Avolites kompanija je posvećena proizvodnji najboljih kontrolnih rješenja za sve aspekte profesionalne industrije rasvjetnih tijela.

 • Arena

  Avolites Arena je idealna konzola za festivale, pozorišta i gdje god je potrebna veća kontrolna površina. Kombinuje popularni Tiger Touch II interfejs sa više live kontrole nego ikada ranije. Pored glavnog displeja, drugi ekran osetljiv na dodir pruža dodatni radni prostor, koji sadrži makro i rotacionu dugmad. Ovi potenciometri za reprodukciju omogućavaju intuitivnu kontrolu kanala i efekata. Šest LCD ekrana prikazuju elektronske legende za 30 fadera radi brzog pristupa svim vašim playback uređajima i paletama. Potpuno novi optički izlaz znači da je Arena opremljena za optičke konekcije što znači da se ne gubi signal na velikim razdaljinama. Arena se može koristiti kao glavna, rezervna ili dodatna programska površina, što znatno smanjuje vrijeme programiranja tako što dozvoljava višestrukim Titan programatorima da radi istovremeno.

 • Quartz

  Quartz je najnoviji dodatak za Titan Mobile porodicu, zajedno sa on-board obradom i sjajnim, živopisnim 12,1-inčnim ekranom, u našoj najmanjoj konzoli sa svim funkcijama. Super kompaktan, širok samo 42,5 cm, Quartz je idealna pratnja za sve vaše projekte rasvjete, od turneja i festivala do klubova i studijskih primjena. Koristi iste visokokvalitetne fadere i hardver koje očekujete od Avolites kvaliteta. Sa Quartz konzolom možete ići gdje god je potrebno, idealna za mobilne primjene. Pružajući punu kompatibilnost za više korisnika, Quartz je savršen za korištenje kao rezervna ili dodatna programska površina, smanjujući vrijeme programiranja. Quartz je spreman da koristi multifunkcionalnu Sound to Light Trigger funkciju, koja se nudi u Titan verziji 9.

 • Sapphire Touch

  Sapphire Touch je vrhunska konzola visokih performansi, sa više submastera, više fleš i izvršitelj dugmadi, kao i više moći za kontrolu većih, izazovnijih emisija i događaja. Dva monitora osjetljiva na dodir nude veliki radni prostor i mogu se proširiti sa Sapphire Touch i Sapphire Media Wings. Trobojni optički trackball označava boju ili funkcionalnost uređaja sa jedinstvenom „Saturn Ring“ kontrolom, dajući simultanu kontrolu X, Y, Z osi.

 • Tiger Touch II

  Sada pojačna sa 100% svjetlijim ekranom, većom procesorskom snagom i bržim grafičkim motorom, Tiger Touch II je najatraktivnija Titan konzola. Avolites Tiger Touch II predstavlja savršenu kombinaciju snage i prenosivosti. Ova konzola treće generacije ima dovoljno snage za složene emisije i događaje, mada je dovoljno mala i lagana da se nosi u standardnom prtljagu. Konzola sadrži SMPTE timecode podršku i redizajniran izgled dugmadi koji odgovaraju čitavom Titan opsegu uređaja.

 • Tiger Touch Fader Wing

  Tiger Touch Fader Wing nudi 30 dodatnih fadera za trenutni pristup svim vašim reprodukcijama, uređajima i paletama. Programabilni makro tasteri i lokalna nezavisna paging kontrola omogućavaju intuitivan rad svjetske klase. Svaki fader je elektronski označen pomoću LCD pozadinskog osvjetljenja.

 • Titan Mobile

  Avolites Titan Mobile ujedinjuje izvanrednu snagu Titan softvera sa kompaktnom i laganom jedinicom koja se povezuje na vaš laptop kako bi proizvela potpuno opremljen sistem kontrole pokretnih svjetlosnih uređaja. Dovoljno mali da se nosi u ručnom prtljagu, a dovoljno snažan za složene emisije i događaje.

 • Titan Mobile Wing

  Titan Mobile Wing daje direktan pristup vašim najčešće korištenim uređajima, kao što su obeleživači, blinderi, kućna svjetla, dimmer mašine ili rasvjetna tijela za TV produkciju. 30 izvršivača koji se mogu programirati nude kontrolu ili izbor oznaka, lista, paleta, grupa ili makroa. Live Playback, Solo i Flash dugmad, korisnički programabilni dugmići i kontroleri atributa mogu se brzo i precizno prikazati u programskom paketu. Titan Mobile Wing je kompatibilan sa svim Titan konzolama (osim Titan One).

