Snimanje i reprodukcija

 • UltraStudio

  Izgrađen sa blistavim brzim Thunderboltom, UltraStudio omogućuje rad sa najkvalitetnijim video rezolucijama do Ultra HD i DCI 4K! Izaberite iz niza modela i prenosni UltraStudio za Thunderbolt modele koji sadrže SDI, HDMI i analogne video veze.

   

  UltraStudio radi sa svim vašim omiljenim video softverima kao što su DaVinci Resolve, Final Cut Pro, Avid Media Composer i Adobe Creative Suite. UltraStudio je QuickTime i WDM baziran i radi sa bilo kojim Mac OS X i Windows video softverom!

 • DeckLink

  DeckLink kartice za snimanje i reprodukciju koriste se svakodnevno u proizvodnji televizijskih reklama, muzičkih spotova, televizijskih programa i holivudskih igranih filmova.

   

  Sa najnovijim ugrađenim tehnologijama, dobijate najkvalitetniji video zapis i maksimalnu pouzdanost. Nijedna druga kartica za snimanje ne podržava više aplikacija i platforme nego DeckLink, tako da uvijek možete raditi sa omiljenim softverom.

   

  Svaka DeckLink PCIe kartica može se instalirati na Mac, Windows i Linux temeljene radne stanice i medijske poslužitelje kako bi vam pružila krajnju fleksibilnost!

 • Intensity Pro 4K

  Predstavljamo novi Intensity Pro 4K, najlakši i najkvalitetniji način snimanja video zapisa na računaru! Intensity Pro 4K ima sve iste sjajne mogućnosti originalne kartice za snimanje Intensity Pro, ali sada dobijate i Ultra HD i 1080p60 visoku brzinu prikaza!

   

  Sada možete snimati Ultra HD slike do 30 frejmova u sekundi ili 1080HD pri nevjerojatnih 60 frejmova u sekundi! Možete spremiti datoteke sa ili bez kompresije i koristiti ga sa najpopularnijim Mac softverom i Windows video softverom.

   

  Intensity Pro 4K takođe uključuje DaVinci rješenje pa ćete dobiti punu mogućnost snimanja i reprodukcije zajedno sa profesionalnim video editovanjem i ocjenom boja, bez potrebe za kupovinom bilo kojeg dodatnog softvera!

 • Intensity

  Intensity vam omogućuje snimanje i reprodukciju u najnevjerojatnijem kvalitetnom HDMI i analognom komponentnom video zapisu u SD i HD. Pomjerite granicu kvaliteta za za svoj video rad jer Intensity nije samo uređaj najvišeg kvaliteta, ali i pristupačar! Intensity sadrži sve video konekcije za povezivanje sa video kamerama, set-top boxovima, game konzolama, velikim TV ekranima i projektorima. Intensity je dostupan u izboru modela koji nude USB 3.0 ili brzu Thunderbolt ™ tehnologiju!

   

  Video datoteke u potpunosti su kompatibilne sa popularnim softverom za uređivanje i dizajn, uključujući Apple Final Cut Pro, Adobe® Premiere Pro® CC, Avid Media Composer, Photoshop® CC i After Effects® CC.