Exterior

 • Freedom Par Quad-4 IP

  0 out of 5

  Freedom Par Quad-4 IP je 100% bežični, baterijski upravljani, četvorobojno (RGBA) LED rasvjetno tijelo sa ugrađenim D-Fi primopredajnikom. Njegovo robusno kućište otvorenog tipa odbija vodu, sneg, prljavštinu i pijesak, pa se koristi za sve vremenske prilike i dostupan je u crnoj ili bijeloj boji. Freedom Par Quad-4 IP radi u Master/Slave režimu sa Freedom Pars prvom generacijom i ima više opcija za bežično pokretanje i kontrolu putem FlareCON Air i FlareCON aplikacije. Bežična kontrola bez DMX-a dostupna je pomoću IRC-6 daljinskog upravljača i prilagođene boje mogu se kreirati pomoću ugrađenog LED displeja.

 • Festoon

  0 out of 5

  Festoon je dinamična dekorativna lampa za spoljašnju upotrebu, koja ima starinski izgled, ali je u potpunosti piksel-mapabilna za vrhunske događaje i programersku kreativnost. Dolazi sa 15-metarskom trakom od 20 LED sijalica. Uređaj poseduje D-Fi USB kompatibilnost za bežičnu Master/Slave ili DMX kontrolu. Kontrola koja nije DMX je moguća u samostalnom modu preko digitalnog displeja ili opcionog IRC-6 daljinskog upravljača.

 • Festoon String

  0 out of 5

  Festoon String povećava dužinu Festoon uređaja. Koristite do 2 strune po Festoonu da biste stvorili jedan 150 ft (45 m) niz. Postavljanje i povezivanje Festoon Stringa sa postojećim Festoon jedinicama je jednostavno. Ima IP zaštitu za vanjsku upotrebu na vlažnim lokacijama što ga čini savršenim za festivale i druge manifestacije na otvorenom.

 • Festoon 20RGB

  0 out of 5

  Festoon 20RGB je paket sijalica za korištenje sa Festoon Stringom. Ostvarite beskrajne boje sa trobojim (RGB) LED-ovima i učinak bez flikera. Festoon 20RGB radi sa bilo kojim Festoonovim sistemom ili strunom.

 • COLORband PiX IP

  0 out of 5

  Odličan za upotrebu kao moćno wash rasvjetno tijelo sa dodatnim efektima za mapiranje piksela. COLORband PiX IP je neophodno sredstvo za mobilne DJ-eve ili klubske montere koji traže vizuelne efekte visokog uticaja. Savršeno za unutrašnje i spoljašnje događaje, ovaj uređaj ima IP65 zaštitu što znači da više ne morate da brinete o kiši ili razbijenom piću koji uništava vaše uređaje. Koristite više jedinica zajedno kako biste lako generisali video efekte i animacije. Individualna kontrola nad 12 trobojim LED-ovima omogućava prilagođeni izgled svakog događaja, dok se impresivnim, ugrađenim programima može pristupiti sa ili bez DMX-a.