 • Titan One

  Brza i intuitivna kontrola inteligentnog osvjetljenja, dimmera i LED efekata sa jedne konzole. Titan One DMX USB Dongle omogućava korisniku izlaz jedne linije DMX-a sa potpunom funkcionalnošću Avolites Titan Software programa. Pristupite moćnim mogućnostima poput Pixelmapper, Quicksketch, Media Clip Select, Attribute Control-Blades i ShapeGenerator. Titan One vam omogućava neograničenu upotrebu koja vam daje neprekidno programiranje i vrijeme reprodukcije.

 • Titan v10.1 Remote aplikacija

  Titan Remote aplikacija radi zajedno sa vašom Avolites Titan konzolom kako bi obezbjedio kontrolu svjetlosti sa vašeg iPhone-a, iPod-a ili Android uređaja.  Da biste koristili Titan Remote aplikaciju, morate imati Avolites Titan konzolu povezanu sa vašim uređajem preko WiFi mreže. Neograničen broj Titan remote aplikacija može se priključiti na konzolu, a daljinsko upravljanje je jednostavno za korištenje jer ekrani izgledaju kao Avolites konzole sa istim dugmadima i radnim tokovima kao i konzola.

 • ART 2000 T4 48 x 16A

  Obezbjeđuje kompletno rješenje za dimming efekte, pokretna svjetla i distribuciju podataka. Nije potrebno imati zasebnu distribuciju električne mreže ili DMX razdvajače što čini postavljanje bržim i smanjuje broj pojedinačnih komponenti potrebnih za prikaz.

   

  ART 2000 kontroliše do 48 pojedinačnih kanala koristeći četiri priključka u modulu od po 12 kanala.

   

  Tipovi dostupnih modula su:

  • 16amp 12 kanalni kontinuirano nominalni dimming modul sa 250uS vremenom porasta i lokalnim kontrolama
  • 16amp 12 kanalni prekidački modul za napajanje pokretnih svjetala ili druge opreme.
  • 16amp 12 kanalni kontaktor modul, koji omogućava daljinsko prebacivanje balastih uređaja
 • ART 2000 T4 48 x 16A ST18

  Obezbjeđuje kompletno rješenje za dimming efekte, pokretna svjetla i distribuciju podataka. Nije potrebno imati zasebnu distribuciju električne mreže ili DMX razdvajače što čini postavljanje bržim i smanjuje broj pojedinačnih komponenti potrebnih za prikaz.

   

  ART 2000 kontroliše do 48 pojedinačnih kanala koristeći četiri priključka u modulu od po 12 kanala.

   

  Tipovi dostupnih modula su:

  • 16amp 12 kanalni kontinuirano nominalni dimming modul sa 250uS vremenom porasta i lokalnim kontrolama
  • 16amp 12 kanalni prekidački modul za napajanje pokretnih svjetala ili druge opreme.
  • 16amp 12 kanalni kontaktor modul, koji omogućava daljinsko prebacivanje balastih uređaja
 • ART 2020 T4 48 x 16A

  ART2020 je dizajniran sa doprinosima vodećih korisnika i kompanija u kombinaciji sa 16 godina postojanja ART2000 i 40 godina iskustva Avolites dimmera u cilju kreiranje fleksibilnog i sposobnog sistema distribucije i dimming sistema. Nije potrebno imati zasebnu distribuciju električne mreže ili DMX razdvajače što čini postavljanje bržim i smanjuje broj pojedinačnih komponenti potrebnih za prikaz. Raspoloživi moduli su 12 x 16A RCBO dimmer, 12 x 16A RCBO distributivni krugovi ili 12 x 16A RCBO kontaktorski modul. Korisnik može slobodno zamjeniti module. ART2020 se isporučuje u prilagođenoj transportnoj kutiji sa točkovima i tri poklopca sa ergonomski postavljenim ručkama. Rack ima ugrađene RGB LED trake za siguran rad u tamnim okruženjima. LED diode se mogu podesiti na bilo koju od devet boja.