Svaki zvučnik, audio matrica ili pojačalo koje razvijamo izražava istu inspiraciju i kvalitet koja premašuje očekivanja korisnika, što nije slučajnost rezultata uspjeha od istraživanja novih metoda i ideja izvan konvencionalnih granica.

 • CELO2

  CELO serija je AUDAC-ova vrhunska, tanka plafonska serija zvučnika koja sadrži različite modele koji mogu garantovati optimalno iskustvo za svaku situaciju i primjenu. Izuzetno kompaktna veličina omogućuje CELO2 da se glatko integriše u bilo koji interijer kao niti jedan drugi zvučnik. Vanjski promjer iznosi samo 118 mm, kao standardni upaljač, a ugrađena dubina od 95 mm omogućuje instalaciju na bilo koji plafon čineći ga nenametljivim. Zvuk dolazi od 2″ aluminijskog kupastog drajvera koji pruža puni raspon zvuka, topli i detaljan zvuk uz poboljšani odziv na niskim frekvencijama zbog prenosnog kućišta sa zatvorenim zadnjim spremnikom. Na taj način garantovana je reprodukcija zvuka sa jasnim i čistim zvukom. Interna mreža za samopodešavanje pruža optimalnu zaštitu od preopterećenja. Svi ovi detalji doprinose kvalitetu CELO2 zvučika, što rezultiše izuzetno pouzdanim zvučnikom koji proizvodi čisti zvuk uz maksimalnu snagu od 20 W i RMS snage od 10 W. Elegantan izgled sa minimalnim vizualnim uticajem stvara tanka rešetka sa vrlo tankom granicom od samo 1 mm. Da bi ih se još više uklopio, rešetka se može obojiti u istoj boji kao i okolna površina ili se može naručiti alternativna crna rešetka (GLC02/B) koji će vam pružiti besprekornu integraciju u tamnim okruženjima.

   

  • CELO2D – 16 Ohm verzija
  • CELO2 – 2″ tanki plafonski zvučnik visoke klase
 • CELO5

  Serija CELO je AUDAC-ova prva vrhunska, tanka plafonska serija zvučnika koja se sastoji od četiri modela koji mogu garantovati optimalno iskustvo za svaku situaciju i primjenu. CELO5 je model od 5-inča ove serije. Zahvaljujući tankom dizajnu rešetke sa vrlo tankom ivicom od samo 1 mm i ograničenom dubinom rešetke koji se sa plafonske površine vidi samo 3,2 mm, ovi zvučnici postaju gotovo nevidljivi prilikom montaže. Da bi se još više uklopio, rešetka se može prefarbati u istu boju kao i okolna površina ili naručiti alternativna crna rešetka (GLC05/B) koja će omogućiti besprekornu integraciju u tamnim okruženjima. Elegantana i nenametljiva rešetka održava se na mjestu pomoću snažnih neodimijskih magneta, čineći montažu i rastavljanje vrlo jednostavnim ali dovoljno pouzdanim da zadrži rešetku na mjestu tokom cijelog životnog vijeka zvučnika. Kada se rešetka ukloni, jasno se može vidjeti da su CELO zvučnici izrađeni korištenjem samo najkvalitetnijih materijala, garantujući nenadmašan zvuk. Jedan 1-inčni aluminijski kupasti visokotonac se održava na mjestu akustičnom optimizovanim rukom ispred 5″ aluminijskog kupastog woofera. Zajedno sa crossover mrežom koja se sastoji od visokokvalitetnih komponenti, rezultuje istinskom prirodnom reprodukcijom zvuka sa RMS snagom od 50 W.

