Public address pojačala – Audac – SD SISTEMI d.o.o.

Public address pojačala

 • COM3

  COM3 je public address pojačalo snage do 30 W. Sadrži 2 neuravnotežena ulaza stereo linije koja se mogu prebacivati između Line i Microphone i jednog Microphone level ulaza. Na taj se način može spojiti najviše 3 balansirana mikrofona. Izlazni nivo se može odabrati između impedansi 100V, 70V i 25V izlaza ili 4ohm niske impedanse.

   

  Opremljen je naprednim zaštitnim krugom koji štiti od kratkog spoja, pregrijavanja, preopterećenja i ograničava signal kada je to potrebno. Sve kontrolne funkcije, kao što su kontrola jačine pojedinačnih kanala, kontrola tona od 2 banda, glavna kontrola jačine i indikatori poput VU LED bara i LED-ova nalaze se na prednjoj strani pojačala. 19″ adapteri su odvojeni (COM6MB).

 • COM12MK2

  Public address pojačala za miksanje COM serije pružaju idealno rješenje za male i srednje-velike komercijalne zvučne sisteme. Različite konfiguracije u smislu izlazne snage i povezanosti pružaju ogromnu fleksibilnost za brojne primejen. COM12 je sposoban isporučiti izlaznu snagu od 120 W do 100 V konstantnih naponskih sistema ili 4 Ohmove niske impedanse. Šest ulaznih kanala sa individualnom kontrolom nivoa omogućuju povezivanje i miksanje za široku varijaciju muzičkih izvora. Četiri uravnotežena ulaza mikrofona (XLR) koji sadrže fantomsku snagu (15 V) i dva prioriteta omogućavaju spajanje gotovo bilo kojeg mikrofona. Dva ulaza koji se mogu odabrati između stereo balansirane linije (RCA) i mikrofona (6,3 mm Jack) omogućuju spajanje za bilo koji izvor kao što je CD player, muzički računar ili prenosni uređaj ili omogućuju proširenje ukupnog broja mikrofona na 6. Daljinski mikrofon i tele-paging ulazi omogućuju proširenje sistema sa paging stanicama ili povezivanje sistema sa poslovnim telekomunikacijskim sistemom. Izlazni nivo se može podesiti pomoću glavne kontrole jačine uz 2-band ton regulacijom.

 • COM24MK2

  Public address pojačala za miksanje COM serije pružaju idealno rješenje za male i srednje-velike komercijalne zvučne sisteme. Različite konfiguracije u smislu izlazne snage i povezanosti pružaju ogromnu fleksibilnost za brojne primejen. COM24 je sposoban isporučiti izlaznu snagu od 240 W do 100 V konstantnih naponskih sistema ili 4 Ohmove niske impedanse. Šest ulaznih kanala sa individualnom kontrolom nivoa omogućuju povezivanje i miksanje za široku varijaciju muzičkih izvora. Četiri uravnotežena ulaza mikrofona (XLR) koji sadrže fantomsku snagu (15 V) i dva prioriteta omogućavaju spajanje gotovo bilo kojeg mikrofona. Dva ulaza koji se mogu odabrati između stereo balansirane linije (RCA) i mikrofona (6,3 mm Jack) omogućuju spajanje za bilo koji izvor kao što je CD player, muzički računar ili prenosni uređaj ili omogućuju proširenje ukupnog broja mikrofona na 6. Daljinski mikrofon i tele-paging ulazi omogućuju proširenje sistema sa paging stanicama ili povezivanje sistema sa poslovnim telekomunikacijskim sistemom. Izlazni nivo se može podesiti pomoću glavne kontrole jačine uz 2-band ton regulacijom.