Moving heads

 • Maverick MK Pyxis

  Maverick MK Pyxis osnažuje vašu kreativnost dajući vam beskrajan niz neverovatnih efekata sa širokim opsegom zuma, kontinualnim pokretom od 360 ° i nagibom i odličnim efektima aeriala i piksela.

   

  Ova revolucionarna i kompaktna pokretna glava poseduje 15 V RGBV LED vanjski prsten s opsegom zuma od 7 ° do 45 ° i srednji piksel 60 V RGBV LED tehnologijom služi kao centar piksela sa ugrađenim makrom i gobosom u boji i 3 ° ugao snopa.

   

  Mogućnost  DMKS, sACN, Art-Net ili V-DMKS kontrole.

 • Maverick MK2 Profile

  Maverick MK2 profile pruža vrhunsku umjetničku preciznost zahvaljujući naprednom sistemu okvira s rotirajućim dvostrukim položajem s četiri oštrice i nevjerojatno svijetlim 440 W LED motorom sa dva rotirajuća ležišta u 6 položaja i točkićima za zaključavanje goboa.

   

  Maverick MK2 profile ima mogućnost CMY + CTO miješanje u boji i 7-položaja, prizme s 3 lica i raspon zumiranja od 13 do 37 stepeni.

   

  Kontrola se vrši pomoću DMX, sACN, Art-Net ili W-DMX i može se testirati sa RDM-om.

 • Maverick MK3 Wash

  Maverick MK3 Wash se karakteriše velikim barom na izlazu, dosljednošću boja i jakim efektom piksela. Maverick MK3 Wash se pokreće sa 27 (40 W) Osram RGBW LED dioda, koja može da radi sa bilo kojom aplikacijom. Ima mogućnost mapiranja piksela, a osim toga MK3 Wash ima gobe u boji, zajedno s opcijom miješanja boje CTO.

   

  Kontrole se vrše putem DMX, sACN, Art-Net, Kling-Net ili W-DMX.

 • Maverick MK1 Spot

  Maverick MK1 Spot je pokretna rotirajuća glava koja ima mogućnosti CMY miješanjem boje, sa 5: 1 zumom i višestrukim mogućnostima upravljanja. Pokreće se motorom od 350 W, ima jedan statički i jedan rotirajući gobo kotač, 7 položaja + bijeli točkić, promjenjivi mraz i prizmu s 3 bočne strane.

   

  Može se kontrolisati pomoću DMX, sACN, Art-Net ili W-DMX kontrolera i može primati Art-Net ili sACN i DMX .

 • Rogue R3 Wash

  Rogue R3 Wash je pokretna rotaciona glava, koja je idealna za iznajmljivanje. Koristi se tamo gdje je potrebni fantastični svjetlosni efekti. Rogue R3 Wash daje ravnomjerno raspršeno svjetlo i nudi devet zona LED kontrole na piksel mapi sa svojih 37 (15 W) RGBW quad-LED dioda.

   

  Raspon zumiranja brzog kretanja od 12 ° do 49 ° omogućuje pokrivanje velikih područja. Ova roto glava posjeduje jednostavne i složene profile DMX kanala.

 • Maverick MK1 Hybrid

  Maverick MK1 Hybrid je rotaciona glava s naprednom optikom, preklopnim prizmama od 8 i 4 boja, raznovrsnim gobo pakiranjem i rasponom zumiranja od 3 do 18 stepeni u tačkastom načinu rada. Maverick MK1 Hybrid  dolazi sa robusnim CMY sistemom boja. Za svjetlo reflektora koristi Osram Sirius 440 W.

   

  Kontrola se može vršiti preko DMX, sACN, Art-Net ili W-DMX kontrolera.

   

 • Maverick MK2 Spot

  Maverick MK2 Spot je nevjerojatna roto glava sa svjetlom snage 440 W LED, precizno osmišljenom optikom, CMY + CTO miješanjem u boji i dva rotirajuća ležišta sa 6 položaja.

   

  Maverick MK2 Spot ima mogućnost zaključavanja gobo projektora i posjeduje točkić sa 7 položaja + bijele boje, promjenjivi mraz, 3 facet prizme i 13º – 37º raspon zumiranja.

   

  Možete ga kontrolisati putem DMX, sACN, Art-Net ili W-DMX kontrolera.

 • Maverick MK2 Wash

  Maverick MK2 Wash je prosto nenadmašan sa besprijekorno ravnomjernim izlazom, prilagođenom optikom, punim pikselnim mapiranje i virtualnim gobo kotačem s pozadinskim bojama i unaprijed programiranim bojama i rasponom zuma od 7 do 49 stepeni.