 • CELO6

  Serija CELO je AUDAC-ova prva vrhunska, tanka plafonska serija zvučnika koja se sastoji od četiri modela koji mogu garantovati optimalno iskustvo za svaku situaciju i primjenu. CELO6 je model od 6-inča ove serije. Zahvaljujući tankom dizajnu rešetke sa vrlo tankom ivicom od samo 1 mm i ograničenom dubinom rešetke koji se sa plafonske površine vidi samo 3,2 mm, ovi zvučnici postaju gotovo nevidljivi prilikom montaže. Da bi se još više uklopio, rešetka se može prefarbati u istu boju kao i okolna površina ili naručiti alternativna crna rešetka (GLC06/B) koja će omogućiti besprekornu integraciju u tamnim okruženjima. Elegantana i nenametljiva rešetka održava se na mjestu pomoću snažnih neodimijskih magneta, čineći montažu i rastavljanje vrlo jednostavnim ali dovoljno pouzdanim da zadrži rešetku na mjestu tokom cijelog životnog vijeka zvučnika. Kada se rešetka ukloni, jasno se može vidjeti da su CELO zvučnici izrađeni korištenjem samo najkvalitetnijih materijala, garantujući nenadmašan zvuk. Jedan 1-inčni aluminijski kupasti visokotonac se održava na mjestu akustičnom optimizovanim rukom ispred 6″ aluminijskog kupastog woofera. Zajedno sa crossover mrežom koja se sastoji od visokokvalitetnih komponenti, rezultuje istinskom prirodnom reprodukcijom zvuka sa RMS snagom od 60 W.

 • CELO8

  Serija CELO je AUDAC-ova prva vrhunska, tanka plafonska serija zvučnika koja se sastoji od četiri modela koji mogu garantovati optimalno iskustvo za svaku situaciju i primjenu. CELO8 je model od 8-inča ove serije. Zahvaljujući tankom dizajnu rešetke sa vrlo tankom ivicom od samo 1 mm i ograničenom dubinom rešetke koji se sa plafonske površine vidi samo 3,2 mm, ovi zvučnici postaju gotovo nevidljivi prilikom montaže. Da bi se još više uklopio, rešetka se može prefarbati u istu boju kao i okolna površina ili naručiti alternativna crna rešetka (GLC08/B) koja će omogućiti besprekornu integraciju u tamnim okruženjima. Elegantana i nenametljiva rešetka održava se na mjestu pomoću snažnih neodimijskih magneta, čineći montažu i rastavljanje vrlo jednostavnim ali dovoljno pouzdanim da zadrži rešetku na mjestu tokom cijelog životnog vijeka zvučnika. Kada se rešetka ukloni, jasno se može vidjeti da su CELO zvučnici izrađeni korištenjem samo najkvalitetnijih materijala, garantujući nenadmašan zvuk. Jedan 1-inčni aluminijski kupasti visokotonac se održava na mjestu akustičnom optimizovanim rukom ispred 8″ aluminijskog kupastog woofera. Zajedno sa crossover mrežom koja se sastoji od visokokvalitetnih komponenti, rezultuje istinskom prirodnom reprodukcijom zvuka sa RMS snagom od 80 W.

 • CS424

  CS424 je visoko kvalitetni dvosmjerni plafonski zvučnik koji se sastoji od 4″ woofera i koaksijalnog montažnog 1″ visokotonca. Visoko kvalitetne komponente u kombinaciji sa čeličnim leđima mogu vam pružiti vrhunske performanse za pozadinsku muziku, kao i sisteme pozivanja, bez obzira na vrstu plafona ili površine na kojem je montiran zvučnik. Snaga od 30W, širok frekvencijski odziv i niska izobličenja čine zvučnik savršeno pogodnim za primjene koje zahtijevaju veću vjernodostojnost muzike, kao što su restorani, prodavaonice, profesionalne kancelerije i mnoge druge primjene. Integrisani transformator od 100V čini zvučnik pogodnim za upotrebu u velikim 100V Public Address sistemima. Snaga se može odabrati u tri koraka impedanse za primjene od 100 volti i 8 Ohmova za primjenu niskih impedansi pomoću rotirajuće sklopke iza prednje rešetke. Povezivanje zvučnika se može izvršiti koristeći 4-pinski priključak priključnog bloka na zadnjoj strani, omogućavajući paralelno povezivanje sa drugim zvučnicima. Instaliranje zvučnika može se postići u sekundama, bez potrebe za pristupom iznad plafona, koristeći jednostavni mehanizam brzog pričvršćivanja.

