Audio izolatori – Audac – SD SISTEMI d.o.o.

Audio izolatori

 • TR2050

  TR2050 je obični izolator uzemljenja koji je dizajniran za električno izolovanje audio uređaja jedni od drugih. Zujanje u audio sistemima obično je uzrokovano petljama u uzemljenju u sistemu. Zajednička struja će teći u petlji uzemljenja koja stvara električni sistem koji ima uzemljenje na različitim naponima. To rezultiše zvučnim signalom od 50 Hz u audio signalu. Najčešći način rješavanja ovih problema je audio izolacioni transformator kao što je TR2050, koji uvijek treba biti dostupan svakom audio tehničaru. Kada se susrećete sa problemima uzemljenja petlje, to se može riješiti u tren oka pomoću TR2050 izolatora.

 • TR2060

  TR2060 je obični izolator uzemljenja koji je dizajniran za električno izolovanje audio uređaja jedni od drugih. Zujanje u audio sistemima obično je uzrokovano petljama u uzemljenju u sistemu. Zajednička struja će teći u petlji uzemljenja koja stvara električni sistem koji ima uzemljenje na različitim naponima. To rezultiše zvučnim signalom od 50 Hz u audio signalu. Najčešći način rješavanja ovih problema je audio izolacioni transformator kao što je TR2060, koji uvijek treba biti dostupan svakom audio tehničaru. Kada se susrećete sa problemima uzemljenja petlje, to se može riješiti u tren oka pomoću TR2060 izolatora.

 • TR2070

  TR2070 je obični izolator uzemljenja koji je dizajniran za električno izolovanje audio uređaja jedni od drugih. Zujanje u audio sistemima obično je uzrokovano petljama u uzemljenju u sistemu. Zajednička struja će teći u petlji uzemljenja koja stvara električni sistem koji ima uzemljenje na različitim naponima. To rezultiše zvučnim signalom od 50 Hz u audio signalu. Najčešći način rješavanja ovih problema je audio izolacioni transformator kao što je TR2070, koji uvijek treba biti dostupan svakom audio tehničaru. Kada se susrećete sa problemima uzemljenja petlje, to se može riješiti u tren oka pomoću TR2070 izolatora.

 • TR2080

  TR2070 je obični izolator uzemljenja koji je dizajniran za električno izolovanje audio uređaja jedni od drugih. Zujanje u audio sistemima obično je uzrokovano petljama u uzemljenju u sistemu. Zajednička struja će teći u petlji uzemljenja koja stvara električni sistem koji ima uzemljenje na različitim naponima. To rezultiše zvučnim signalom od 50 Hz u audio signalu. Najčešći način rješavanja ovih problema je audio izolacioni transformator kao što je TR2080, koji uvijek treba biti dostupan svakom audio tehničaru. Kada se susrećete sa problemima uzemljenja petlje, to se može riješiti u tren oka pomoću TR2080 izolatora.