Moving heads & Scanners

 • Helicopter Q6

  0 out of 5

  Helicopter Q6 je multi-efektno svjetlo osmišljeno tako da energetski podstiče plesni podijum. Ima podesive RGBW svjetlosne snopove, okrugle SMD strobe efekte i crveno/zeleni šablon lasera na rotirajućoj podlozi sa neprekidnom rotacijom stvarajući jedinstvene i nevjerovatne efekte. Njegovi uski, oštri snopovi RGBW svjetala stvaraju zapanjujuće zračne efekte, a rotirajući crveni i zeleni laser proizvodi hiljade oštrih snopova koji pokrivaju veliku površinu. Helicopter Q6 je jednostavan za upravljanje pomoću automatizovanih i zvučno aktiviranih programa, master/slave-a, DMX-a ili opcionog IRC-6 daljinskog upravljača.

 • Intimidator Spot 375Z IRC

  0 out of 5

  Intimidator Spot 375Z IRC je izuzetno svjetla, 150 W LED rotirajuća glava dizajnirana za velike događaje. Ima motorizirani zum za duge i kratke domete, a dvostruka rotirajuća prizma usmjerava svjetlosne snopove za odlične efekte i pokrivanje većih površina. Motorizirani fokus omogućava oštre projekcije za bilo koju udaljenost, a ugrađeni Totem režim usmjerava svjetlosne snopove upravo tamo gde ih želite. Intimidator Spot 375Z IRC sadrži ugrađene, automatizovane i zvučne programe, a njime se može kontrolisati u DMX ili Master/Slave modu.

 • Intimidator Beam 140SR

  0 out of 5

  Intimidator Beam 140SR je savremena rotirajuća glava koja je opremljena bistrim 140 W svjetlosnim izvorom. Njegov motorizovani frost filter pretvara svjetlosne snopove u široke wash efekte za različite primjene, a impresivna 16-aspektna prizma razdvaja svjetlosne snopove i povećava efikasnost prikaza. Ugrađeni Totem režim usmjerava svjetlost po čitavom plesnom podijumu. Kontrola koja nije DMX je dostupna sa opcionim IRC-6 bežičnim daljinskim upravljačem.

 • Intimidator Hybrid 140SR

  0 out of 5

  Intimidator Hybrid 140SR je moćan višenamjenski pokretni uređaj. Sa intenzivnim 140 W svjetlosnim izvorom i motorizovanim fokusom, projektuje oštre svjetlosne snopove i gobo-e na bilo kojom udaljenosti. Dvije preklapajuće nezavisno kontrolisane prizme stvaraju dinamične efekte snopa. Motorizirani zum radi u beam, spot i wash modu za vrhunsku kontrolu svjetlosti. Kontrolama uređaja se može pristupiti preko ekrana u boji, IRC-6 daljinskog upravljača, totem režima i ugrađene memorije za čuvanje scena.

 • Intimidator Spot 355 IRC

  0 out of 5

  Intimidator Spot 355 IRC je fleksibilna rotirajuća glava opremljena LED-om od 90 W. Rotirajuća 3-aspektna prizma može usmjeriti svjetlosni snop kako bi se proširilo područje pokrivenosti, dok ručni zum može povećati razdaljinu dometa. Ostale karakteristike uključuju gobo vrata sa jednostavnim pristupom koja olakšava promjenu gobo točkova i Totem režim koji umjerava snopove na plesni podijum. Mogu se povezati do četiri uređaja da bi se napravili privlačni, sinhronizovani prikazi svjetlosti u automatskom ili zvučnom režimu. Bežična kontrola je moguća pomoću opcionalnog IRC-6 daljinskog upravljača.

 • Intimidator Beam LED 350

  0 out of 5

  Intimidator Beam LED 350 projektuje 4 stepene super-sjajne svjetlosne snopove. Ovaj uređaj sa točkom boja od 8 položaja, fiksiranim gobo točkom sa 5 položaja sa efektom animacije i 3-aspektnom prizmom, usmjerava svjetlosne snopove kroz maglu brzinom munje, stvarajući sjajne efekte svjetlosti. Ovaj uređaj ima dvostruku ulogu, koristi frost filter, a može i postići efektivan wash efekat svjetlosti.

