Dim mašine i oprema

 • Amhaze Whisper

  Amhaze Whisper je idealna mašina za maglu i izmaglicu za upotrebu u televizijskim studijama i pozorišnim produkcijama gdje su ključni diskretan rad i brzo vrijeme zagrijavanje. Brzina ventilatora se može kontrolisati, a jačina mraza se može podesiti do najviše 7.000 cfm.

 • Vesuvio RGBA

  Vesuvio RGBA kombinuje jak visoki izlaz magle sa vizuelnim uticajem LED wash efekata u boji za stvaranje dramatičnih atmosferskih efekata. Vesuvio RGBA daje impresivnih 40.000 kubnih metara magle u minuti. Ima brz i pouzdan grijač od 1.6 kW i rezervoar za tečnosti od 2.5 L. Najbolje funkcioniše sa Chauvet HDF visoke gustine i QDF brzom raspršivom tečnosti.

 • Amhaze Stadium

  Stadion Amhaze je profesionalna mašina za maglu i izmaglicu bazirana na vodi, idealna za turneje i primjenu velikih razmjera. Sa izlaznom snagom od 14.000 cfm, Stadion Amhaze ima impresivno vrijeme zagrijavanja od 30 sekundi. Takođe posjeduje izdržljivo, niskoprofilno kućište za transport. Izlaz i brzina mraza mogu se lako prilagoditi pomoću DMX-a ili LCD ekrana, a uređaj dolazi opremljen sa M12 umetcima za vješanje.

 • Vesuvio II

  Vesuvio II osvjetljava eksplozije magle sa naprednim RGBA + UV LED miksanjem boja, pružajući žestoke efekte za sve događaje i performanse. Sa impresivnih 40.000 kubnih metara magle u minuti, može se pohvaliti najboljim mogućnostima u klasi uređaja do 40 sekundi punog izlaza. Nove dvostruke LED sekcije pružaju veću kreativnu kontrolu radi lakšeg pokrivanja područja efektima. Vesuvio II je efikasan i troši samo 80 ml/min QDL tečnosti. Ova izuzetno prilagodljiva jedinica može da radi u tri različite pozicije: vertikalno, horizontalno ili sa visine preko montažnih držača. Najbolje funkcioniše sa Chauvet HDF visoke gustine i QDF brzom raspršivom tečnosti.

 • Premium tečnost za maglu i izmaglicu

  CHAUVET Professional PHF tečnost je formulisana posebno za upotrebu sa linijom Amhaze uređaja. Stvara tanku maglu i izmaglicu, ne ostavlja mrlje ili ostatke, nije netoksična i nezapaljiva je.