 • CS660

  CS660 je visoko kvalitetni dvosmjerni plafonski zvučnik koji se sastoji od 6.5″ woofera i koaksijalnog montažnog 1″ visokotonca. Visoko kvalitetne komponente u kombinaciji sa čeličnim leđima mogu vam pružiti vrhunske performanse za pozadinsku muziku, kao i sisteme pozivanja, bez obzira na vrstu plafona ili površine na kojem je montiran zvučnik. Velika snaga od 60W, širok frekvencijski odziv i niska izobličenja čine zvučnik savršeno pogodnim za primjene koje zahtijevaju veću vjernodostojnost muzike, kao što su barovi, restorani, hoteli i mnoge druge primjene. Integrisani transformator od 100V čini zvučnik pogodnim za upotrebu u velikim 100V Public Address sistemima. Snaga se može odabrati u tri koraka impedanse za primjene od 100 volti i 8 Ohmova za primjenu niskih impedansi pomoću rotirajuće sklopke iza prednje rešetke. Povezivanje zvučnika se može izvršiti koristeći 4-pinski priključak priključnog bloka na zadnjoj strani, omogućavajući paralelno povezivanje sa drugim zvučnicima. Instaliranje zvučnika može se postići u sekundama, bez potrebe za pristupom iznad plafona, koristeći jednostavni mehanizam brzog pričvršćivanja.

 • CS55

  Serija CS su visoko kvalitetni plafonski zvučnici, koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka za široku varijaciju primjena, od najava do pozadinskih muzičkih sistema u širokom rasponu poslovnih primjena, uključujući hotele, restorane i pabove, poslovne kancelarije, maloprodajne objekte itd. Zvučnik CS55 za plafon ima 5 ¼“ dvostruki kupasti drajver sa kontinuiranom snagom od 10W i maksimalnom snagom od 20 W. Konstrukcija sa dvostrukom kupom čini CS55 savršenim spojem za široku varijaciju opšte namjenske primjene u rasponu od sistema za bilježenje i objavljivanje do sistema pozadinske muzike. Višeslojni transformator sa Fast-con™ omogućava brzo i glatko spajanje na 100 Volt public address ili sisteme niske impedanse. Montaža zvučnika u plafon postiže se mehanizmom Quick-fix, koji pruža dug životni vijek instalacije. Kućište zvučnike izrađen je od visoko kvalitetnog ABS-a, dok je prednja ploča prekrivena čvrstom čeličnom rešetkom obloženim prahom. Dostupna je u različitim bojama, a mogućnost farbanja rešetke garantuje uklapanje u bilo koje okruženje.

   

  • CS55/B – crna verzija 8 Ohm/100V
  • CS55/W – bijela verzija RAL9010 8 Ohm/100V
  • CS55D/W – 16 Ohm verzija
 • CS74

  Serija CS su visoko kvalitetni plafonski zvučnici, koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka za široku varijaciju primjena, od najava do pozadinskih muzičkih sistema u širokom rasponu poslovnih primjena, uključujući hotele, restorane i pabove, poslovne kancelarije, maloprodajne objekte itd. Zvučnik CS74 za plafon ima 5 ¼“ drajver sa koaksijalnim montažnim 1″ visokotoncem sa kontinuiranom snagom od 30W i maksimalnom snagom od 60 W. Dvostruka konstrukcija čini CS74 savršenim za široku varijaciju opšte namjenske primjene garantujući visoko kvalitetnu reprodukciju muzike i govora. Tretman protiv vlage na kupi zvučnika i aluminijumskoj prednjoj rešetki štiti ga u vlažnim okruženjima. Višeslojni transformator sa Fast-con™ omogućava brzo i glatko spajanje na 100 Volt public address ili sisteme niske impedanse. Montaža zvučnika u plafon postiže se mehanizmom Quick-fix, koji pruža dug životni vijek instalacije. Kućište zvučnike izrađen je od visoko kvalitetnog ABS-a, dok je prednja ploča prekrivena čvrstom aluminijumskom rešetkom obloženim prahom. Dostupna je u različitim bojama, a mogućnost farbanja rešetke garantuje uklapanje u bilo koje okruženje.