 • Intimidator Spot 255 IRC

  0 out of 5

  Intimidator Spot 255 IRC je fleksibilna rotirajuća glava koja je opremljena sa 60 W LED svjetlom. Ovaj član iz naše Intimidator porodice poboljšava svaki događaj i daje najbolje rezultate u svakoj primjeni. Karakteristike uključuju ugrađene makro efekte, selektivne opsege pan i tilt nagiba, elektronski dimmer, 3-aspektna prizma, gobo-vrata za brz pristup pri promjeni gobo točkova i aktiviranje programa zvukom. Kontrolišite ovaj uređaj bežično pomoću IRC-6 daljinskog upravljača i Master/Slave režima sa unaprijed ugrađenim automatskim programima. Dostupan u crnoj i bijeloj boji.

 • Intimidator Spot 155

  0 out of 5

  Intimidator Spot 155 je kompaktna LED rotirajuća glava, savršena za mobilne primjene. Oslonite se na nju da biste unijeli energiju na bilo koji podijum sa brzim i preciznim kretanjima, oštrom optikom i izlazom. Karakteristike uključuju mogućnosti kao što su odvojeni točkovi za boju i gobo šablone, ultra-glatki dimmer i podesiva brzina strobe efekata. Minimizujte vrijeme programiranja pomoću ugrađenih makro pokreta, move-in-black funkcija i aktiviranih i automatizovanih programa koji mogu da generišu sinhronizovano prikazivanje u master/slave modu. Ovaj korisnički user-friendly uređaj takođe nudi individualni reset pan/tilt-a, boja i gobo-a.

 • Intimidator Trio

  0 out of 5

  Intimidator Trio je inovativna LED rotirajuća glava sa funkcijom beam-a, wash-a i efekata. Omogućava vam da se neprestano mjenjate prikaz od uskog svjetlosnog snopa do širokih wash efekata sa motorizovanim zumom. Intimidator Trio ima ugrađeni Totem režim koji omogućava da se svjetlosni snopovi stalno fokusiraju na podijum, a koordinisani master/slave programi do 4 uređaja daju napredni izgled bez programiranja. Možete podesiti, sačuvati i pozvati 1 scenu direktno sa LCD ekrana u boji, a bežična kontrola je na dohvat ruke pomoću opcionalnog IRC-6 daljinskog upravljača.

 • Intimidator Wash Zoom 450 IRC

  0 out of 5

  Intimidator Wash Zoom 450 IRC je snažna wash rotirajuća glava, opremljena sa dvanaest 15 W četvorobojnih RGBW LED-ova i motorizovanim zumom za kratke ili duge domete. Druge pogodne funkcije uključuju Totem režim koji usmjerava svjetlosne snopove na plesni podijum i privlačni automatski programi sa kontrolom zona. Bežična kontrola je moguća pomoću IRC-6 daljinskog upravljača. Mogu se povezati do četiri uređaja za kreiranje sinhronizovanih prikaza u automatizovanim, zvučnim i master/slave modovima.

 • Intimidator Scan 305 IRC

  0 out of 5

  Intimidator Scan 305 IRC je kompaktan LED skener sa 60 W svjetlom koji sija kroz bilo koje okruženje. Njegova oštra 3-aspektna prizma vam omogućava da pokrijete veća područja kada podijelite svjetlosni snop, a bežična operacija je moguća sa opcionim IRC-6 daljinskim upravljačem. Povežite do 4 uređaja da biste napravili privlačne sinhronizovane efekte u automatizovanim, zvučno aktiviranim ili master/slave režimima. Minimizujte programersko vrijeme pomoću ugrađenih pokretnih makroa i move-in-black funkcija i postignite neometan rad video zapisa sa LED dimmerom visoke frekvencije.

 • Intimidator Barrel 305 IRC

  0 out of 5

  Intimidator Barrel 305 IRC je kompaktan LED skener sa 60 W svjetlosnim izvorom koji sija kroz bilo koje okruženje. Njegova oštra 3-aspektna prizma vam omogućava da podijelite svjetlosni snop i pokrijete veće površine. Povežite do 4 uređaja da biste napravili privlačne sinhronizovane efekte u automatskim, zvučnim ili Master/Slave režimima. Minimizujte programersko vrijeme pomoću ugrađenih pokretnih makroa i move-in-black funkcija i postignite neometan rad video zapisa sa LED dimmerom visoke frekvencije. Kontrola Intimidator Barrel 305 IRC je jednostavna pomoću bežične kontrole preko opcionalnog IRC-6 daljinskog upravljača.