Univerzalne kontrolne jedinice

  • MVF16

    MVF16 je multi voice fajl intefejs dizajniran da se koristi u kombinaciji sa InterM PV-632 multi voice fajl plejerom. Ova kombinacija omogućuje reprodukciju glasovnih poruka, upozoravajućih signala ili drugih signala kada se signal primjeni na jedan od ulaznih kontakata MVF16 uređaja. Standardna konfiguracija omogućuje jedan kontakt požarnog alarma, 13 redovnih kontakata za odabir odgovarajuće poruke i dva otvorena kolektorska izlaza koja se mogu koristiti za prebacivanje releja. Iako je ovaj interfejs dizajniran za korištenje sa određenim uređajem, može se koristiti i za bezbrojne druge primjene koje zahtevaju kontaktne ulaze na izlaz RS232. Za napajanje ove interfejs kutije potreban je napajanje od 24 V DC / (opciono AUDAC PSD242).

  • APC100

    APC100 je konfiguraciona i upravljačka jedinica koja se može koristiti u kombinaciji sa širokom paletom „pametnih“ AUDAC uređaja, od matričnih sistema do mikseta, konzola i zidnih panela. Sadrži različite vrste komunikacijskih priključaka, kao što su TCP/IP, RS-232 i RS-485. Na taj način može komunicirati sa svakim „pametnim“ uređajem povezanim u vašu instalaciju i uspostaviti vezu koja nedostaje između njih. To olakšava život tehničara i štedi vrijeme. Sastavljene konfiguracije sistema i ažuriranja mogu se napraviti u trenutku, kao i sigurnosne kopije i duplikati. Moguće je prenijeti određene datoteke kao što su glasovne poruke i screensaver bez potrebe za APC100 i računarom. Unutrašnji sat u stvarnom vremenu omogućuje sinkronizaciju za vremenski kontrolisane događaje u vanjskim uređajima. Softverska aplikacija upravljačkog sistema AUDAC omogućuje korisniku upravljanje i kontrolu funkcija APC100 zajedno sa punim funkcijama konfiguracije za bilo koji „pametni“ povezani uređaj. (Putem TCP / IP, RS-232 ili RS-485) Osim toga, može se koristiti i kao standardni pristupnik koji prima serijsku komunikaciju i pretvara u TCP/IP format i obrnuto, što omogućuje integraciju sistema za uređaje poput audio izvora i pojačala snage bez integrisanih mrežnih mogućnosti koje treba implementirati u vaš sistem automatizacije.

  • MBS1XX

    MBS1xx je niz instalaconih pribora za upotrebu u kombinaciji sa AUDAC S-Box proizvodima. Ovaj asortiman uključuje varijaciju malih elektronskih proizvoda kao što su pojačala, transformatorske kutije, pretvarači i još mnogo toga. U kombinaciji sa serijom MBS1kk, pružene su mogućnosti proširenja montaže koje im omogućuju da se fiksiraju ispod kućnih ili kancelarijskih stolova, montiranje na plafone ili postavljanje na 19″ rack opremu. Mehanička konstrukcija za svaki od ovih proizvoda je identična, omogućavajući kombinovanu instalaciju za različite proizvode.