalne dimer pakete.

 • Ovation Min-E-10WW

  Ovation Min-E-10WW je reflektor koji savršeno dopunjuje veći Ovation ED-190WW u praktičnoj verziji. Napravljen od 13 W LED lampe, ovaj ultra diskretan elipsoidni sistem ima četvorostruki sistem zatvarača za efikasno i čisto osvetljenje.

   

  Optička zumiranja od 19 ° do 36 ° pruža fleksibilnost da precizno prilagodite veličinu projekcije.

   

  Ovation Min-E-10WW se lako zatamnjava pomoću eksternih LED dimer pakovanja.

   

 • Ovation Ellipsoidal HD sočiva za reflektor

  Ovation Ellipsoidal HD sočiva za reflektore su dizajnirani tako da odgovaraju svim elipsoidnim uređajima kao i ostalim standardnim ERS stilu. Cevi objektiva su konstruisane pomoću visoke precizne HD optike sakupljene u robusnim kućištima osmišljenim kako bi otporni na oštećenja prilikom transporta. Svaka cijev objektiva se isporučuje sa standardnim okvirom.

 • Ovation Ellipsoidal HD zum sočiva

  Ovation Ellipsoidal HD zum sočiva su dizajnirana tako da odgovaraju svim elipsoidnim uređajima kao i ostalim standardnim ERS stilu. Cevi objektiva su konstruisane pomoću visoke precizne HD optike sakupljene u robusnim kućištima osmišljenim kako bi otporni na oštećenja prilikom transporta. Svaka cijev objektiva se isporučuje sa standardnim okvirom.