Exterior

 • Ovation E-260WW IP

  Ovation E-260WW IP posjeduje sjajan koncept predstavljanja svjetla. Ovation E-260WW IP posjeduje sočiva, koja omogućavaju upoznavanje i jednostavnost korišćenja ovog inovativnog uređaja ERS u skladu sa IP65 sa izlazom većim od 750 W HPL-a.

   

  Ovaj revolucionarni elipsoidalni reflektor, takođe se može pohvaliti ekstremno glatkim zatamljenjem koje daje superiornu gobo projekciju.

 • COLORado 1 Solo

  Colorado 1 Solo radi sa naprednom optikom i vrhunskim performansama. Ovaj moćni IP65 RGBW LED-a uređaj na otvorenom projektuje ravnomjerno, potpuno homogenizovan snop osvjetljenja kroz brz i lagan zum i preciznu optiku.

   

  Uređaj koristi IP protokol i data konektore za prenos podataka, te koristi tihi ventilator za hlađenje koji daje pouzdan i tih rad uređaja.

 • COLORado 2 Solo

  Colorado 2 Solo je opremljen sa tri 40 W RGBW LED lampe za projektovanje lijepog i potpuno homogenizovanog osvjetljenja sa brzim i glatkim zumom i preciznom optikom.

   

  Ovo unutrašnje i spoljašnje svjetlo ima IP podršku i data konektore za prenos podataka, te konvencionalno hlađenje, kako bi se osigurao pouzdan i tihi rad u širokom spektru prijeme, od pozorišnih do produkcija festivala na otvorenom.

 • COLORado 3 Solo

  Colorado 3 Solo koristi napredni brzi i glatki zum sa tri 60 W RGBW LED lampe, koje projektuju intenzivan i potpuno homogenizovan snop osvjetljenja kroz preciznu optiku.

   

  Ovo unutrašnje i spoljašnje svjetlo ima IP podršku i data konektore za prenos podataka, te konvencionalno hlađenje, kako bi se osigurao pouzdan i tihi rad u širokom spektru prijeme, od pozorišnih do produkcija festivala na otvorenom.

 • COLORado 1-Tri IP

  Colorado 1-Tri IP je IP66-orijentisano LED osvjetljenje sa 14 intenzivnih, RGB kalibriranih LED sijalica.

   

  Colorado 1-Tri IP je uređaj za primjenu na otvorenom.  Colorado 1-Tri IP posjeduje visoko efikasnu optika i tri boje LED-a, koje eliminišu višebojne senke, a selektivne dimne krivulje obezbeđuju kompatibilnost sa starijim ne-LED-uređajima.

   

  Opcionalni (20 ° i 60 ° x 1 °) filteri za mešanje boje dodatno poboljšavaju izvrsne performanse ovog uređaja. Colorado 1-Tri IP takođe sadrži i držač za pričvršćivanje.

 • COLORado 1-Quad Zoom VW

  Colorado 1-Quad Zoom VW je uređaj koji daje svijetlu varijabilnu  bijelu boju sa sedam 15 W osram quad-LED-ova, koje imaju mogućnost podešavanja temperature boje, od 2800 K do 9010 K, u skladu sa osvjetljenjem u prostoriji i izvan prostorije.

   

  Opsjeg zuma je od 15 ° do 49 ° sa pet dimenzionih krivina omogućavaju kreativno korišćenje uređaja.

 • COLORado 2 Quad Zoom

  Colorado 2-Quad Zoom je impresivan uređaj za osvjetljenje unutrašnjosti scene i za spoljašnju primjenu koji sadrži 14 četvrtastih osram (RGBW) LED sijalica sa mogućnošću zumiranja od 14 ° do 44 °.

   

  Opcione krivulje zatamnjenja olakšavaju njegovu integraciju u postojeću opremu. Ovo izvrsno LED osvetljenje ima podršku za IP65 protokol sa IP-oznakama i DMX kablovima, ali i za standardni 5-pinski XLR priključak preko kojeg DMX kablovi rade savršeno. IP-utičnica i data konektori omogućavaju jednostavno povezivanje.

 • COLORado 1 Quad Zoom

  Colorado 1-Quad Zoom je impresivan uređaj za osvjetljenje unutrašnjosti scene i za spoljašnju primjenu sa sedam Osram RGBW LED-ova koji pružaju veliku količinu svjetlosti.

   

  Ovo izvrsno LED osvetljenje ima podršku za IP65 protokol sa DMX kablovima nazvanim IP, ali i za standardni 5-pinski XLR DMX kablovi rade savršeno za unutrašnju upotrebu. Zumiranje od 13 ° do 45 ° daje vam puno kontrole nad uređajem a opcione krivulje zatamnjenja olakšavaju integraciju uređaja u postojeću opremu.