   

  Pokreće se s 12 (40 W) Osram RGBW LED lampica, a može lako upravljati pomoću DMX, sACN, Art-Net, Kling-Net ili W-DMX kontrolera.

 • Rogue R1 FX-B

  Rogue R1 FX-B sa pet upravljačkih glava osigurava beskonačnu rotaciju sa po pet 15 W RGBW LED sijalica, koji mogu mapirati piksele. Rogue R1 FX-B ima elegantan dizajn koji stvara izvanredne efekte.

   

  Kontrola se postiže pomoću DMX, Art-Net, sACN ili Kling-Net kontrolera.

 • Rogue R1 Beam

  Rogue R1 Beam se izdvaja iznad ostalih roto glava jer nudi dve slojevite, nezavisno kontrolirane prizme, koje daju zadivljujuće efekte. 5-aspektne i 8-aspektne prizme mogu se kombinovati sa 17-slot gobo rotora i 14 boja.

 • Rogue R2 Beam

  Rogue R2 Beam je svjetlosni top Rogue serije, koji ima veliku snagu od 133.200 lux na 15 metara s Osram Sirius 230 W HRI lampom. Rogue R2 Beam dolazi s 14 fiksnih boja u svom kućištu s mogućnošću kretanja, promjenjive brzine, koja takođe pruža savršeno podijeljene boje. Njegov 8-aspektni rotirajuća prizma pruža beskrajne kreativne i dinamične efekte.

 • Rogue R1 Spot

  Rogue R1 Spot donosi inovativnost i kreativnost pomoću rotirajuće prizme sa zapanjujućim efektima, motorizovanog irisa i fokusa za oblikovanje snopa, kao i dve gobo kugle, od kojih jedna rotira i ima 7 zamjenjivih gobova za prilagođeni izgled.

   

  Rogue R1 Spot ima ugao snopa 16,5 ° za oštre gobo projekcije u opsegu od osam prekrasnih boja.

 • Rogue R2 Spot

  Rogue R2 Spot nudi neverovatan raspon boja i efekata. Rogue R2 Spot se zasniva na karakteristikama R1 Spot dodajući tehnologiju gobo rotora i dva varijabilna pomicljiva kola za neograničen broj efekata promjene oblika i podeljenih boja.

   

  Rogue R2 Spot koristi moćni 240W LED izvor svjetlosti sa uglom snopa 16.5 ° za sjajne svjetlosne efekte, koje daju izuzetno fantastično iskustvo publici.

 • Rogue R1 Wash

  Rogue R1 Wash se razlikuje od toga što nudi kombinaciju karakteristika i performansi, koje su jedinstvene po svojoj cjenovnoj klasi. Ovu roto glavu pokreće sedam RGBW 15 W quad-LED-ova.

   

  Ova RGBW LED svjetla i svestrana pokretna oprema za zumiranje ima jedinstveni dizajn „bubble“ objektiva za izvrsnu reprodukciju boja i zapanjujuće vizuelne efekte. Ostale funkcije standout-a uključuju neverovatan ugao zuma zumiranja od 11 ° do 48 ° i nevjerovatno brzo i glatko pokretanje panela i nagiba.

   

  Posjeduje jednostavne i složeni DMX kanalne profile,  zatim 3-pinski i 5-pinski DMX konektor.

 • Rogue R2 Wash

  Rogue R2 Wash je izdržljivo i pouzdano moćno svjetlo, koje nudi pet zona LED kontrole za piksel mapiranje putem svojih 19 (15 W) RGBW quad-LED sijalica. Sa opsegom zuma od 12 ° do 49 ° može da pokrije čak i najveće površine.

 • Rogue RH1 Hybrid

  Rogue RH1 posjeduje nenadmašan optički sistem sa 8-fasetnim i 6-fasetnim prizmama koji su potpuno slojeviti i kontrolisani. Pokreće ih lampa od 330 W Osram Sirius. Rogue RH1 Hybrid se isporučuje izuzetno intenzivan izlaz od 111.000 luksa na 15m sa uskim uglovima od 2,5 do 8 ° u režimu Beam i opseg zuma od 5 – 19 ° u Spot režimu i 18 ° – 38 ° u režimu mirovanja.

   

  Indeksiranje i statički skrolovanje gobo točkova u tri boje od 13 boja doprinose neverovatnim vizuelnim efektima koje ovaj izvanredni alat može napraviti.