Cyclorama

 • Ovation B-1965FC

  Ovation B-1965FC koristi proširene mogućnosti rendisanja boja RGBA-Lime sistema za mešanje boja kako bi ponudila idealno osvjetljenje za binu ili pozorište. Kontrola se vrši putem RDM, Art-Net ™ i sACN, pored standardne DMX kontrole. Sadrži do sedam sekcija, koje se mogu kontrolisati pojedinačno radi maksimalne fleksibilnosti.

   

  Uz uređaj se isporučuje holografski filter koji se lako zakači na mjesto za poboljšanu sposobnost osvjetljenja.

 • COLORado Batten 72 Tour

  Colorado Batten 72 Tour je superioran uređaj sa 72 kalibrisane crvene, zelene, plave, bele i žute LED diode. Uključivanje bijele i žute LED diode pruža izvrsan rendering u boji i pruža veliku paletu boja od mekih pastelnih do zasićenih nijansi.

   

  Njegova 16-bitna mogućnost zatamnjivosti, kao i pet izbornih opcija zatamnjenja, omogućavaju glatke blede boje.

 • COLORdash Batten-Quad 12

  Colordash Batten-Quad 12 je linearno wash rasvjetno tijelo sa 12 individualno kontrolisanih četvorobojnih RGBA LED svjetala koje proizvode svaku varijaciju bijele i bogatih zasićenih boja. Postavljanje je jednostavno sa konzolom za podešavanje, podnim oblogama, sigurnim Neutrik® powerCON® ulazom i izlazom i 3- i 5-pinskim DMX konektorom.

 • Ovation B-2805FC

  Ovation B-2805FC je prvi uređaj u obliku letvice koji koristi prednosti proširenih mogućnosti RGBAL sistema za miksanje boja. Kontrola je lakša nego ikada zahvaljujući inkorporaciji RDM, Art-Net™ i sACN-a, uz standardnu DMX kontrolu. Za maksimalnu fleksibilnost, do 10 sekcija može se kontrolisati pojedinačno, dok lako pristupačna podešavanja Virtual Color Wheel-a i presetima temperature boja čine programiranje lakim.

 • Ovation B-565FC

  Ovation B-565FC ima revolucionarne funckije kao što su RGBA-Lime sistem boja i RDM, Art-Net™ i sACN plus standardne DMX opcije programiranja i umrežavanja. Ovaj mali uređaj ne samo što pruža izvanredno svjetlo, već ima mogućnosti i za standardne wash efekte. Hologramski filter je uključen tako da se uređaj može koristiti u bilo kojoj orijentaciji bez brige da će filter ispasti.

   

 • Ovation C-805FC

  Ovation C-805FC koristi RGBA-Lime paletu boja da renderuje gotovo bilo koju boju sa ogromnim realizmom i zasićenosti. Njegova vrhunska optika osigurava ravnomjeran izlaz svjetlosti. Postavljanje je lakše nego ikad sa RDM, podesivim PWM-om i jednostavnom navigacijom preko OLED ekrana.

 • COLORdash Batten-Quad 6

  Colordash Batten-Quad 6 je linearno wash rasvjetno tijelo sa 6 zasebno kontrolisanih četvorobojnih RGBA LED dioda, koje imaju svaku varijaciju bijele i bogatih zasićenih boja, zahvaljujući uključivanju amber LED dioda. Postavljanje je jednostavno sa visećim nosačem, podnim krakovima, 3-i 5-pinskim DMX konektorom i sigurnim Neutrik® powerCON® konektorom za napajanje.