Fresnels

 • Ovation F-265WW

  Ovation F-265WW je snažan Fresnelov staklokeramički sistem, sa bijelim LED sistemom za projektovanje svijetle, lijepo meke, visoko CRI (95+)  svjetlosti, koja je idealna za pozorišta i televizijske studije.

   

  Posjeduje motorizovani zum sa ugao od 27 ° – 68 °, a izlaz svetlosti se može kontrolisati pomoću DMX kontrolera, brojeva na bordovima, RDM-a, podesivim PWM-om i jednostavnim navigacijom.

 • Ovation F-55FC

  Ovation F-55FC je RGBAL LED uređaj (3 inča) u Fresnel stilu, idealan za korištenje u televizijskim studijama i pozorištima.

   

  Ovation F-55FC ima mogućnost ručnog zumiranja sa uglom od 32 ° do 87 ° koji omogućava dodavanje lijepog mekog polja svetla tamo gde je to potrebno.

 • Ovation F-55WW

  Ovation F-55WW daje efikasnu toplinsku bijelu svjetlost putem LED (3 inča) Fresnel stila koja je idealna za namjenu kratkog dometa u televizijskim studijama i pozorištima. Projektuje svetlo, lijepo mekano polje svjetlosti u uglu područja od 30 ° do 70 °, sa kontrolirasanim ručnim zumom.

 • Ovation F-95WW

  Ovation F-95WW daje predivno meko ravno svjetlo sa visokokvalitetnom staklenom optikom. Ovation F-95WW je napravljen da radi samostalno ili zajedno sa Ovation F-165WW uređajem.

   

  Ovation F-95WW ima veliki opseg zumiranja od 21 do 83 ° i prijatno meko, toplo bijelo svjetlo sa velikim CRI što ga čini svestranom zamjenom za starije fresnele. Tihi rad i glatka 16-bitna kontrola zatvaranja čine ga savršenim izborom za pozorišne i / ili studijske namjene.

   

  Ručno podešavanje zuma omogućavaju vam dodavanje lijepog mekog svjetla tamo gdje je to potrebno.

 • Ovation F-165WW

  Ovation F-165WW pruža glatko osvjetljenje sa toplom temperaturom boje, sa visokim CRI.  Napaja se sa 16 10-vatnih LED-ova,

   

  Takođe poseduje lako podesivi, motorizovani zum sa opsegom od 25 ° do 76 ° i može se ugraditi zaštita za  stakla za smanjenje odsjaja i oblikovanje snopa. Fokusiranje je moguće bez dodira sa kontrolnom tablom, zahvaljujući ručnim kontrolama za zumiranje i zatamnjevanje na zadnjoj strani uređaja.

   

  Ovation F-165WW se savršeno uklapa u pozorišta, studije ili druga okruženja koja zahtevaju glatka i fino oblikovana osvjetljenja.

 • Ovation FD-165WW

  Ovation FD-165WW je Fresnel uređaj sa senzorima i snagom koja mu omogućava da se koristi i da se pokreće na sistemima za dimenzionisanje.

   

  Ovation FD-165WW ima fenomenalno glatko zatamnjivanje i polje svetlosti.