Predpojačala – Audac – SD SISTEMI d.o.o.

Predpojačala

  • CPR12

    CPR12 je jednostavan za korištenje, fleksibilan i višenamjensko 10-kanalni predpojačalo. Šest od tih ulaznih kanala se može odabrati između Mic/Line nivoa i opremljen je 3 band kontrolom tona. Prva dva mogu se prebaciti na prioritet i fantomsku snagu. Ostala četiri kanala su direktni ulazi. Svaki ulazni kanal ima vlastitu kontrolu jačine i fader kontrola sa PFL dugmetom koji omogućuje preusmjeravanje svakog ulaznog ili izlaznog kanala sa ugrađenim predslušaonim zvučnikom i može se preusmjeriti na jedan ili oba izlaznog kanala. To čini CPR12 izuzetnim sistemom sa dvije zone. Ostale mogućnosti su prioritetni ulaz, izlaz za snimanje, posebni sub-out kanali i 24V DC napajanje u slučaju isključenja glavne struje. U tom slučaju, prioritetni ulaz automatski će isključiti sve ulazne signale i najavit će se poruka evakuacije. Čelično kućište od 19″ ima visinu od 2 HE.

  • PRE116

    PRE116 je 6-kanalno stereo predpojačalo koji sadrži različite mogućnosti ulaza za audio signale mikrofona i linije, nudeći mogućnost za širok raspon malih i srednjih audio instalacija u raznim vrstama primjena. Ima dva uravnotežena mono ulaza sa fantomskom snagom i tri band kontrolom koja omogućuje povezivanje mikrofona ili izvora signala nivoa linije. Funkcija za razgovor prekida pozadinsku muziku ako je prisutan prioritetni signal, što ga čini prikladnim za obavijesti o stranicama ili muzičkim zapisima. Četiri ulaza stereo linije izvedeni su kao uravnoteženi, opremljeni XLR konektorima i tri neuravnotežene, opremljene RCA konektorima. Ovim su garantovane mogućnosti spajanja za širok raspon izvora nivoa linije. Osim toga, integrisani Bluetooth prijemnik i 3,5 mm priključak na prednjoj ploči nude  žičane ili bežične veze za prenosne i ručne uređaje, uključujući prenosne računare, pametne telefone i tablete. Ulazna kontrola jačine vrši se pomoću odgovarajućih okretnih dugmadi na prednjoj ploči, dok izlazna sekcija ima 6-segmentni LED VU bar, glavnu kontrolu jačune i 2-frekvencijsku kontrolu tona.

  • PRE126

    PRE116 je dvozonsko 6-kanalni stereo predpojačalo koji sadrži različite mogućnosti ulaza za audio signale mikrofona i linije, nudeći mogućnost za širok raspon malih i srednjih audio instalacija u raznim vrstama primjena. Ima dva uravnotežena mono ulaza sa fantomskom snagom i tri band kontrolom koja omogućuje povezivanje mikrofona ili izvora signala nivoa linije. Funkcija za razgovor prekida pozadinsku muziku ako je prisutan prioritetni signal, što ga čini prikladnim za obavijesti o stranicama ili muzičkim zapisima. Četiri ulaza stereo linije izvedeni su kao uravnoteženi, opremljeni XLR konektorima i tri neuravnotežene, opremljene RCA konektorima. Ovim su garantovane mogućnosti spajanja za širok raspon izvora nivoa linije. Osim toga, integrisani Bluetooth prijemnik i 3,5 mm priključak na prednjoj ploči nude  žičane ili bežične veze za prenosne i ručne uređaje, uključujući prenosne računare, pametne telefone i tablete. Ulazna kontrola jačine vrši se pomoću odgovarajućih okretnih dugmadi na prednjoj ploči, a usmjeravanje se vrši putem dugmeta za odabir zone. Svaka izlazna sekcija ima 6-segmentni LED VU bar, glavnu kontrolu jačine i 2-frekvencijsku kontrolu tona.