   

  • CS74/B – Crna verzija (RAL9005)
  • CS74/W – Bijela verzija (RAL9010)
  • CS74 – Bijela verzija
 • CS75

  Serija CS su visoko kvalitetni plafonski zvučnici, koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka za široku varijaciju primjena, od najava do pozadinskih muzičkih sistema u širokom rasponu poslovnih primjena, uključujući hotele, restorane i pabove, poslovne kancelarije, maloprodajne objekte itd. Zvučnik CS75 za plafon ima 5″ drajver sa koaksijalnim montažnim 1″ visokotoncem sa kontinuiranom snagom od 30W i maksimalnom snagom od 60 W. Dvostruka konstrukcija čini CS75 savršenim za široku varijaciju opšte namjenske primjene garantujući visoko kvalitetnu reprodukciju muzike i govora. Tretman protiv vlage na kupi zvučnika i aluminijumskoj prednjoj rešetki štiti ga u vlažnim okruženjima. Višeslojni transformator sa Fast-con™ omogućava brzo i glatko spajanje na 100 Volt public address ili sisteme niske impedanse. Montaža zvučnika u plafon postiže se mehanizmom Quick-fix, koji pruža dug životni vijek instalacije. Kućište zvučnike izrađen je od visoko kvalitetnog ABS-a, dok je prednja ploča prekrivena čvrstom aluminijumskom rešetkom obloženim prahom. Dostupna je u različitim bojama, a mogućnost farbanja rešetke garantuje uklapanje u bilo koje okruženje.

   

  • CS75/B – Crna (RAL9005) 8 Ohm/100V verzija
  • CS75/W – Bijela (RAL9010) 8 Ohm/100V verzija
  • CS75D/W – Bijela (RAL9010) 16 Ohm verzija
 • CS85

  Serija CS su visoko kvalitetni plafonski zvučnici, koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka za široku varijaciju primjena, od najava do pozadinskih muzičkih sistema u širokom rasponu poslovnih primjena, uključujući hotele, restorane i pabove, poslovne kancelarije, maloprodajne objekte itd. Zvučnik CS85 za plafon ima 8″ drajver sa koaksijalnim montažnim 1″ visokotoncem sa kontinuiranom snagom od 40W i maksimalnom snagom od 80 W. Dvostruka konstrukcija čini CS85 savršenim za široku varijaciju opšte namjenske primjene garantujući visoko kvalitetnu reprodukciju muzike i govora. To garantuje istinsko Hi-Fi iskustvo. Tretman protiv vlage na kupi zvučnika i aluminijumskoj prednjoj rešetki štiti ga u vlažnim okruženjima. Višeslojni transformator sa Fast-con™ omogućava brzo i glatko spajanje na 100 Volt public address ili sisteme niske impedanse. Montaža zvučnika u plafon postiže se mehanizmom Quick-fix, koji pruža dug životni vijek instalacije. Kućište zvučnike izrađen je od visoko kvalitetnog ABS-a, dok je prednja ploča prekrivena čvrstom aluminijumskom rešetkom obloženim prahom. Dostupna je u različitim bojama, a mogućnost farbanja rešetke garantuje uklapanje u bilo koje okruženje.

