Proizvodi

 • 4BAR LT USB

  0 out of 5

  4BAR LT USB je kompletan sistem osvetljenja sa D-Fi USB kompatibilnošću za bežičnu Master/Slave ili DMX kontrolu. Četiri potpuno podesiva tijela, svaki sa tri LED svjetla od 9 W, postižu potpunu pokrivenost sobe ili bine. Kreirajte koordinisane svjetlosne efekte u Master/Slave režimu i lako kontrolišete statičke boje i automatske programe pomoću opcionalnog IRC-6 daljinskog upravljača. Sistem možete lako postaviti ili rasklopiti za nekoliko sekundi pomoću uključenog stativa, transportne torbe i footswitch-a.

 • 4PLAY

  0 out of 5

  4PLAY je rasvjetno tijelo sa šipkom koja je opremljena sa četiri LED moonflowers svjetla, od kojih svaki sadrži crvenu, zelenu, plavu i bijelu LED lampu za proizvodnju oštrih rotirajućih svjetlosnih snopova. Uređaj ima 6 kanala DMX kontrole sa ugrađenim automatizovanim i zvučno aktiviranim programima. 4PLAY se uklapa u većinu standardnih stativa, uključujući stative zvučnika i 4BAR stativ i dolazi sa torbom za lakši transport.

 • 6SPOT Quad IRC

  0 out of 5

  6SPOT Quad IRC je rasvjetno tijelo sa šest glava koje pokriva čitavo područje sa živopisnim efektima i bojama. Svaka od njegovih rotirajućih glava sadrži intenzivnu RGBW LED diodu. Ovaj uređaj ima različite opcije za montažu i ima jedinstveni dizajn koji odgovara praktično svim tripod stativima ili L-gredama. Opcionalni IRC-6 daljinski upravljač omogućava bežičnu kontrolu. Uz ovaj proizvod dolazi praktična torba za trasport.

 • Abyss USB

  0 out of 5

  Abyss USB simulira prijatan višebojni efekat vode sa ili bez magle koristeći napredne LED diode visoke snage. Može se bežično upravljati preko master/slave-a ili DMX-a zahvaljujući D-Fi USB kompatibilnosti. Dichroic točak boje i dva staklena točka efekata su nezavisno kontrolisani. Kontrola koja nije DMX je moguća u samostalnom režimu preko digitalnog displeja ili opcionog IRC-6 daljinskog upravljača.

 • Bežični daljinski kontroler (FC-W)

  0 out of 5

  FC-W je bežični daljinski kontoler osmišljen da aktivira do četiri CHAUVET uređaja za maglu nezavisno (potrebni su posebni prijemnici za dodatne uređaje). Dva LED indikatora pokazuju da li je uređaj spreman ili se grije.

 • BOB LED

  0 out of 5

  BOB LED je vodeće simulirano svjetlo sa efektom plamena na tržištu, ali ne generiše toplotu. LED je napajano i savršeno simulira trepćući kotao. BOB LED može da samostalno stoji ili da se okači pomoću uključenog lanca.

 • Brzo rasipajuća tečnost

  0 out of 5

  CHAUVET tečnosti su dizajnirani i testirani kako bi obezbjedili izuzetne performanse CHAUVET uređaja za maglu, snijeg i mjehuriće. Upotreba drugih, inferiornih proizvoda može uzrokovati nepopravljivo oštećenje vaše mašine. Ostvarite maksimalnu izlaznost pouzdanim CHAUVET tečnostima.

 • Bubble King

  0 out of 5

  CHAUVET DJ Bubble King je najveće ime u efektima mjehurića, sa 3 dvostruke palete, ručnim dugmetom i izuzetno visokom izlaznom snagom. Kada su vam potrebni mjehurići za veliku površinu ili potpunu pokrivenost oblasti, ovaj uređaj je sve što vam treba.

 • COLORband PiX IP

  0 out of 5

  Odličan za upotrebu kao moćno wash rasvjetno tijelo sa dodatnim efektima za mapiranje piksela. COLORband PiX IP je neophodno sredstvo za mobilne DJ-eve ili klubske montere koji traže vizuelne efekte visokog uticaja. Savršeno za unutrašnje i spoljašnje događaje, ovaj uređaj ima IP65 zaštitu što znači da više ne morate da brinete o kiši ili razbijenom piću koji uništava vaše uređaje. Koristite više jedinica zajedno kako biste lako generisali video efekte i animacije. Individualna kontrola nad 12 trobojim LED-ovima omogućava prilagođeni izgled svakog događaja, dok se impresivnim, ugrađenim programima može pristupiti sa ili bez DMX-a.

 • COLORband Pix USB

  0 out of 5

  COLORBand Pix USB je linearno LED wash rasvjetno tijelo. Posjeduje D-Fi USB kompatibilnost za bežičnu Master/Slave ili DMX kontrolu. Funkcije mapiranja piksela znače da možete kreirati nevjerovatne animacije i video efekte. Pristup unaprijed instaliranim programima i efektima dostupan je sa ili bez DMX-a. Svjetleće boje visoke snage, u tri boje, eliminišu višebojne senke, a njeno visokofrekventno LED zatamnjenje omogućava vam da osiguravate neometan rad pogodan za video primjene. Kontrola boja i automatizovanih programa je moguća pomoću IRC-6 daljinskog upravljača.

 • COLORband PiX-M USB

  0 out of 5

  COLORband PiX-M USB, LED pokretna traka, je svestrano wash zidno rasvjetno tijelo koje može stvoriti dinamičko pomeranje, efekte potjere, animaciju i efekte blendera zahvaljujući svojoj rotirajućoj bazi, mogućnostima mapiranja piksela i mogućnosti kontrole svakog od svojih 10 LED-ova posebno. Njegovi pogonski motori omogućavaju vam da usmjerite svjetlost tamo gdje vam je potrebno. COLORband Pix-M USB posjeduje D-Fi USB kompatibilnost za bežičnu master/slave ili DMX kontrolu, ali takođe možete pristupiti dramatičnim, unaprijed instaliranim automatizovanim programima sa ili bez DMX-a. Bežični rad je dostupan sa opcionim IRC-6 daljinskim upravljačem.

 • COREpar 40 USB

  0 out of 5

  COREpar 40 USB proizvodi pun spektar svjetlosti sa neprekidnim miksanjem boja COB (Chip-on-Board) tehnologijom i uključuje zaseban magnetni objektiv kako bi se povećala fleksibilnost za potrebe prelaza od ultra širokog wash efekta do uskog svjetlosnog snopa u sekundi. Visokofrekventni LED dimmer postiže glatke LED fade efekte i osigurava efekat bez treperenja pri video primjenama. Opcije kontrole uključuju DMX, master/slave režime i režime za aktiviranje preko zvuka, kao i bežičnu kontrolu zahvaljujući D-Fi USB kompatibilnosti. Point-and-shoot operacije statičkih boja i automatizovani programi su mogući sa IRC-6 daljinskim upravljačem.