Battery & Wireless

 • WMS

  0 out of 5

  WMS je bežični predajnik koji automatski aktivira kompatibilne uređaje sa aktivacijom pokreta. Ima veoma pogodne opcije montiranja. Ugrađeno vrijeme odlaganja i dugmad osetljivosti nude izvrsno prilagođavanje i kontrolu. Prednji dio za bateriju omogućava brzo mjenjanje baterije, a ugrađeni dip prekidači omogućavaju kontrolu više jedinica u istoj oblasti.

 • EZpar T6 USB

  0 out of 5

  EZpar T6 USB je baterijski upravljačko trobojno RGB LED wash rasvjetno tijelo. D-Fi USB je kompatibilan za bežičnu Master/Slave ili DMX kontrolu. Njegova punjiva litijumska baterija traje do 20 sati (jedno punjenje) i lako možete proveriti status baterije sa ugrađenim indikatorom trajanja baterije. Konvencionalan pristup RGB miksanja boja dostupan je sa ili bez DMX-a. Ugrađeni automatizovani programi preko IRC-6 ili Master/Slave daljinskih upravljača omogućavaju jednostavnu kontrolu. Kompaktan je, lako se uklapa u unutrašnjost TRUSST® konstrukcija i lako se transportuje u CHS-30 VIP Gear torbi.

 • Freedom Stick paket

  0 out of 5

  Freedom Stick paket sadrži: 4 freedom štapa, 1 višenamjenski punjač, 1 IRC-6 daljinski upravljač  i 1 torbu za nošenje. Freedom Stick je jedinstvena i svestrana RGB LED traka dioda koja se može piksel mapirati za vrhunsku programersku kreativnost. Ovaj baterijski pogonjen uređaj posjeduje ugrađeni D-Fi prijemnik koji omogućava postavljanje gdje god želite. Odvojiva metalna osnova omogućava vam da ih montirate na truss konstrukcije. Dodatne opcije kontrole uključuju automatske i zvučne programe preko DMX-a, bežičnog master/slave ili IRC-6 daljinskog upravljača.

 • Freedom Par Quad-4 IP

  0 out of 5

  Freedom Par Quad-4 IP je 100% bežični, baterijski upravljani, četvorobojno (RGBA) LED rasvjetno tijelo sa ugrađenim D-Fi primopredajnikom. Njegovo robusno kućište otvorenog tipa odbija vodu, sneg, prljavštinu i pijesak, pa se koristi za sve vremenske prilike i dostupan je u crnoj ili bijeloj boji. Freedom Par Quad-4 IP radi u Master/Slave režimu sa Freedom Pars prvom generacijom i ima više opcija za bežično pokretanje i kontrolu putem FlareCON Air i FlareCON aplikacije. Bežična kontrola bez DMX-a dostupna je pomoću IRC-6 daljinskog upravljača i prilagođene boje mogu se kreirati pomoću ugrađenog LED displeja.

 • FlareCON Air

  0 out of 5

  FlareCON Air koristi mobilne telefone i tablete i pretvara ih u bežične DMX kontrolere. Radi sa svim CHAUVET DJ Freedom serijama, kao i svim D-Fi proizvodima za svestranu kontrolu nad vašom opremom. Ugrađeni Wi-Fi predajnik se povezuje sa mobilnim telefonima i tabličnim računarima koji koriste FREE FlareCON aplikaciju, kako bi omogućili korisniku da kontroliše povezane svjetlosne uređaje. FlareCON Air je potpuno FCC i RTTE usklađen.

 • Freedom Par Tri-6

  0 out of 5

  Freedom Par Tri-6 je moćan, svjetao i 100% bežični uređaj sa punjivom baterijom i ugrađenim D-Fi primopredajnikom. Freedom Par Tri-6 ima 18 W RGB miksanje boja i može se upravljati kontrolnim panelom, uključenim CHAUVET DJ IRC-6 daljinskim upravljacem ili preko bilo kog mobilnog telefona ili tableta koji koristi FlareCON aplikaciju za mobilne uređaje.

 • Freedom Par Hex-4

  0 out of 5

  Freedom Par Hex-4 je najsvjetliji model u generaciji porodice Freedom Par. Ima četiri 10 W RGBAW + UV LED-a za dodatni udarac i moćne specijalne efekte. Freedom Par Hex-4 ima posebnu opciju za produženje trajanja baterije tako da kada koristite više od četiri boje znate da ćete moći osvjetliti bilo koju dugačku televizijsku emisiju! Freedom Par Hex-4 dolazi u crnoj i bijeloj boji, tako da se može uklopiti u bilo koji dekor i može se bezbjedno transportovati dok se puni korišćenjem Freedom Charge 9 transportne kutije.

 • D-Fi Hub

  0 out of 5

  D-Fi Hub je kompaktna, jednostavna za korištenje DMX jedinica koja funkcioniše kao predajnik ili prijemnik. Radi stabilnije komunikacije između jedinica, radi na frekvencijskom opsegu od 2,4 GHz i uključuje funkciju „auto“ koja automatski pronalazi najbolju frekvenciju i uspješno sinhronizuje jedinice. Možete istovremeno da sinhronizujete neograničen broj D-Fi uređaja i da im upravljate koristeći jednostavnu navigaciju na OLED digitalnom displeju.