Broadcast konverteri

 • Teranex Mini

  Predstavljamo Teranex Mini, nove generacije 12G-SDI konvertor sa nagrađivanom Teranex kvalitetom i podrškom za sve SD, HD i Ultra HD formate do 2160p60! Svi Teranex Mini modeli obuhvataju unutrašnji izvor napajanja, profesionalne XLR analogne i AES/EBU audio veze, te ethernetsku vezu za daljinsko upravljanje i alternativnu PoE snagu!

   

  Teranex Mini ima prednju ploču koja se može nadograditi i koja uključuje ekran u boji i korisničke kontrole kako biste brzo pratili video i promijenili postavke direktno sa prednje strane konvertera! Dobijate sve iste velike mogućnosti redovnih mini konvertora i još mnogo toga!

 • Mini konvertori

  Blackmagic Mini konverteri su najnapredniji konverteri na svijetu jer uključuju najnoviju 6G-SDI tehnologiju, automatski detektuju ulazni video format i odmah konvertuju između gotovo svih SD, HD i Ultra HD video standarda do 2160p30!

   

  Dobijate napredne mogućnosti kao što su redudantrni SDI ulazi, re-clocked loop izlazi i pune analogne i AES/EBU audio veze tako da možete pretvoriti video, kao i ugraditi ili de-embed audio!

   

  Izaberite iz širokog raspona 3G i 6G-SDI modela, zavisno od konverzije koja vam je potrebna! Postoje i 4 super modela za teške radove koji su izgrađeni da traju kada se koriste u ekstremnim uslovima!

 • Mikro konvertori

  Blackmagic Mikro konverteri su nevjerojatno sitni video konverteri koji dolaze u dva modela, jedan za pretvaranje sa SDI-a na HDMI i jedan za pretvaranje sa HDMI-a u SDI.

   

  Minijaturni dizajn Blackmagic Mikro konvertera čini ih dovoljno malim da se mogu koristiti bilo gdje i biti prikladno skriveni izvan vidokruga! Dobijate HDMI i profesionalne 3G-SDI veze za rad sa svim SD i HD formatima do 1080p60, uz vanjski izvor napajanja.

   

  Možete ih čak napajati preko USB-a, tako da mikro konverteri mogu biti napajani velikim televizorima ili prenosnim računarima bez da ih priključite u napajanje na zidu!

 • OpenGear konvertori

  Blackmagic OpenGear konveteri omogućuju vam veliki izbor mogućnosti konverzije, sve pakovano uz kvalitetne video tehnologije emitovanja po pristupačnoj cijeni! Nabavite slobodu u procesu konverzije i uštede troškova sa konvertorima otvorenog standarda u kombinaciji sa centralizovanom kontrolom i praćenjem mreže pomoću softvera OpenGear DashBoard na Windowsima, Mac OS X i Linuxu!