Disk recorderi i duplikatori

 • Blackmagic Video asistent

  Sada je lako dodati profesionalno praćenje i snimanje za bilo koju SDI ili HDMI kameru sa Blackmagic Video asistentom! Dobijate super svijetao ekran osjetljiv na dodir koji je mnogo veći od ekrana na DSLR fotoaparatima. Monitor podržava 3D LUT modele i uključuje moćne alate za pomoć i izoštravanje koji olakšavaju tačno određivanje fokusa, ekspozicije i snimanje kadrova. Blackmagic Video asistent posjeduje SD kartice velike brzine za HD ili Ultra HD snimanje u nevjerojatnim 10-bitnim 4:2:2 kvalitetnim ProRes, DNxHD i DNxHR datotekama u Quicktime i MXF formatima. Sa oba modela od 7″ Ultra HD i 5″, Blackmagic Video asistent radi sa bilo kojom kamerom koja zahtijeva bolje praćenje kvaliteta i snimanje profesionalnih fajl formata!

 • HyperDeck Studio

  HyperDeck Studio disk rekorderi omogućuju vam snimanje najkvalitetnijih nekompresovanih ili kompresovanih ProRes i DNxHD video formata pomoću brzog 2.5″ SSD-a. Dizajniran sa poznatim VTR kontrolama, HyperDeck Studio uključuje inovativne karakteristike koje se protežu izvan mogućnosti tradicionalnih disk rekordera.

   

  Dvojni SSD slotovi omogućuju stalno zapisivanje, tako da kada je jedan disk pun, automatski se nastavlja na sljedećem SSD-u. Možete montirati SSD snimljen od HyperDeck Studia na bilo kojem računaru da biste pristupili datotekama, pa možete direktno raditi sa svojim medijima bez kopiranja datoteka!

   

  Modeli HyperDeck Studio zavise od vašeg budžeta i kojim formatima sa kojima morate raditi!

 • HyperDeck Studio Mini

  HyperDeck Studio Mini je minijaturni deck koji je toliko kompaktan i prenosna da ga možete koristiti bilo gdje! Čak i na ovoj nevjerojatno maloj veličini dobijate profesionalni deck koja snima i reprodikuje 10-bitnu kvalitetu emitovanja kao ProRes datoteke na najčešće dostupnim SD i UHS-II karticama. Sadrži mogućnosti poput 6G-SDI za rad sa svim formatima do 2160p30, HDMI 2.0 za praćenje, dvojne SD kartice za neprekidno snimanje i referentni izlaz sa ugrađenim generatorom za sinkronizaciju koji vam omogućuje povezivanje lanaca i sinkronizaciju više deck-ova zajedno! Dual Link 6G-SDI čak se može koristiti za reprodukciju 720 i 1080 HD 4:4:4:4 datoteke za odvajanje fill i key izlaza! HyperDeck Studio Mini uključuje industrijsku standardnu deck kontrolu RS-422, ugrađenu mrežu napajanja i ethernet sa PoE + za prilagođena rješenja kontrole i prenos medija putem FTP-a!

 • Blackmagic 4K duplikator

  Blackmagic 4K duplikator olakšava isporuku više kopija korisnicima u trenutku završetka događaja! Dobijate duplikator SD kartice sa ugrađenim H.264 i H.265 kodiranjem u stvarnom vremenu. H.264 radi sa uređajima koje imate, a H.265 je novi standard za isporuku Ultra HD.

   

  Blackmagic 4K duplikator je najbolji način za isporuku Ultra HD sadržaja koji korisnici mogu vidjeti na svojim 4K televizorima! Višeslojne 12G-SDI veze omogućuju vam snimanje u svim SD, HD i Ultra HD formatima do 2160p60.

   

  H.264 i H.265 kodiranje vam daje visoku kvalitetu video zapisa u manjim datotekama tako da možete koristiti manje i jeftinije SD kartice. Čak možete spojiti više kopija zajedno kako biste snimili stotine snimaka odjednom!

 • Blackmagic MultiDock

  Ako snimate na SSD diskove, Blackmagic MultiDock je savršeno rješenje za montažu vaših medijskih diskova na Thunderbolt ili Thunderbolt 2 baziran računar. Dobijate super brzo 4 diskovno rješenje u kompaktnom dizajnu koji vam omogućuje umetanje i uklanjanje diskova po potrebi, tako da možete urediti snimke direktno sa vaših diskova.

   

  Potpuno eliminišite kopiranje jer sa Blackmagic MultiDockom dobijate velike brzine prenosa za brzo uređivanje, dizajn i korekciju boja.

   

  Blackmagic MultiDock se čak može koristiti kao array disk prilikom dodavanja više diskova i iscrtavanje sa računarskim utility programima! Blackmagic MultiDock je privlačan i instalira se u sekundama jer koristi upravljačke programe ugrađene u Mac OS X i Windows Thunderbolt računare!