Proizvodi

 • Amhaze Stadium

  Stadion Amhaze je profesionalna mašina za maglu i izmaglicu bazirana na vodi, idealna za turneje i primjenu velikih razmjera. Sa izlaznom snagom od 14.000 cfm, Stadion Amhaze ima impresivno vrijeme zagrijavanja od 30 sekundi. Takođe posjeduje izdržljivo, niskoprofilno kućište za transport. Izlaz i brzina mraza mogu se lako prilagoditi pomoću DMX-a ili LCD ekrana, a uređaj dolazi opremljen sa M12 umetcima za vješanje.

 • Amhaze Whisper

  Amhaze Whisper je idealna mašina za maglu i izmaglicu za upotrebu u televizijskim studijama i pozorišnim produkcijama gdje su ključni diskretan rad i brzo vrijeme zagrijavanje. Brzina ventilatora se može kontrolisati, a jačina mraza se može podesiti do najviše 7.000 cfm.

 • ArKaos Media Master Express

  ArKaos MediaMaster Express omogućava svakome da iskoristi mogućnosti moćnog media servera. Kombinuje jednostavnost korišćenja sa visokim performansama za brzo upravljanje medijima i reprodukciju na VIP ekranima. Ovaj softver mapira video sadržaje na ekranu i piksel mapira sve Épix uređaje, Maverick MK2 Wash, Maverick MK3 Wash, Maverick MK Pyxis, Rogue R1 FX-B i sve Nexus urađaje preko Art-Net i Kling-Net protokola. Uključen je i DVD koji sadrži 4,7GB pripremljenog video sadržaja.

 • COLORado 1 Quad Zoom

  Colorado 1-Quad Zoom je impresivan uređaj za osvjetljenje unutrašnjosti scene i za spoljašnju primjenu sa sedam Osram RGBW LED-ova koji pružaju veliku količinu svjetlosti.

   

  Ovo izvrsno LED osvetljenje ima podršku za IP65 protokol sa DMX kablovima nazvanim IP, ali i za standardni 5-pinski XLR DMX kablovi rade savršeno za unutrašnju upotrebu. Zumiranje od 13 ° do 45 ° daje vam puno kontrole nad uređajem a opcione krivulje zatamnjenja olakšavaju integraciju uređaja u postojeću opremu.

   

  Spoljni priključci za napajanje i data podatke omogućavaju jednostavno povezivanje.

   

   

 • COLORado 1 Solo

  Colorado 1 Solo radi sa naprednom optikom i vrhunskim performansama. Ovaj moćni IP65 RGBW LED-a uređaj na otvorenom projektuje ravnomjerno, potpuno homogenizovan snop osvjetljenja kroz brz i lagan zum i preciznu optiku.

   

  Uređaj koristi IP protokol i data konektore za prenos podataka, te koristi tihi ventilator za hlađenje koji daje pouzdan i tih rad uređaja.

 • COLORado 1-Quad Zoom Tour

  COLORado 1-Quad Zoom Tour je fenomenalan uređaj za osvjetljenje sa sedam visoko izlaznih RGBW LED sijalica koje donose veliku količinu osvjetljenja u vrlo kratkom vremenu.

   

  COLORado 1-Quad Zoom Tour je moćan i fleksibilan uređaj za osvjetljenje čitave scene zahvaljujući švom širokom opsjegu zuma od 16 ° do 48 ° i pet dimenzionh svjetlosnih efekata. Uređaj  dolazi  sa mogućnošću 16-bitnog zatamnjenja pojedinačnih boja plus glavno zatamnjenje.

   

  Secure Neutrik powerCON i direktni 3-pinski i 5-pinski DMX konektori olakšavaju instalaciju na putovanjima i na stalnim lokacijama. COLORado 1-Quad Zoom Tour takođe sadrži držač za držač gel za pričvršćivanje.

 • COLORado 1-Quad Zoom VW

  Colorado 1-Quad Zoom VW je uređaj koji daje svijetlu varijabilnu  bijelu boju sa sedam 15 W osram quad-LED-ova, koje imaju mogućnost podešavanja temperature boje, od 2800 K do 9010 K, u skladu sa osvjetljenjem u prostoriji i izvan prostorije.

   

  Opsjeg zuma je od 15 ° do 49 ° sa pet dimenzionih krivina omogućavaju kreativno korišćenje uređaja.

 • COLORado 1-Tri IP

  Colorado 1-Tri IP je IP66-orijentisano LED osvjetljenje sa 14 intenzivnih, RGB kalibriranih LED sijalica.

   

  Colorado 1-Tri IP je uređaj za primjenu na otvorenom.  Colorado 1-Tri IP posjeduje visoko efikasnu optika i tri boje LED-a, koje eliminišu višebojne senke, a selektivne dimne krivulje obezbeđuju kompatibilnost sa starijim ne-LED-uređajima.

   

  Opcionalni (20 ° i 60 ° x 1 °) filteri za mešanje boje dodatno poboljšavaju izvrsne performanse ovog uređaja. Colorado 1-Tri IP takođe sadrži i držač za pričvršćivanje.

 • COLORado 1-Tri Tour

  Colorado 1-Tri Tour je uređaj ja osvjetljenje koji je urađen na istoj tehnološkoj arhitekturi kao Colorado 1-Tri IP, ali je napravljen samo za unutrašnju upotrebu, što omogućava ugradnju Neutrik® powerCON® konektora za brzu i lakšu postavu.

   

  Posebno dizajnirana optika čini da se svjetlost od LED-a konvergira pre nego što napusti uređaj, obezbeđuje još bolje mešanje boja. Opcioni filtri za mešanje boja još više obogaćuju performanse ovog izvrsnog uređaja. Colorado 1-Tri Tour takođe sadrži držač za pričvršćivanje.

 • COLORado 2 Quad Zoom

  Colorado 2-Quad Zoom je impresivan uređaj za osvjetljenje unutrašnjosti scene i za spoljašnju primjenu koji sadrži 14 četvrtastih osram (RGBW) LED sijalica sa mogućnošću zumiranja od 14 ° do 44 °.

   

  Opcione krivulje zatamnjenja olakšavaju njegovu integraciju u postojeću opremu. Ovo izvrsno LED osvetljenje ima podršku za IP65 protokol sa IP-oznakama i DMX kablovima, ali i za standardni 5-pinski XLR priključak preko kojeg DMX kablovi rade savršeno. IP-utičnica i data konektori omogućavaju jednostavno povezivanje.

 • COLORado 2 Solo

  Colorado 2 Solo je opremljen sa tri 40 W RGBW LED lampe za projektovanje lijepog i potpuno homogenizovanog osvjetljenja sa brzim i glatkim zumom i preciznom optikom.

   

  Ovo unutrašnje i spoljašnje svjetlo ima IP podršku i data konektore za prenos podataka, te konvencionalno hlađenje, kako bi se osigurao pouzdan i tihi rad u širokom spektru prijeme, od pozorišnih do produkcija festivala na otvorenom.

 • COLORado 3 Solo

  Colorado 3 Solo koristi napredni brzi i glatki zum sa tri 60 W RGBW LED lampe, koje projektuju intenzivan i potpuno homogenizovan snop osvjetljenja kroz preciznu optiku.

   

  Ovo unutrašnje i spoljašnje svjetlo ima IP podršku i data konektore za prenos podataka, te konvencionalno hlađenje, kako bi se osigurao pouzdan i tihi rad u širokom spektru prijeme, od pozorišnih do produkcija festivala na otvorenom.