Digitalni matrični sistemi – Audac – SD SISTEMI d.o.o.

Digitalni matrični sistemi

 • M2

  M2 je multimedia audio distribucioni sistem koji pruža neviđenu fleksibilnost i količinu mogućnosti od bilo kojig audio distribucionog sistema. Može se nositi sa raznolikim nizom ulaznih signala i ima dovoljno DSP snage za primjenu najmodernijih filtera, efekata i drugih opcija. Generalno, M2 je 9 x 8 digitalni audio mikser, koji se temelji na 11 moćnih DSP procesora. Potpuno je digitalni upravljiv putem interfejsa web preglednika, dodatnog ekrana osjetljivog na dodir, zidne ploče i Android ili iOS aplikacije. Korištenje besplatne aplikacije AUDAC Touch™ za pametne uređaje garantuje potpunu kontrolu i konfiguraciju sistema sa bilo kojeg uređaja na bilo kojem mjestu i u bilo kojem trenutku. Ugrađena digitalna mikseta omogućuje kombinovanje svih ulaznih signala i njihovo spajanje na bilo koji od izlaza. Ono što čini M2 nadmoćnijim od svih ostalih digitalnih audio matrica je vrhunska DSP snaga i napredni softver.

 • R2

  R2 je multi-zonski audio distribucioni sistem koji je uistinu kvalitetno rješenje za komercijalne i stambene primjene, uz fleksibilnost multizonskog usmjerivača. On pruža sveobuhvatno i proširivo moćno rješenje za gotovo svaku situaciju. Sa svojim velikim brojem ekstenzijskih modula i modova konfiguracije, pruža rješenje za nebrojive instalacije – velike ili male, jednostavne ili složene. Generalno, R2 je 8 x 8 digitalni audio matrični sistem, koji se temelji na snažnom DSP procesoru.  Potpuno je digitalno kontrolisan, a ugrađena digitalna matrica omogućuje da bilo koji od ulaznih signala bude bilo koji od izlaznih signala. Tablice za bilježenje AUDAC APM osmišljene su za stvaranje snažnog i fleksibilnog paging rješenja u kombinaciji s R2. Korištenje besplatne aplikacije AUDAC Touch™ za pametne uređaje garantuje potpunu kontrolu i konfiguraciju sistema sa bilo kojeg uređaja na bilo kojem mjestu i u bilo kojem trenutku.

 • MTX48

  MTX48 je verzija MTX serije sa četiri zone koja sadrži dva uravnotežena mikrofona ulaza sa prioritetnom funkcijom, mogućnosti fantomske snage i kontrolu tonskog biranja. Dostupna su četiri ulaza stereo linije na koje se mogu povezati bilo koji izvor zvuka na liniji kao što je CD player, prijemnik ili MP3 player. Druga dva ulaza matrice su dodatni zidni paneli za signale linije i mikrofone. MTX se može kontrolisati pomoću dodatnih upravljačkih ploča, njegovog potpuno funkcionalnog interfejsa temeljenog na webu ili aplikaciji AUDAC Touch. Korištenje besplatne aplikacije AUDAC Touch™ za pametne uređaje garantuje potpunu kontrolu i konfiguraciju sistema sa bilo kojeg uređaja na bilo kojem mjestu i u bilo kojem trenutku. RS232 port čini MTX kompatibilnim sa bilo kojim kućnim i industrijskim sistemima za automatizaciju koji podržavaju RS232. Prednja ploča MTX-a prikazuje okretno dugme sa LED indikatorima za pristup upravljačkim kontrolama i postavkama. Ugrađeni PFL zvučnik omogućuje preslušavanje svakog kanala bez potrebe za slušalicama.

 • MTX88

  MTX88 je verzija MTX serije sa osam zona, koja sadrži dva uravnotežena ulaza za mikrofona sa prioritetnom funkcijom, mogućnost fantomske snage i kontrolu tonskog biranja. Dostupna su četiri ulaza stereo linije na kojima se mogu povezati svi muzički izvori na liniji kao što su CD player, tuner ili MP3 player …. Druga dva ulaza matrice su dodatni zidni paneli za signale linije i mikrofone. MTX se može kontrolisati pomoću dodatnih upravljačkih ploča, potpuno funkcionalnog interfejsa na webu ili iPhone/iPad Remote app. RS232 port čini MTX kompatibilnim sa bilo kojim kućnim i industrijskim sistemima za automatizaciju koji podržavaju RS232. Prednja ploča MTX-a prikazuje okretno dugme sa LED indikatorima za pristup upravljačkim kontrolama i postavkama. Ugrađeni PFL zvučnik omogućuje preslušavanje svakog kanala bez potrebe za slušalicama.