Novosti

Posjetite AUDAC na Intergrale sajmu

Naš australski distributer Audio Logistics vas upoznaje sa najnovijim i najvećim AUDAC proizvodima na sajmu INTEGRATE! Ulaz na izložbu je besplatan, ali svi posjetioci moraju biti online registrovani prije posjete. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

Kei HiFi – novi AUDAC distrubutor za Indiju

AUDAC je ponosan objaviti novo partnerstvo sa vodećim indijskim distributerom KEI HiFi za ekskluzivnu distribuciju AUDAC audio proizvoda. KEI kompanija, koja ima više od 200 trgovačkih partnera širom zemlje, već je priznata u distribuciji kvalitetnih kućnih audio proizvoda. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

NOBA8 – kompletna priča razvoja

Nakon pokretanja novog kompaktnog bass NOBA 8 kućišta, urednik Charlotte Ashley Tech u kompaniji InAVate je sarađivao sa našim kolegom Stijn-om kako bi otkrio kako AUDAC ostaje na vrhuncu ovog sveobuhvatnog audio svijeta. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0

Rezencija za XMP44 – AV magazin

Christopher Holder je urednik i izdavač jedanog od najsavremenijih dnevnih trend magazina. Tokom godina je spoznao AUDAC kao brend koji se širio iz Belgije i koji nudi nekoliko audio rešenja. Na prošloj ISE izložbi , primjetio je naš izuzetno popularan modularni audio sistem: KSMP44. (više…)


Posted By Category: NovostiComments: 0