Gobo projektori

 • EVE E-50Z

  0 out of 5

  EVE E-50Z je LED uređaj koji sjaji toplim bijelim bojama dizajniran za prenosne i fiksne primjene. Posjeduje D-Fi™ USB kompatibilnost za bežičnu Master/Slave ili DMX kontrolu. Ručni zum zajedno sa okvirom okidača daje fleksibilnost projektovanja sa bilo koje udaljenosti i omogućavaju vam da lako izmjenite i kontrolišete projektovani svjetlosni snop. Možete da upravljate EVE E-50Z uređajem u samostalnom režimu, eliminišući potrebu za DMX kontrolom. Dostupno samo u crnoj boji.

 • EVE E-100Z

  0 out of 5

  EVE E-100Z je snažan uređaj sa oštrim šablonim sa 100 W toplo bijelim LED svjetlosnim izvorom. Dizajniran je za prenosne i fiksne primjene. Ovaj svestrani uređaj radi sa metalnim ili staklenim gobo-ima kako bi stvorio nevjerovatne gobo i šablonske detalje. Ručno zumiranje i okvir okidača olakšavaju kontrolu svjetlosnog snopa.

 • Gobo Zoom USB

  0 out of 5

  Gobo Zoom USB je super kompaktan gobo projektor sa ručnim zumom i bežičnim povezivanjem u master/slave i DMX režimu zahvaljujući ugrađenoj D-Fi USB kompatibilnosti. Gobo Zoom USB sadrži 10 gobo-a spremljenih za potrebe vjenčanja. Gobo Zoom USB uređajem se može kontrolisati bez DMX pomoću daljinskog IRC-6 upravljača. Gobo Zoom USB dopušta prilagođene gobo-e, uključujući šablone i poruke. Savršeno se uklapa u CHS-40 VIP Gear torbu za potrebe transporta.