Blacklights

 • Swarm Wash FX

  0 out of 5

  Swarm Wash FX je 4-u-1 LED rasvjetno tijelo koji kombinuje RGBAW rotirajuće derbije, RGB + UV wash efekte, crveno-zeleni laser i prsten bijelih SMD strobe efekata. Kreirajte beskonačan niz efekata pojedinačno kontrolišući svaki efekat pomoću DMX i master/slave modova. Ostale funkcije uključuju automatizovane i zvučno aktivirane programe i razumljiv korisnički meni. Najbolje se uklapa u CHS-40 VIP Gear torbu.

 • SlimPAR Pro H USB

  0 out of 5

  SlimPAR Pro H USB je heksa-color (RGBAW + UV) rasvjetno tijelo dizajnirano za svaku primjenu koja zahtjeva visoku snagu, nisko-profilno LED wash svjetlo sa preciznim bojama. Posjeduje D-Fi USB kompatibilnost za bežičnu kontrolu. SlimPAR Pro H USB nema pokretne delove i nije fleksibilan, tako da je idealan za tihi rad i primjene na kameri. Generiše širok spektar boja i postiže prirodne izglede boja sa 6-u-1 LED tehnologijom. Najbolje se uklapa u CHS-30 VIP Gear torbu.

 • SlimPAR H6 USB

  0 out of 5

  SlimPAR H6 USB je nisko-profilno RGBAW + UV LED rasvjetno tijelo sa D-Fi USB kompatibilnošću za bežičnu master/slave ili DMX kontrolu. Takođe radi u zvučno aktivnom režimu. Precizne boje mogu se napraviti pomoću ugrađenog LED displeja. Funkcionisanje statičkih boja i automatizovanih programa moguće je i sa opcionim IRC-6 daljinskim upravljačem. Lako se transportuje u opcionoj CHS-30 VIP Gear torbi.

 • COREpar UV USB

  0 out of 5

  Kompaktno UV wash rasvjetno tijelo sa COB (Chip-on-Board) LED tehnologijom. COREpar UV USB uređaj nudi D-Fi USB kompatibilnost za bežičnu master/slave ili DMX kontrolom. Visokofrekventno LED zatamnjevanje postiže glatku LED svjetlost i osigurava flicker-free efekat u video primjenema. Opcije uređaja uključuju DMX režime, master/slave i aktiviranje režima zvukom, kao i bežičnu kontrolu zahvaljujući D-Fi USB kompatibilnosti.

 • LED Shadow

  0 out of 5

  LED Shadow je panel wash efekata koji donosi zapanjujuće efekte crne boje. Ugrađeni auto programi dozvoljavaju da LED diode blinkaju zasebno ili u šablonima. LED Shadow wash paneli su korišteni kada je bend Coldplay svirao pjesme iz njihovog nedavnog izdanja „Mylo Xyloto“.

 • EVE P-150 UV

  0 out of 5

  EVE P-150 UV je rasvjetlno tijelo opremljeno sa 40 UV LED-ova koji emituju 150 W snage. Uređaj je dizajniran bez ventilatora, a njegov tih rad u kombinaciji sa izlazom bez prekida čini ga idealnim za korišćenje sa video zapisima. EVE P-150 UV je D-Fi USB kompatibilan, dajući korisnicima mogućnost bežične kontrole u režimu master/slave ili sa bežičnom DMX kontrolom. Magnetna sočiva od 25 ° i 45 ° za podešavanje svjetlosnih snopova uključena su zajedno sa držačem gel okvira i dodatnim slotovima za opciona vrata. EVE P-150 je takođe opremljen sa 3-pinskim i 5-pinskim DMX konektorima.