Aktivni audio prijemnici – Audac – SD SISTEMI d.o.o.

Aktivni audio prijemnici

 • WMI16

  WMI16 je zidna mikrofonska ulazna jedinice koja se može koristiti u kombinaciji sa multi-zvučnim audio matricama AUDAC MTX serije, RM523 i AMP523 web baziranima upravljačkim jedinicama i APG20 prijemnikom. Omogućuje prenos audio signala sa audio izvora na mikrofonu na veliku udaljenost pomoću standardnog kabla CAT5e UTP. Spajanje treba izvršiti pomoću RJ45 konektora na zadnjoj strani uređaja. Dubina RJ45 konektora neće dopustiti da se WMI16 instalira u kutije za površinsku montažu. Džamper na zadnoj strani ploče dozvoljava vam da omogućite 12V fantomsku snagu za napajanje mikrofona, a audio prenos se vrši na diferencijalni način sa povećane nivoe napona, čineći preneseni signal neosetljivom za smetnje i buke koje generišu spoljni uređaji. To omogućuje premošćivanje udaljenosti do 500 metara između ulazne jedinice i prijemnika. WMI16 je verzija WLI uređaja od 45 x 45 mm, koja se može koristiti u kombinaciji sa standardnim AUDAC, Niko, Legrand ili drugim instalacionim materijalima od 45 x 45 mm.

 • WMI20

  WMI20 je zidna mikrofonska ulazna jedinice koja se može koristiti u kombinaciji sa multi-zvučnim audio matricama AUDAC MTX serije, RM523 i AMP523 web baziranima upravljačkim jedinicama i APG20 prijemnikom. Omogućuje prenos audio signala sa audio izvora na mikrofonu na veliku udaljenost pomoću standardnog kabla CAT5e UTP. Spajanje treba izvršiti pomoću RJ45 konektora na zadnjoj strani uređaja. Dubina RJ45 konektora neće dopustiti da se WMI16 instalira u kutije za površinsku montažu. Džamper na zadnoj strani ploče dozvoljava vam da omogućite 12V fantomsku snagu za napajanje mikrofona, a audio prenos se vrši na diferencijalni način sa povećane nivoe napona, čineći preneseni signal neosetljivom za smetnje i buke koje generišu spoljni uređaji. To omogućuje premošćivanje udaljenosti do 500 metara između ulazne jedinice i prijemnika.WMI20 je bTicino verzija WMI jedinica, koja se može koristiti samo u kombinaciji sa bTicino instalacionim materijalima.

 • WLI18

  WLI su ugradne montažne zidne ulazne jedinice, koje se mogu integrisati u nekoliko vrsta instalacionih materijala za integraciju sistema. Oni su opremljeni sa dva RCA priključka (stereo) na prednjoj strani i konektor sa priključnim blokom na zadnjoj strani. Signal koji se primjenjuje na ulazne spojeve pretvara se u diferencijalni dual mono signal s povećanim nivoima napona. Na taj način, signal je neosjetljiv na smetnje i buku i može se prenijeti na duge udaljenosti bez ikakvog gubitka kvaliteta. To omogućuje pouzdan prenos signala do 300 metara preko CAT5E (ili boljeg) kabla. Trebalo bi ga koristiti u kombinaciji sa odgovarajućim uređajem na kraju prijemnika.

   

  • WLI18/B – zidni ulaz – 45×45 mm- terminal blok – crna
  • WLI18/W – zidni ulaz – 45×45 mm- terminal blok – bijela
 • WMI18

  WMI ssu ugradne montažne zidne ulazne jedinice, koje se mogu integrisati u nekoliko vrsta instalacionih materijala za integraciju sistema. Oni su opremljeni ženskom XLR ulaznom konektorom na prednjoj strani i terminal blok konektorom na zadnjoj strani. Signal koji se primjenjuje na ulazne spojeve pretvara se u diferencijalni dual mono signal s povećanim nivoima napona. Na taj način, signal je neosjetljiv na smetnje i buku i može se prenijeti na duge udaljenosti bez ikakvog gubitka kvaliteta. To omogućuje pouzdan prenos signala do 300 metara preko CAT5E (ili boljeg) kabla. Džamper na zadnjoj strani dopušta omogućavanje fantomske snage od 15 volti. Trebalo bi ga koristiti u kombinaciji sa odgovarajućim uređajem na kraju prijemnika.

   

  • WMI18/B – Zidna mikrofonska ulazna jedinica (45 x 45 mm) – crna
  • WMI18/W – Zidna mikrofonska ulazna jedinica (45 x 45 mm) – bijela
 • APG20MK2

  APG20MK2 je audio prijemnik koji pretvara prenosni audio signali u bazi podataka na standardne signale nivoa linije i mikrofona. Audio izlaz APG20 može se koristiti na redovnim ulazima na audio pojačavačima, pred-pojačavačima, mikserima ili još mnogo toga. U kombinaciji sa odgovarajućim ulaznim modulima (WLI i WMI) nudi rješenje za dvokanalni audio prenos (linija i mikrofon) koji pokrivaju udaljenosti do 300 metara preko standardnog UTP CAT5E (ili boljeg) kabla. Kod primjene dodatnih napajanja moguće je postići udaljenosti do 600 metara. Zahvaljujući diferencijalnom ulazu sa povećanim naponskim nivoima, primljeni signali su neosetljivi za buku, smetnje i slabljenje tokom dužeg prolaza prenosa. Ovo nudi odgovarajuće rešenje za visokokvalitetne audio prenose u daljinskim primjenama uz održavanje visokokvalitetne reprodukcije zvuka. Ulazni autobus koji je prevozio oba audio kanala, jedan kanal podataka RS-485 i distribuciju 24 volti do kraja predajnika se sprovodi pomoću RJ45 konektora. Audio izlazi se izvode koristeći dual RCA (linijski) i ženski KSLR (mikrofon) vezama. Mnoštvo opcionalno raspoloživih montažnih nosača za proizvodni program AUDAC S-Box dopušta ugradnju u sto, ormarić ili 19″ rack instalacije.