Video monitoring

 • Blackmagic Video asistent

  Sada je lako dodati profesionalno praćenje i snimanje za bilo koju SDI ili HDMI kameru sa Blackmagic Video asistentom! Dobijate super svijetao ekran osjetljiv na dodir koji je mnogo veći od ekrana na DSLR fotoaparatima. Monitor podržava 3D LUT modele i uključuje moćne alate za pomoć i izoštravanje koji olakšavaju tačno određivanje fokusa, ekspozicije i snimanje kadrova. Blackmagic Video asistent posjeduje SD kartice velike brzine za HD ili Ultra HD snimanje u nevjerojatnim 10-bitnim 4:2:2 kvalitetnim ProRes, DNxHD i DNxHR datotekama u Quicktime i MXF formatima. Sa oba modela od 7″ Ultra HD i 5″, Blackmagic Video asistent radi sa bilo kojom kamerom koja zahtijeva bolje praćenje kvaliteta i snimanje profesionalnih fajl formata!

 • Blackmagic SmartView 4K

  SmartView 4K je prvi svjetski monitor visoke rezolucije za montažu u rack orman sa ugrađenim UltraGlide sa 12G-SDI za izvorni prikaz do 2160p60. Dobijate profesionalni broadcast monitor koji podržava najnovije Ultra HD rezolucije i automatski prebacuje na SD i HD-SDI formate pomoću visoko kvalitetne Teranex obrade za čisti i profesionalni prikaz.

   

  Mašinski metalni dizajn uključuje ugrađenu upravljačku ploču za korištenje mogućnosti kao što su ugrađeni 3D LUTs, H/V kašnjenje, blue only, zumiranje, izoštravanje fokusa, prilagodljive oznake okvira i još mnogo toga, bilo sa prednje ploče ili preko vanjskog Etherneta!

   

  SmartView 4K podržava VESA montažu tako da ga možete ugraditi na zglobni držač monitora ili montirati u rack.

 • Blackmagic SmartView HD

  Kada trebate visoko kvalitetno SDI praćenje, SmartView monitori su savršeno rješenje! SmartView monitori su izuzetno tanki i lagani, pa su savršeni za prenos i prenosnu upotrebu, te se automatski prebacuju između SD, HD i 3G-SDI video formata.

   

  Postoje 3 izvrsna modela; SmartView HD ima veliki 17″ ekrana, SmartView Duo ima 2 nezavisna 8″ ekrana i SmartScope Duo 4K dodaje fleksibilnost ugrađenog praćenja ovalnog oblika koji se može dodijeliti bilo kojem od 8″ ekrana!

 • Blackmagic MultiView

  Blackmagic MultiView uređaji su prvi izvorni Ultra HD multi gledatelji na svijetu koji vam omogućuju praćenje potpuno nezavisnih SDI video izvora na jednom HD ili Ultra HD ekranu! Sa punom resinhronizacijom na svakom ulazu, možete pratiti sve kombinacije SD, HD i Ultra HD formata i brzina okvira sve istovremeno na istom ekranu. Kada se koristi sa Ultra HD televizorom, četverostruki prikaz podijeljen je sa četiri HD 1080 HD monitora pune rezolucije na jednom ekranu! Takođe dobijate on screen audio podatke, prilagođeni prikaz oznake i još mnogo toga!

   

  Dva modela: MultiView 4 i MultiView 16