   

  • CS85/B – Crna verzija 8 Ohm/100V
  • CS85/W – Bijela verzija (RAL9010) 8 Ohm/100V
  • CS85D/W – 16 Ohm verzija
 • CSA506

  CSA506 je budžetski prihvatljiv plafonskizvučnik sa 5″ kupom koji može proizvesti snagu od 6 W. Osigurava dobru reprodukciju govora i pozadinske muzike, a opremljen je transformatorom od 100 V koji ima utične snage za 6 W i 3 W i koji se koristi u velikim 100V PA sistemima. Zvučnik je konstruiran tako da se okvir koristi i kao osnovna konstrukcija za kupu zvučnika, pa je težina zvučnika smanjena na 500g. Uz zvučnik dolaze brze pričvrsne stezaljke.

   

  • CSA506/W – RAL9010
 • CS58

  Karakteristike proizvoda
  Dimenzije 205 x 145 mm (Ø x D)
  Težina 1.460 kg
  Konstrukcija ABS
  Dužina konekcijskog kabla 470 mm
  Montiranje 4 pričvrsna vijka
  Prednji finiš Bijela aluminijumska rešetka
  Boja Bijela (NCS S 1000-N)
 • CSF506

  CSF506MK2 je plafonski zvučnik zaštićen od požara sa 5″ kupom i može proizvesti snagu od 6 W. Osigurava dobru reprodukciju govora i pozadinske muzike, a opremljen je transformatorom od 100 V sa utičnicama za 6 W i 3 W za upotrebu u velikim 100V PA sistemima.

   

  Zvučnik je opremljen posebnom zaštitom od čelika postavljenim oko zvučnika i čeličnom prednjeg rešetkom izrađenom od protivpožarnih materijala, čime se osigurava zaštita od požara prema EN60849 standardu.

 • CSW55

  CSW55 je profesionalni plafonski zvučnik sa integrisanom bijelom LED jedinicom koja se može koristiti kao vidljivi alarmni signal. Sadrži 4 1/3″ zvučnik sa samo jednom kupom koja može proizvesti do 10W RMS snage, maksimalno 20W i osigurava dobru reprodukciju govora i pozadinske muzike u svim situacijama.

   

  Zvučnik je opremljen sa 100V linijskim transformatorom i postoje različite utične snage: 6 W, 3 W i 1.5 W na 100 V. Integrisana bijela jedinica daje svjetlosni intenzitet od 24 lumena na napon od 24V DC.

 • AWP06

  AWP06 je vodootporan plafonski zvučnik snage 6 W koji odgovara IP65 standardu. Ima 4″ zvučnik i osmišljen je za upotrebu u unutrašnjim i vanjskim prostorima, te vlažnim mjestima. Zahvaljujući širokom glatkom frekvencijskom odzivu i visokoj efikasnosti, osigurava visoku vjerodostojnost reprodukcije muzike i razumljiv govor na vrlo niskim distorzijama.

   

  Može se koristiti u 8 Ohmovim sistemima niskih impedansi ili u 100V PA sistemima sa utičnicama za napajanje za 6 W, 3 W i 1,5 W.

 • SSP500

  SSP500 je zvučnik posebno dizajniran za upotrebu u sobama sa vrlo visokom temperaturom i nivoom vlažnosti kao što su saune, kupaonice, bazene, … Ima perforiranu aluminijsku rešetku sa ABS okruženjem u bijelom boji. To daje zvučniku moderan i atraktivan izgled, pa se može uklopiti u sve različite vrste enterijera. Da bi se još više uklopio u okolinu, prednji dio se lako može ofarbati u željenu boju.

   

  Zvuk je generisan dvosmjernim zvučnikom koji može proizvesti snagu od 20 W RMS koji je izgrađen od 5″ kupastog drajvera i 1″ visokotonca, stvarajući prirodan i detaljan zvuk koji će biti visoko cijenjen. Zbog polipropilenske kupe, ABS konstrukcije i visoke kvalitete korištenih materijala, SSP500 zvučnik može izdržati okruženja sa ekstremnim temperaturama i vlažnostima.