   

  Spoljni priključci za napajanje i data podatke omogućavaju jednostavno povezivanje.

   

   

 • COLORdash Par H7IP

  Colordash Par H7IP je ultra kompaktno, RGBWAUV LED osvjeteljenje u svim vremenskim uslovima. Pruža prelijepo mešano, meko polje sa mnogo duboko zasićenih boja.  Colordash Par H7IP sadrži IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • COLORdash PAR H12IP

  COLORdash Par-H12 IP je kompaktan, ali moćan IP uređaj za osjetljenje sa RGBWAUV LED osvjetljenjem, koje donosi lijepo mešano, meko polje bogato zasićenim bojama. Uređaj sadrži IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • COLORdash Par Q12 IP

  COLORdash Par-Q12IP isporučuje intenzivnu i lijepu RGBA LED boju u bilo kom vremenu. OLED ekran omogućava laku navigaciju, a uređaj takođe ima IP priključke za napajanje i DMX kablove.

 • STRIKE 1

  Strike 1 je blinder uređaj za spoljašnju upotrebu koji se napaja intenzivnim toplo bijelim LED izvorom od 230 W, a ima i zapanjujuće strobe efekte. Njegov ventilator održava ga dovoljno hladnim za upotrebu kao wash uređaj, dok direktno napajanje IP-a i DMX konekcije eliminišu neželjene smetnje.

 • WELL Fit

  WELL Fit je neophodan uređaj za osvjetljenje događaja. Diskretno, baterijski napajajuće LED wash svjetlo dolazi u reflektujućem hrom kućištu koje je dizajnirano za uklapanje u bilo koji dekor. WELL Fit se može bežično kontrolisati pomoću W-DMX-a ili preko uključenog IR daljinskog upravljača; alternativno, može se ručno upravljati preko OLED ekrana na uređaju.

 • ÉPIX Strip IP

  Épix Strip IP je dinamična pixel-mapping LED traka dužine 1m sa IP65 zaštitom za spoljašnju upotrebu koja sadrži 100 LED dioda u redu. Idealna za festivale, koncertne turneje i fiksne instalacije, ovo svestrano rasvjetno tijelo dolazi sa kupom, ravnim priborom i fantastičnim unaprijed izgrađanim sadržajem koji vam omogućuje jednostavno konfigurisanje i programiranje sa minimalnim utroškom vremena i napora. Napajanje i kontrola se izvodi putem novog Épix Drive 2000 IP u Art-Net, Kling-Net, ili sACN (streaming ACN).

 • ÉPIX Drive 2000 IP

  Épix Drive 2000 IP radi procesiranje i napajanje za Épix IP i Tour sistem i ima IP65 zaštitu za spoljašnju upotrebu. Podržava 20 Épix Strip IP, 36 Épix Strip Tour ili 12 Épix Bar Tour uređaja, ili bilo koju kombinaciju ova tri, sa maksimalnim kapacitetom od 2000 LED dioda. Épix Drive 2000 IP podržava Art-Net, Kling-Net i sACN protokole, dajući vam različite mogućnosti kontrole. Zahvaljujući integrisanom web serveru, daljinski možete dijagnostikovati, otkloniti probleme i mijenjati podešavanja po potrebi bez direktnog pristupa Épix uređajima.

 • Ovation GR-1 IP

  Ovation GR-1IP je IP65 je gobo rotator (IP 65 zaštita) za Ovation E-260WW IP. Može se kontinualno rotirati u bilo kom smjeru, sporo na 0.047 obr/min (17 stepeni u minuti), ili brzo sve do 21 obrtaja u minuti. Napajanje i kontrola za ovaj jedinstveni gobo rotator isporučuju se iz namjenskog porta na Ovation E-260WW IP i potpuno se može indeksirati preko DMX-a. Rotator može držati dva goboa B veličine.

 • COLORado M Solo

  Colorado M Solo djeli optiku sa COLORado 1 Solo uređajem, ali je kompaktniji, ali jednako robustan, statički wash svjetlosni uređaj. Izuzetno pogodan za turneje i događaje na zatvorenom ili otvorenom, ovaj IP65 RGBW LED wash uređaj projektuje ravnomjeran i homogenizovan snop svjetlosti kroz brzi i lagani zum i preciznu optiku. Koristi IP snagu i data konektore, kao i potpuno konvekcionalno hlađenje za tih i siguran rad, čak i u najmanjim prostorima.